Какво печелят троловете от присъствието си във форума?

• 21 393
  • 326
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Абе, аз видя ли потребителка, живееща в чужбина с поне три деца със сложни имена и малка разлика в подписа, вяра й нямам.
И аз. И не заради трите деца с малка разлика. А заради объркани, трагични истории.

# 316
дали е удоволствие в работно време да пишеш във форуми и да знаят шефовете, да ти плащат един вид за престояното време - ДА! Има смисъл. Да киснеш с часове във служебната фейсбук страница, да си джиткаш из форумите. Така че момичета, не знаете дали в един момент няма и на Вас да ви влиза в служебните задължения да стоите в бг мама Simple Smile

# 317
  • Ямбол
...Така че момичета, не знаете дали в един момент няма и на Вас да ви влиза в служебните задължения да стоите в бг мама Simple Smile
Ако теб те накарат служебно да влизаш като трол тук, ще се съгласиш ли.
Аз няма да го направя. Ако е необходимо ще се разделя с такъв малоумен шеф.

# 318
За да се прибягва до подобни практики, ясно колко ще е била сериозна работата.. Tired

# 319
  • Пловдив
За да се прибягва до подобни практики, ясно колко ще е била сериозна работата.. Tired
Напротив, писането в интернет си е сериозна работа. Работно място, заплата, все едно работиш на поточна линия.

# 320
Това се отнася за професионалните тролове, а ако си секретарка на шефа и той те кара да разиграваш сапунки по форумите е друго  Wink

# 321
Деси има леви идеи, но от това, което знам за нея, не мисля, че й се плаща, за да пише Peace

Просто доста пламенно защитава идеите, в които вярва и зад които стои - същото е и в социално засегнатите тематики, така и за малката Меган в Англия.
Този човек е повече от реален. И е Човек. Peace
А на Мишел тивиновелева форумът наистина ѝ е като хапче. Много душевни отпадъци, много чудо.

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 14:39 от Ами сега

# 322
Еееее, то ако е за работа, едва ли ще са такива драми чак... Де да знам, все си мисля, че за да си прибуташ мизерния продукт, не ти трябват осем поредни смъртни случая в семейството и шестзнаци по 6 килограма. Малоумно е, някак си.

# 323
Не, не пиша за близнаци и прочие, но като пусна линк на едно парцалче и Вие чукнете и го погледнете това спомага сайта да се изкачи по-високо в търсачките като гугъл и затова има значение всеки клик откъде идва, като си има пълна статистика. Дори и да не купите, а само да погледнете пак ми е от полза, като се зачита до секунди времето, през което гледате  и пр. Simple Smile Така че в работно време тролствам и спамя през фейса Simple Smile

# 324
То през фейса много хора го правят.  И аз съм работила в една фирма, дето трябваше всеки ден да поддържам около 50-60 профила и спамех яко. Ама това е разликата между спам и трол. Първоначалната ми чуденка беше защо, аджеба, има такива невероятни фантасмагории и не им ли е ясно, че в даден момент ще бъдат разобличени... То поне да си измислят правдоподобна история, ма те се оливат. Какво удоволствие им носи, не знам. Явно е синдрома на Мюнхаузен или нещо подобно, друго обяснение нямам.

# 325
Измислят такива невероятни истории, защото търсят внимание. Ако представят едно обикновено семейство, нормална бременност, едно-две деца, никой няма да ги забележи. Но когато има близнаци, тризнаци, заболявания, трагедии и т.н. Хората започват да съчувстват, да се интересуват от събитията около трола и т.н. Понякога обаче се уливат и тогава будят съмнение  Peace

# 326
Според мен eau от темите за КТБ е платен трол.

Общи условия

Активация на акаунт