Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо усещам бебето си по-рядко през деня и повече през нощта?
Какво да правя, ако не усещам 10 движения на час?
Как мога да повиша нивото на хемоглобина си по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо усещам бебето си по-рядко през деня и повече през нощта?
-
Какво да правя, ако не усещам 10 движения на час?
Важно е да се консултирате с акушер-гинеколог, ако имате притеснения относно движението на бебето. Въпреки медийните насоки, нормалният режим на движение при бебето може да варира и няма нужда да се тревожите излишно, стига да продължават движенията. Препоръчително е проследяването на движенията в периоди на покой.
-
Как мога да повиша нивото на хемоглобина си по време на бременност?
-
Какво да правя, ако усещам парене под гърдите по време на бременност?
-
Какви са рисковете от нисък хемоглобин по време на бременност?
Също пиех желязо, но при мен не помагаше, дори и много месо да хапвах- съвсем малко се вдигаше хемоглобина..Успех

Един доктор беше казал че трябвало да са 12 на ден
...При мен ,примерно,са нон стоп,даже и в момента ме рита здраво и всичко си му е наред 
(не че сте имали избор де
)... А относно компетентността на лекарите или по-точно точността на видеозоните и аз се убедих в това-отивам при една лекарка,която ми казва,че бебето тежи едни килограми,така се случи,че на другия ден трябваше да отида и при моята наблюдаваща,която го изкара по-тежичко от другата,с разлика,която за един ден няма как да се получи