Отговори
# 600
То за това и в седмичната класациия Черна любов и пари е на 14 място,а Курт Сеит и Шура на 16 място щото рейтинга му е на дъното.Каквото и да говорим и двата сериала не постигнаха рейтинга който се очакваще от тях в началото.Дано за в бъдеще нещата се променят.Желая успех и на двата сериала.

Не виждам как могат да се сравняват несравнимите неща.
Курт Сеит е вълшебна приказка, вдъхновена от историята, тайнствена, вълнуваща, прочувствена, нежна. Не помня отдавна да ме е грабвал толкова мощно сериал.
КПА е поредната турска кримка с амбицията да превърне Енгин в турския Хорейшио, може би.  newsm78 Ама толкова да не му отива тази повърхностна роля.
Както и да е, мене не ме учудват рейтингите. Турската публика мре за тъпи екшъни, сякаш няма достатъчно американски такива и сценаристите това й дават. Въпрос на вкус.

Относно превода на 2-ра серия - епизодът беше сегментиран напълно чак в събота, цели 2,30 ч. е, има само един преводач на английски и преводът върви бавно. Търпение му е майката.
Има и лоша новина - Курт Сеит беше блокиран във Вики за Гърция. Имало е оплакване. Дано това не се случи и за нас. Засега е ок. Но дори и да се случи, ще намерим алтернатива за превод.

# 601
  • София
гледам, гледам...всячески се опитвам да харесам актрисата, която играе Шура и така и не ми се получава.
ще си позволя да цитирам ники, коята каза 'принца на белия кон цепи мака, а момата до него - като газена ламБа' Mr. Green

еми ..бозавичка и леко безлична...освен едно кокорене на очите, друга 'хубост' не виждам.
права е дафне, че навярно проблемът е, че има твърде светли мигли и вежди...

мисля си , че даже Хазал да бяха взели, нямаше да сбъркат. тя може да изглежда и 15- годишна дори. пък като искат да я направят рускиня щяха да изсветлят косата и готово. и изразителност, и игра и външност, пък и с Каванч са изпитана двойка.

при свършен факт няма какво да се направи, обаче понеже пресмятате, че в Анкетата Каванч е бил сам срещу двама...нямаше как да пропусна ... Wink

Lor - В момента върви втори сезон на Времето лети, загледай го или си пусни първите епизоди и съм сигурна, че Фарах ще те заплени.

gphilipova - За Енгин си права не му отиват такъв тип роли, с Туба са прекрасна двойка и ако има бях дали друг тип проект съм сигурна, че щяха да счупят всички рейтинги.

# 602

мисля си , че даже Хазал да бяха взели, нямаше да сбъркат. тя може да изглежда и 15- годишна дори. пък като искат да я направят рускиня щяха да изсветлят косата и готово. и изразителност, и игра и външност, пък и с Каванч са изпитана двойка.

при свършен факт няма какво да се направи, обаче понеже пресмятате, че в Анкетата Каванч е бил сам срещу двама...нямаше как да пропусна ... Wink

Аха, изпитана са, вярно ! Ама, според мен, хич не им беше добър изпита и не им се получиха нещата. Хазал е младолика, обаче има нещо студено в излъчването си, нещо, което ме кара да се стягам като я видя ! Не ми харесаха като двойка с Къванч, пък и на него толкова да му личеше, че не му е на сърце....

Филипова,  Heart Eyes Hug Heart Eyes чакаме си търпеливо, вие си работете спокойно !  newsm51 Прочетох за блокирането на Вики в Гърция и се притесних, но щом казваш, че ще има алтернатива.... Heart Eyes

Хайде, да ви повдигна малко .....рейтинга !  Mr. Green

# 603
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Heart Eyes Ауууу,и Геджеманки,и Ойленки,всички привлечени от вълчия зов! Mr. Green Mr. Green Hug Crazy Wink Heart Eyes Heart Eyes Аферим!
И аз ще дам рецензион за фърсатний бюлюм,а икинжи транслейтнат ли е,само питам,ще си чакам,когато тогава! Hug

Хазал Shocked Rolling Eyes Никога вече!

# 604
И аз не съм фен на Хазал  no

Филипова  bouquet ще чакаме Peace
 дълга е серията за гледане    #Crazy а какво остава за превод ooooh!

# 605
Hug Heart Eyes Ауууу,и Геджеманки,и Ойленки,всички привлечени от вълчия зов! Mr. Green Mr. Green Hug Crazy Wink Heart Eyes Heart Eyes Аферим!
И аз ще дам рецензион за фърсатний бюлюм,а икинжи транслейтнат ли е,само питам,ще си чакам,когато тогава! Hug

Хазал Shocked Rolling Eyes Никога вече!

Икинджи го чакаме още !  Joy Joy Joy Ох, май ще имаме нужда и от друг транслейтър !  Hug
Благодаря ти, че винаги ме усмихваш, джанъм беним !  newsm51  love001 newsm51

# 606
Ама, според мен, хич не им беше добър изпита и не им се получиха нещата. Хазал е младолика, обаче има нещо студено в излъчването си, нещо, което ме кара да се стягам като я видя ! Не ми харесаха като двойка с Къванч, пък и на него толкова да му личеше, че не му е на сърце....

Hug Hug Hug

Изобщо не съм съгласна.  Peace Хазал е много миловидна и нищо студено не виждам в нея, напротив, много топло излъчване има, прекрасна усмивка, очи.... Пък това последното... не знам, ама такова нещо не съм забелязала. Crossing Arms

# 607
Снеже,  Heart Eyes Hug Heart Eyes знам, мило, че не си !  Hug В никакъв случай не искам да засегна чувствата ти, но и ти знаеш моето мнение отдавна. Просто така мисля и така усещам нещата !  Hug Hug Hug

# 608
Здравейте и приятна вечер!

Фарах гледам за първи път и дори имах известно недоверие към таланта й, но мисля, че се справя много добре. На мен ми е убедителна като младо момиче, за първи път влюбено.

За анкетата - без коментар. Не знам защо Енгин привлича фанатични фенове, но е факт. Той спечели анкета за най-добра двойка, с Фарах, преди да е пуснах филма им и преди зрителите да са ги видели като двойка. Също и анкета за най-добре облечен актьор. Понякога предаността стига до абсурди, за жалост.

Той е изключителен актьор, но един от малкото му недостатъци, е, че не е атлетичен, не е спортен тип. Това си личи в движенията, фигурата, а тичането и стрелбата не са му силни страни. Защо е приел тази роля, за мен е загадка.

Нещо интересно, мнение на Ажда Пеккан, за "Курт Сеит и Шура"
http://vk.com/topic-59313557_28822445?offset=80
Срещнала се е с приятели на вечеря. Докато нейният шофьор е опитвал да спре журналистите, чакащи я на изхода, те са я попитали кой е любимият й сериал. Ажда отговорила, че следи развитието на събитията в "Курт Сеит и Шура" с Къванч Татлъту в главната роля. Тя е казвала и по-рано, че се възхищава от играта на Къванч, и отново потвърдила своята симпатия към него.
(преведох от руски свободно и без претенции, но смисълът е верен, посочвам източника)

# 609
Снеже,  Heart Eyes Hug Heart Eyes знам, мило, че не си !  Hug В никакъв случай не искам да засегна чувствата ти, но и ти знаеш моето мнение отдавна. Просто така мисля и така усещам нещата !  Hug Hug Hug

Знам, знам, но не съм съгласна. Joy Joy Joy

Но съм на мнение, че Фара си пасва точно за ролята на Шура.  Peace На мен ми харесва както визията й, така и изпълнението й!  Wink Hug

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 20:35 от ·٠•Snejka•٠·

# 610

Вижте общия рейтинг по дни и по канали за изминалата седмица.

За да не слагаме очила.... /Тъмните срещу светлите - 1:0/

Мда, този пост спокойно може да мине за куриоз. За пръв път някой да е доволен и да се хвали с 14-то място. И само каква гигантска манипулация. 1:0 . Хората ще си помислят, че сме на първите две места.  Не разбирам методиката на това проучване, явно рейтингът се отнася за втора серия на КиШ и първи серия на КРА. Разлика 0.60 %. Естествено, че интересът към пилотната серия винаги е по-голям.  Нашият рейтинг е от хора, които са гледали първа серия и са решили да продължат гледането. Много, малко това е положението. И какви са тия проценти. В деня на излъчване рейтингът на КРА е между 3 и 6 %. Последните 15 мин - 6 %.  Да се види края на филма. Има ли убит.
Друго е по-важно за мен. Не прочетох една критика срещу КиШ във форума. Някой да се заяде с манекена. Ако беше провал, щеше да се отрази подобаващо. Филмът се гледа и се харесва.

# 611
# 612
Фрагмааааан !  Hug

Лили, Hug публикували сме заедно !   bouquet

Шура ще направи опит за самоубийство, май?
Много ми хареса финала- отварянето на очите !  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 20:46 от gospojata

# 613
Лили, Госпожата,  Hug благодаря.    bouquet  bouquet

Малко прекалено идва това със самоубийството на Шура, ако за нея става въпрос. Peace ooooh!

# 614
гледам, гледам...всячески се опитвам да харесам актрисата, която играе Шура и така и не ми се получава.
Старае се момичето да играе, но не става за партньорка на Къванч. Затова си пиша, че рейтингът на филма  е личен негов рейтинг. Не мога да си обясня в какво се влюби от пръв поглед Курт. Няма нищо интересно и чаровно във лицето й. Коси, вежди, очи, уста, усмивка.   И в някои сцени изглежда 30 годишна.  Прочетох на едно място, едно е Къванч да целува малкото, фино носле на Берен, друго е големия нос на Шура.

Общи условия

Активация на акаунт