Отговори
# 270
Момичета при вас как е качеството на картината?

При мен е ок !  Peace

Ма и Курт е един ! Нали има опит със жените, може ли да си натресе за враг точно бившата си любовница?! Като че не знае, колко зла и отмъстителна може да е отхвърлената жена !

# 271
  • София
Баронесата го целуна нали? Аз изпуснах.
Петро напомни на Сеит думите на баща му, че трябва да се омъжи за подходящо момиче и ако правилно разбрах му каза, че Шура не е такава и, че той ще я нарани.

# 272
Браво на Петро!

# 273
  • София
Шура каза на Петро, че ще ходят в болницата. Той заговори за Сеит което я разстрои, говориха нещо за Сеит но не ги разбрах добре.

Татяна каза на Джелил, че Сеит е влюбен в Шура.

при повторното гледане ще разбера повече.... и ще попълня диалозите доколкото мога.

# 274
gospojata, отворих книгата. Нермин Безмен подробно е описала историята на Крим, стр. 58, и историята на сем. Еминови, стр. 62

Честно казано, не рзбирам защо трябва да намесваме съвременната политика, Божидар Димитров и Волжска България.
Може да не е правилно. но за Нермин Безмен се пише, че е турска писателка от кримско-татарски произход. Дядо й се е наричал кримски татарин. Мирза Еминов дава заръка на сина си да се ожени за туркиня.
Това е достатъчно да твърдим, че се родеят с османците по кръв и религия, но живеят в Русия, служат на руския цар, свързани са здраво и с руската земя.

Няма смисъл да спорим с писателката и да я убеждаваме, че всъщност, корените й са български.

# 275
Тука е перфекция!    http://tribun.ntvspor.net/star/canli-yayin

Lilims   bouquet

# 276
  • София
Странно, не Шура а Курт сънува сцената с коня... аз мислех, че тя ще я сънува след неговото заминаване.

# 277
Тези ме изнедадАха !  Shocked Мислех, това е сън на Шура, пък то се оказа фантазия на Курт !
А Гюзидето ще го закъса !  Laughing

Вале,  Hug ми нали това викам и аз !  Peace

# 278
  • София
Виж майко Гюзиде е много красива.
Наистина е много красива
Казаха нещо за Сеит което не разбрах.
З. Много си хубава дъще! Как се казваш?
Г. Гюзиде
3. И името ти е много хубаво

Жената каза на Гюзиде, че З. я оглежда за снаха, за съпруга на Сеит.

# 279
  • София
Джелил попита Татяна дали иска да се омъжи за него.

# 280
Здравейте момичета  Hug Hug Hug  изпуснах началото на 2 еп. но ще наваксам по късно. Приятно гледане на всички !

# 281
Ей ,хора принцът на белия кон , толкова гюзел, че Шурката бледнее отвсякъде.

# 282
Ей ,хора принцът на белия кон , толкова гюзел, че Шурката бледнее отвсякъде.

Ми като ти казвам !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как да не вярва човек в чудеса, а ? Crazy

БУ,  Hug благодаря ти !  newsm51

Шура май чу, че баща и всъщност няма да се оправи ?

# 283
  • София
Състоянието, на Ю.В  се влошава, има проблем със сърцето. Валентина казва, на Константин, че Шура, не трябва да знае, но тя ги чу и каза - Татко няма да умре.

Какво правиш тук? Какво правиш на улицата?
Остави ме
Ти какво правиш тук
Какво има какво се случва
Ти ме гледаше в очите и ме лъжеше
Не съм те лъгал
Замълчи
Шура винги съм бил искрен с теб
Говореха нещо и за вечерта на бала но ми прекъсна и не можах да чуя какво точно...
После Сеит се сбогува с нея.

# 284
  • София
Майката на Петро смята, че е крайно време Шура да стане Борински.

Общи условия

Активация на акаунт