Чука на вратата вече, МАРТенското бебче - Тема 10

• 21 334
  • 305
  •   1
Отговори
# 75

За обезщетението, аз както го разбирам, става въпрос за това, че отпускът по време на тези 15 дни се заплаща от НОИ в зависимост от внесените от бащата осигуровки. Т.е. това не е обикновен платен отпуск, който работодателят плаща, а отпуск с право на обезщетение от НОИ, а работодателят не плаща нищо... Може и да греша, разбира се, или пък да има нещо ново. Когато мъжът ми ползваше отпуск през 2011, мисля че парите му идваха от НОИ. 

Именно, реално тези пари се плащат от НОИ, а не от работодателя и за това и работодателя е длъжен да предостави този отпуск на бащите Simple Smile
Вече ако има допълнителни социални политики в компанията - за един вид еднократна подкрепа от самата фирма за служителя при раждане на дете или брак / както е във фирмата, в която работя аз/ то това си е нещо друго и зависи от самия работодател Simple Smile

# 76
Честито на родилите мами здрави бебчета и бързо възстановяване    bouquet   Silveto има  такова обещетение  днес и счетоводителката на фирмата на мм каза за него единствено трябва документ от болницата за роденото бебче и сметка на която да се преведат парите  и те се изплащат от  нои .   
На мен мами ми пада тапата вече 2 -3 дни, но е малко и няма кръв та май ще пада до термина .  Хубава вечер   bouquet

# 77
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ ОГРОМНОТО СИ ЩАСТИЕ С ВАС-НА 08.03 В 10:00Ч. СЕ РОДИ  НАШАТА ПРЕКРАСНА ДЪЩЕРЯ ПАМЕЛА.ТЕЖИ 3700КГ. И Е ДЪЛГА 51 СМ./НОРМАЛНО РАЖДАНЕ/ ТЕРМИНА МИ БЕШЕ 17,03 НО НА 08,03 В 4,30Ч. МИ ИЗТЕКОХА ВОДИТЕ И ЗАПОЧНАХА КОНТРАКЦИИ...НИЕ СМЕ ДОБРЕ И ОТ ДВА ДНИ ВЕЧЕ СМЕ СИ У ДОМА.
ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ,А НА ОСТАНАЛИТЕ ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКО РАЖДАНЕ.

# 78
Galeto, да ти е честита малката принцеса Simple Smile Нека бъде жива и здрава и много да ви радва   bouquet
Хайде, малко остана и малко неродили останахме Simple Smile

# 79
Galeto, да ти е честита малката принцеса Simple Smile Нека бъде жива и здрава и много да ви радва   bouquet
Хайде, малко остана и малко неродили останахме Simple Smile

Благодаря,желая успех на всички ви Hug

# 80
Утихна малко темата ... може би има още щастливи мамчета, който не се са похвалили.
Честито на galeto83sf жива и здрава да е малката принцеса   bouquet newsm32

# 81
Честито на всички родили мамчета. Да са живи и здрави малките бебоци  :ylinfant baloni И аз така си мисля, че малко неродили мами останахме, ще чакаме търпеливо. За тази помощ аз не разбрах какъв документ от болницата за роденото дете трябва, само по себе си акта за раждане не е ли такъв документ или се изисква нещо допълнително. Моля някой който вече е наясно да поясни.

# 82
Аз съм все още тук от неродилите Simple Smile но естествено имам още 13 дни до термина Simple Smile
Честито на обебилите се мами,бързо възстановяване и успешно кърмене на малките бебоци.
galeto голяма мадама си имаш,ако бече дочакала термин можеше да стигне 4кг Simple Smile
Аз от това се страхувам,че моя върви едричък и ако изкарам до термин ще има голямо бебе Simple Smile

# 83
Аз съм все още тук от неродилите Simple Smile но естествено имам още 13 дни до термина Simple Smile
Честито на обебилите се мами,бързо възстановяване и успешно кърмене на малките бебоци.
galeto голяма мадама си имаш,ако бече дочакала термин можеше да стигне 4кг Simple Smile
Аз от това се страхувам,че моя върви едричък и ако изкарам до термин ще има голямо бебе Simple Smile

и аз съм 13 дни до термин, и аз чакам около 4кг за термина Simple Smile да видим дали ще устискаме
 smile3534 newsm53

# 84
Simple Smile А аз с тези 17 дни до термин, ще си ви изпратя до родилното всички, след това ще честитя и ще си чакам търпеливо. Лекарката ми казва, че може би ще родя в началото на април, предвид че на последните прегледи ми излиза термин 9-ти април. Simple Smile Joy
Между другото темата пак се оживи - явно е докато мъжете ни гледат мача на Лудогорец, ние какво правим Simple Smile

# 85
Честито на всички обебили се мами  smile3525
На мене от вчера ми пада тапата иначе имам дата 24.03 дата за планово секцио - да видим дали малката ще я дочака.
Лека вечер на всички - мене тези дни ме гони едно безсъние newsm12

# 86
  • Бургас
И аз съм тук. Разкисна се темата с тоя Ф Б. Аз от два месеца съм без компютър, останах без очи на тел. Иначе чета редовно.
Поздрави на всички родили мамчета с пожелания да са им много здрави бебенцата, да растат спокойни и умни деца!
Иначе аз уж имам да си чакам още до 27- ми официално. Боли ме кръст и гръб яката, никое легло/диван/под в къщи не ме устройва. Копнея, честно за посещение при чекръкчия някакъв и сериозно го мисля, усещам как гръбнака ми е "заключен" в една зона и не щраква при просто усукване. Киселините са няма такива, до повръщане почти.

# 87
Запис и от мен Simple Smile

# 88
  • По света и у нас! Най - често у нас!
 galeto83sf, Честито да сте живи и здрави  bouquet

# 89
  • По света и у нас! Най - често у нас!
И аз стоя и си чакам термина ми е на 17.03, но нямам никакви симптоми, бебето си е все още нагоре и така.

Успех на всички чакащи мами! Приятен ден времето отново ще е прекрасно!

Общи условия

Активация на акаунт