Отговори
# 705
"Курт Сеит и Шура", 2 серия, с руски субтитри

# 706

Благодаря !   bouquet

# 707
ЗДРАВЕЙТЕ!  wavey

Краткое содержание к третьей серии:

Новость о смерти Сеита оставила неизлечимую рану в сердце Шуры. Тем более, когда болезнь её отца вошла в последнюю стадию. Два этих горя с каждым днём душат её, желание жить пропадает с каждой секундой. В сложные для семьи Шуры времена Пётр постоянно находится рядом и пыстается устроить их совместное будущее, давая обещания и заверения в поддержке.

Джелиль не потерял надежды найти Сеита несмотря на то, что прошло долгое время с начала его поисков. Он продолжает разыскивать его в близлежащих госпиталях. В момент, когда Джелиль всё-таки находит Сеита, далеко от линии фронта, Шура теряет последнюю надежду, ради чего она готова жить на этом свете.

Когда в госпитале Сеит открывает глаза, у него появляется лишь одна мысль: как можно скорее обнять Шуру. Шура с семьёй же, в условиях резко изменившейся ситуации в стране решает уехать из дома к тёте.

Пётр, узнав о том, что Сеит жив, готовит предательский план, чтоб его слова Шуре о смерти Сеита стали реальностью. Единственной защитой Сеита от предательства в его пути на поиски Шуры станет любовь

! Перевод сделан специально для http://vk.com/kurtseyt_official

Скрит текст:

Скрит текст:

# 708
Многообещаващо... нямам търпение да видя 3 епизод  Hug

Какви красиви и пълни с живот очи има това момиче  Hug

# 709
                                         Kurt Seyt & Shura..Kurt's dream!!

Дъгичка, благодаря за съдържанието на 3 еп.

Цитат
Когда в госпитале Сеит открывает глаза, у него появляется лишь одна мысль: как можно скорее обнять Шуру.
Koгато в лазарета Сеит отваря очи, у него има само една мисъл: колкото може по-бързо да прегърне Шура.

# 710
# 711
Sibilla огромное спасибо  Grinning

evanjelin, Miss60 добре дошли  Hug и благодаря че защитихте "леконравната" Шура и "хищника" Сеит.

Kurt Seyt & Shura..Tatar music!!

zarani, много красиви снимки!

# 712

И аз изгледах серията  Rolling Eyes...до някъде  bowuu...все още не е изцяло готова ...НО  Naughty...ми беше достатъчно да разбера,това ,което видях   loveuuu...
И това ако не е любов ,здраве му кажи... bowuu Peace Нямам кой знае какво дар слово,като вас  момичета  Hug...чета ви с интерес bowuu ...и затова с две три думички мога да кажа...ИМА ЛЮБОВВВВВ...нежна ,страстна,споделена. Heart Eyes И Къванч и Фарах я изиграха перфектно... bowuu

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521 newsm51
Сибила, Зарани, Дъга, Госпожата, Вале  wavey newsm51 newsm51
след като прочетох съдържанието на 3 епизод, съвсем нямам търпение до следващия вторник ...
Лудетинке  Hug благодаря!    bouquet

# 713
                                        Kurt Seyt & Shura..Kurt's dream!!

Дъгичка, благодаря за съдържанието на 3 еп.

Цитат
Когда в госпитале Сеит открывает глаза, у него появляется лишь одна мысль: как можно скорее обнять Шуру.
Koгато в лазарета Сеит отваря очи, у него има само една мисъл: колкото може по-бързо да прегърне Шура.

Ама това е , защото не я обича !  LaughingЯвно едва отворил очи, си мисли как отново да я метне на кожата пред камината. Joy Joy Joy Joy Joy

Дъга,  newsm51 от сърце благодаря за резюмето на трети епизод, което повдига малко завесата около нашите предположения и страсти !  bouquet Виждам, че и “джентълменът“ Петро ще направи всичко, което е по силите му, за да докаже, че е мъж на честта !  Mr. Green
Благодаря и за снимките и клипчетата !   bouquet

# 714
# 715
Госпожата  Heart Eyes thumbsup  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 716
# 717
Привет Лагуни! Радвам се, че си сред нас. Добре дошла!
Подкрепям поста ти за пиянството на Курт и загубата на контрол от Шура. И аз мисля, че  не е случайно и темата ще има развитие.  За съжаление, това няма да се случи в следващия епизод. Като чета анонса, той ще е подарък за романтичките. Надявам се, последния. Не може да се мине без мечти, сънища и халюцинации. Особено, когато си между живота и смъртта, като Курт.

# 718

Не се отваря, но го намерих тук:
http://turkcinema.tv/turkey-serials/kurt-seit-i-shura---russkie- … eyit-ve-sura.html

# 719

Joy Joy Joy Дафне,  Hug много обичам, когато си толкова категорична, без изобщо да имаш хал-хабер за нещата !  Laughing Няма от къде да знаеш има или няма основания или съвпадения - не си чела книгата ! И говориш откровени глупости, ще ме прощаваш за израза !  Hug

И между другото, на предната страница има снимка на Нермин с баронеса Валентина - за доказателство, че е виждала жив руски аристократ. Като ми покажеш някоя, на която е с някоя руска туристка или търговка, ще си говорим пак !  Laughing Peace

[/quote]
 Hug Изобщо не са глупости. Досега не съм прочела  пост, в който някой да пише, че сцена от филма е по книгата. Но, занапред щяло да е по книгата. newsm78 Пропуснала съм снимката.Виждала е жива баронеса, ОК, ама само толкова. За една снимка. По-важното е друго. Нермин казва в интервюто,  след като написала романа случайно среща баронесата. Hug  Ами, тогава откъде знае какво се е случило в Петербург. Излиза, че е написала биографична книга само по спомените на баба й. Ама, и тя е била на 90 години по това време. Аз, лично подлагам на съмнение целия петербургски период. Дори не е пътувала до там, да се разходи по местата, където се развива действието. Силно се съмнявам, че дядо й е бил някакъв герой. Сиси писа, че нейната позната не е чувала за такъв кримски татар. А според Нермин са били най-известната кримска фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт