Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да премахна тема, която съм създал във форум?
Какви са симптомите преди раждането?
Какво представлява слузестата запушалка и какви са признаците за нейното падане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да премахна тема, която съм създал във форум?
-
Какви са симптомите преди раждането?
-
Какво представлява слузестата запушалка и какви са признаците за нейното падане?
-
Какви са признаците за наближаващо раждане?
-
Какво представлява болничният и как се изплаща?

Утре пак ще ходя при нея и вече окончателно ще решавам, но изборът не е голям, а не ми се иска да се оставя на случайността

Дано ми е толкова лесно, колкото го сънувам!

и 2 дни след това в 5 сутринта ме изненада с избухваща експлозия от води.. След 2 здрави плисъка като в американските филми, станахме и тръгнахме уж за 1АГ Св. София (бивша Тина Киркова) , до която така и не стигнахме, защото не знаехме къде е , а GPS-а ни докара до Щерев (кой да знае, че са една до друга). Прегледаха ме и тактично ни изгониха, след като разбраха, че не сме Клиенти
... Мъжът ми буквално беше в шок от бързото развитие на нещата и неочакваната поява на малкото човече