Сибел

• 5 382
  • 15
  •   1
Отговори
Очакваме момиченце месец Май. Искам да питам името Сибел, турско или арабско е. Моля, ако някой знае да пише Wink

# 1
Турско е.

# 2
# 3
  • UK
Предлагам Сибила.  Crazy  Laughing

# 4
Предлагам Сибила.  Crazy  Laughing
Едно и също означават  Peace Пророчица, оракул Simple Smile

# 5
Очакваме момиченце месец Май. Искам да питам името Сибел, турско или арабско е. Моля, ако някой знае да пише Wink
Защо сте се спряли на това име?
Странен избор за българи е.

# 6
Не искам никой да обиждам, но ми звучи като име за кобила ...

# 7
  • UK
Защото не познаваш човек с това име, затова ти звучи така, съвсем нормално и срещащо се турско име е, аз познавам едно много сладко момиче Сибел на около 20 и нещо е.

# 8
Не споря, само изказах мнение .

# 9
На мен ми харесва, интересното е, че не ми звучи нито като турско, нито като арабско.
А къде е ударението все пак, че то би променило звученето?

# 10
Аз съм го чувала като СибЕл, но не гарантирам Simple Smile

# 11
И аз познавам красива и прекрасна Сибел. Наричат я и Бела. Въпрос на вкус е. Момичето все пак не пита с какво го свързваме и дали ни харесва, а с какъв произход е. Явно има причина да е избрала точно него.

# 12
  • Монреал
Не съм чувала това име преди. Не ми звучи много женствено, нито пък мелодично като за момиче. И аз да полюбопитствам авторката защо са се спрели на това име? Иначе е интересно и уникално.  Grinning

Лейла@, това е името на малкото ми сладко момиченце!  Heart Eyes

# 13
На мен ми харесва.Ако си е със съответстваща фамилия. 
По-хубаво ми е от Сибила.То ми навява мисли за разни"филми"  Laughing

# 14
Ами избрах това име, защото на мен ми харесва много, а и един ден просто разглеждах сайтове с имена и случайно се спрях на него и в същия момент бебчо в корема ме ритна много силно. После, когато казах на мъжа ми, той само се засмя и каза:" На мен ми харесва, но също така мисля, че това е някакъв знак". И така, от там започнахме да се базикаме, че бебка сама си е избрала името и така и остана...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт