Юлски бебета 2013 - тема 17

• 26 852
  • 722
  •   1
Отговори
# 60

Подаръче - много е неприятно това със съветите  Sad Опитай да игнорираш ,ако имаш начин.

Ааа ма молА ви сА!Аз сега се забавлявам.Намирам го просто за още един повод да се смеем с мм.Ако се случи аз да й вдигна телефона и да се започнат такива съвети измрънквам нещо от сорта"Ти добре ли?Чакай да ти дам Т(мм) да се чуете!"И се измъквам още преди да ми е отговорила.А като започне да ги говори такива на мм,той бързичко я отрязва  Laughing

За млякото,дето казах,че слагат нещо,хич не го мислех.Просто търся начин да обясня активността на Ади.Дълбоко се съмнявам обаче,че причината е която и да било храна.

Весе,Лазар е с абсолютно същите размери като Ади на 8м.Е,само с един см е по-висок,но той е мъж все пак. Laughing
Педиатърът ли ти каза,че може да започваш с рибата?

Данче,как е Тони?

# 61
  • София
Сега пък твърди,че бебето никога нямало да се научи да ходи до тоалетна и цял живот щяло да е с памперси.

В Е Л И К О !  В Е Л И К О !

Тази жена е велика!
Жалко, че е имала лош късмет и до сега не е открита я от някой продуцент, или сценарист, а защо не и от писател на фантастика. То пък все още има надежда!

Тя добре, че не е разбрала, че детето още не може да пише и чете. Joy

Сега ми дойде на ум, да снимам Лазар как пише таблицата за умножение! Wink

Руми, да педиатърката ми каза да почвам риба.

# 62
 Joy Joy То за това мм последния път като го пита слагаме ли я на гърне и той й отговори:"Че защо да я слагаме на гърне тя си ходи в тоалетната.Даже сама си пуска водата!" ЛУД СМЯХ,като го чух! Joy Joy

# 63
Мемол, добре дошла и от мен  Hug

Ние също сме на ваксина, но в петък. Още от сега ми е свито сърцето.

Подаръче, не обръщай внимание. Няма дете дето не се е научило. Но те разбирам. Все има някой услужлив роднина или приятел, който да каже "О, ама той това трябва отдавна да го прави! Ти сигурна ли си, че се занимаваш достатъчно с него?"   Rage

Джине, приличат си по това, че са уникално сладки.

За кафе машините сте писали по- напред. Аз също пия по едно кафе на ден. Нямам кафе машина (имам стара, но кафето дето го прави е ...  Sick, та не я броя) и бих си купила някаква, ако я похвалите. Едно време в офиса имахме от тези на Делонги дето сами си мелят зърната. Правеше страхотно кафе. Но толкова пари не бих изръсила за по едно кафе на ден. Нещо по- евтинко ми трябва.

И при нас днес е като никога пролетно, но количката ми е останала в колата от вчера и ММ е заминал с нея на работа. А го помолих десет пъти да не забрави да я свали сутринта!   #Cussing out

# 64
Джинке, разбира се, че има какви ли не теории и истории, но факт е, че в днешно време много деца са хиперактивни. Мен много ме е страх от това, още повече, една невроложка ми заяви, че си било нормално за близнаците - имали мини мозъчна дискфунцкия. Това е и една от причините да съм против захарта, за Зрънчо и Зайо-Байо - да не говорим.

Жалинка, фирмата превозвач, която ползвам от Англия, планира да започне работа и с Германия (2 лв./кг.). Засега съм много доволна от тях.

Мемол, отдавна те гледам и аз на балкона. Нали сме почти адашки.

Педката от 2-3 м. ми е казала да включвам и гърнето, но аз нямам подобни намерения. Преди година мисля, че ще е само мъчение. А и не съм виждала гърне с колани.

И мен ме е страх от ваксините и дотук имаме само хепатитната, та ме е страх и от неваксиниране. Като се разминавам с цигани, араби и всякаква мургава паплач (да не си помислите, че съм някоя арийка), гледам много лошо. Искам да кажа, много по-лошо от обикновено.

# 65
Джине, значи седи вече Маринка?! Честито! Юлия днес се задържа към 10-12 секунди, преди да се прекатури по диагонал напред и да се озове на колене. Пак не е лош вариант, да се сети, че и така може да застане.
Много е ревлива от 5 дни насам. Вчера беше добре, но днес пак ми иде да я убия!
Днес дадох сирене в попарата, резултата беше - мамма мия, вкусотия! Много ѝ хареса, чак ѝ се пееше. Поне яде, че преди 2 седмици два поредни дни експериментираше какво ще стане, ако не си изяде обяда... Видя, че нищо хубаво не става и пак започна да си го яде.

# 66
  • София
Искам да кажа, много по-лошо от обикновено.
Joy  hahaha

Каква дисфункция имаш предвид?

Добре дошли на светло на новите мами  Hug

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 15:26 от Мъхчето

# 67
Колко хубаво ставаме все повече и че има майки от Стара Загора. Simple Smile
Никол е много по-добре вече потреперванията намалят,аз го свързвам с голямата доза вит.Д и това,че не я слагам в проходилката.Нали сме дебелани ни я забраниха както и  бънджито,много жалко защото това беше времето да си почина.
Сега се учим да се обръщаме и сядаме,но е доста трудно,тя се изнервя аз също.Ако може някой да ми каже как да я науча ще съм много благодарна.
Трудно ни е и с диетата  педи иска тя да яде по 4 пъти на ден,а сега ядем по 5.Сега и давам разредено мляко 160,170 вода  с 4 лъжици АМ.
За свекървите нямам думи!Моята искаше да дава на беба картофено пюре от готовото на прах което се разбива с мляко.А за коледа получихме аз стари дрехи втора употреба използвани от нея !А Никол дрешки за новородено !  #2gunfire
Аз умирам от болки в кръста и не смея да се намажа с крем,нали загравя и е близко до бъбреците.
Сега остава и кистите ми да са се завърналии за това да боли,нищо чудно и кракът ми взе да изтръпва.

# 68
Мемол, не те поздравих, защото те гледам на балкона от една година поне и съм свикнала с теб  Laughing

# 69
Мъх, мозъчна дисфукция, която се свързва с хиперактивност. Заради теснотията кръвоснабдяването на мозъка може да е компрометирано.

Джинке, пропуснах да кажа, че със сигурност си била много сладко мече, далеч по-сладко от някакви си снежини.

Глупи, и аз в чудо съм се видяла на тема биберони на шишетата. Допреди 2-3 месеца сменях всякакви форми и материали както ми падне, но сега всичко отива за чесане.

Боже, Джули, да ти даде собствените си дрехи да ги износваш! По-голяма обида трудно може да се измисли.

За мазане пробвай Арника. Аз минавам на нея за китките.

Свеките на Подаръчето ни е любимо на всички!

# 70
Джули ,ми точно свекървенски са си подаръците,нямаш грешка  Laughing Laughing
С лиотон гел можеш да се мажеш мисля,да не си настинала,при простуда ме боли така мен.
Вие ходихте ли при други лекари,някакви изследвания предстоят ли Praynig
Ти си супер свежа мацка и изглеждаш като ученичка Hug
Аз днес готвя  chef Всичко е вило на могили ,но смятам да прекарам деня по пижама.Тонко и сутринта имаше Т,но му дадох панадол и се укроти.Сега гледам ,че горе прозира трети зъб #Crazy
Да ви кажа,има огромно разстояние между горните 2 зъба tooth Много ми е смешен Laughing

# 71
Близначе, искрено ти съчувствам за самолетните емоции. Аз имам аерофобия и ви мислех още на отиване. Да не говорим, че обикновено като ми предстои летене, все някой самолет ще вземе да се изръси.

Данче, и к'во, целият зор от един зъб ли се оказа? Егати, крехките мъжленца... Аз почнах вечер преди лягане да слагам капки за уши заради зъбите, отново с пехливанска схватка. Чудя се обаче колко дълго мога да го правя това (капането, борбата тепърва започва).

# 72
Бемолче ,това мъжете не са хора бе #Cussing out Заради 2 зъба се продриска и АБ пие #Cussing out
Разбирам ,че е зор голям ,сигурна съм ,че боли ужасно ,но той е адски кекав в това отношение Crossing Arms ЗНачи 5 зъба ,още само 19 остават Mr. Green
При нас всичко е насила и с борба.Може спокойно да ме пуснат да се боря със Станка Златева.То не са хватки ,то не е чудо.Това при обличане.Смяната на памперс е нещо като да вържеш връзките на обувките на октопод #Cussing out Всичко омазва ,писна ми вече .
Бемол,все забравям да те питам,защо с този ник Flutter Flutter

# 73
Данче,може и да е настинка и дано да е ,че аман от кисти 9 функционални за последните години.
Преди да забременея ми искаха лична карта в магазина за цигари Simple Smile а бях на 25 .
ЕЕГ на главата (дано се пише така ) мислихме да правим,но се оказа  невъзможно на този етап .
Като разбрах как се прави  на толкова малко дете,в повечето случаи оставят детето да  заспи след продължилен рев, докато закачат всички жички по главата му.Но се надявам да не се стига до там,косата ми се изправя от лекари.
Реших да изляза за 8-ми март и аз да се почуствам жена !Прибрах се разочарована,или аз не съм добре или младите хора.Нагледах се и се наслушах на какво ли не докато чаках за  WC.Всяка втора дума на тези млади момичета беше АБЕ ЧОВЕК,АМА К***О и всякакви такива.
Ако трябва да ги определя с една дума то това е боклуци.Замислих се за дъщеря ми ами ако и тя стане такава.....Май вече трудно си намирам мястото!

# 74
Бемол, благодаря за съчувствието  Hug Гадно си беше.

Момичета, закъса се  Confused Не стига, че от доста време ме боли врат, ами днес се схванах. По принцип имам невралгия в ляво. Отдавана не съм имала криза. Но днес изведнъж ме скова, спрях да дишам. Sad Преряза ме жестоко в ребрата и диафрагмата. Някак успях да се изправя и да се добера до дивана. Малко след това ме заболя зверски и опашната кост. И стана кръст (който отдавана ме боли), врат, невралгия и опашна кост. Жестока болка. Добре, че макар и трудно, все още успявам да дишам. И ми се реве. Седнала съм с 300 зора на компа и рева. Отчайващо е. Не мога да се обърна от болка. Не мога да си обслужвам детето  Cry Мм искаше да ме кара в Бърза помощ, отказах. Звъннах на личната, каза ми какво да пия. Утре ме вика на преглед.  Ако оцелея..... Tired
Моля ви, ако някой е имал съприкосновение с невралгии и тем подобни, кажете какво да правя  Praynig
Тъпото е, че ще съм сама. ММ утре е на работа. Майка, сестра ми и леля ми заминават на почивка в Израел. Няма кой да ми помага и умирам от страх, че ще се скова, ще спра да дишам и бебенцето ми...ох, не ми се мисли  Confused Така че май-май.....вариант Б: Софчето !  Thinking

Извинете , че ви натоварих. Трябваше да кажа на някого...... Tired

Общи условия

Активация на акаунт