Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 863
  • 326
  •   1
Отговори
# 210
Сайтът не е само за обмяна на опит и информация, а също и прекрасно поле за изява на силно неудовлетворени хора с множество разностранни комплекси, които да си изградят един въображаем свят и в него да бъдат такива, каквито желаят, по техен сценарий. Компенсаторен механизъм. Не ти достига нещо - измисляш си го, а доста често и неусетно някак си сам започваш да си вярваш.

# 211
Може наистина да не е добре жената (или мъжът). А може и да му е скучно и да се бъзика в отчетните теми  за собствено забавление. Доста плоско изглежда всичко, което пише. Със загиналите свекъри при самолетна катастрофа ме уби направо. Много ясно, че може да се провери лесно тази информация.

# 212
Ами ОК,да приемем,че аз си измислям всичко,което съм написала до сега...И сега идва другото- аз си живея в моя си филм за колко? 1 час,2 часа,3 часа тук? Става време да стана от пс,лаптоп,таблет,телефон ,все тая и да изляза.Ами така не става ли по-голямо разочарованието,че съм писала неща и са ме съветвали за неща,които на практика не съществуват в моя живот т.е. не се случват на мен наистина?Не разбирам...

Мисля,че трябва да пуснат подзаглавие-онлайн психолог,имам чувството,че много сериозно ще се търси.

# 213
  • София
Има такъв, ама нещо... само клишета пише.

# 214
  • София
Ами ОК,да приемем,че аз си измислям всичко,което съм написала до сега...И сега идва другото- аз си живея в моя си филм за колко? 1 час,2 часа,3 часа тук? Става време да стана от пс,лаптоп,таблет,телефон ,все тая и да изляза.Ами така не става ли по-голямо разочарованието,че съм писала неща и са ме съветвали за неща,които на практика не съществуват в моя живот т.е. не се случват на мен наистина?Не разбирам...

...

Само че ти разсъждаваш като човек с нормална психика.

# 215
Така ли? Нямах идея,извинявам се за грешката.Ами тогава той да се обърне към тях,защото надали някой би написал-Ами да бе, аз между другото си измислям всичко,което пиша.  Grinning Е щом пише само клишета,то по-добре да го няма.  Rolling Eyes

п.с.Да,и това го има.Надали някой нормален ще тръгне да си измисля такива неща.

# 216
Според мен въпросното момиче (или момче) има психичен проблем. Не вярвам просто да убива време, или да се бъзика с бременните. Но това не значи другите да си затварят очите и да се правят на толерантни и приемащи за чиста монета всичко написано.
 Тази история ме подсети, че съвсем скоро имаше подобен случай, сигурно помните. В темата за близнаците една се представяше за майка на близначки, че и снимки беше показала. Оказа се, че нито има близнаци а въпросните снимки бяха на друга потребителка. Нещо подобно беше.

# 217
Според мен, ако целта на заниманието е била да си направи бъзик, то по-вероятно е да почне да се заяжда с другите потребители, да създава напрежение и да гледа сеир, вместо да търси съжаление Thinking

# 218
  • София
Така ли? Нямах идея,извинявам се за грешката.Ами тогава той да се обърне към тях,защото надали някой би написал-Ами да бе, аз между другото си измислям всичко,което пиша.  Grinning Е щом пише само клишета,то по-добре да го няма.  Rolling Eyes

п.с.Да,и това го има.Надали някой нормален ще тръгне да си измисля такива неща.

Не знам, то е ясно, че не може да прави задълбочени изводи от един пост, обаче някак несериозно ми се вижда. Повечето неща може да ги каже всяка жена с достатъчно житейски опит и родила поне едно дете. Дори по едно време нещо беше залитнала в някакви позитивистки клишета.

# 219

Не знам, то е ясно, че не може да прави задълбочени изводи от един пост, обаче някак несериозно ми се вижда. Повечето неща може да ги каже всяка жена с достатъчно житейски опит и родила поне едно дете. Дори по едно време нещо беше залитнала в някакви позитивистки клишета.
[/quote]

Ами да си кажа честно,аз не съм раждала и нямам и намерение да го правя в следващите 4-5 години,само че съм много добър слушател и ако не става въпрос за деца (малки деца) ,смятам,че мога да дам адекватен съвет,или айде не съвет,защото надали някой ще тръгне да  слуша някаква сополана ,какво да прави с детето си,ами айде мнение го наречи.Така че и аз съм на мнение,че е излишен.Аз може би за това не съм и разбрала,че има психолог тук.Сега се сещам за нещо - В такъв случай защо този психолог не видя темата за Как да бием жена си по-добре,и не видя двамата психари,които пишеха в нея,та трябваше аз да репортвам?  newsm78

# 220
Почти съм сигурна, че просто се забавляват, макар аз лично да не разбирам подобен вид забавление и да не го приемам за съвсем нормално. Thinking
Ето скорошен пример от една друга тема. Признание, което остана без особени коментари.

Последните години се забавлявах извратено, създавайки някакъв измислен образ из форумите, опитвайки се да убедя аудиторията, че имам някакви, едва ли не, сериозни проблеми. Когато успях, се почувствах тъпо. Когато намерих истинско забавление, усетих колко тъпо е било всичко. И накрая, когато дойде време да покажа истинската си същност, фалшивият образ, който градях, ми попречи. Почувствах се адски тъпо да видя, че хората са повярвали в измисления образ, чрез който се забавлявах извратено...  Tired Поуката от цялата история, за мен поне, е голяма.

# 221
Забавляват се ?С това да пишеш,че имаш еди-какъв си проблем?Кога проблемите станаха забавни?Мен дори гърлото да ме боли ми се плаче,а те намирали проблемите на хората за забавни.  Shocked Боже ,накъде отива света.....

# 222
  • София
Светът си е почти същият, просто сега хората имат повече възможности за изява пред по-широк кръг от публика.

# 223
Това показва сериозни емоционални дефицити...

# 224
Светът си е почти същият, просто сега хората имат повече възможности за изява пред по-широк кръг от публика.

Ами,да.Именно.Не е луд този който яде баницата,ами този който му я е дал.И в преносен и в буквален смисъл.Но все пак,едно е да пишеш,че си свръх богат,че имаш всичко,а друго е да пишеш,че си болен и ти има нещо.Има нещо извратено в психиката на тези хора,наистина.

Общи условия

Активация на акаунт