Смешки от форума - 14

• 58 644
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Сега, да не казвам, че първата ми асоциация беше "панкреас", а другата няма да я споменавам, но пак не е име...

# 436
  • Оптимист по принуда
Цитат
[Парис

Кипарис /и на Цветница ще празнува/ Joy

# 437
Сега, да не казвам, че първата ми асоциация беше "панкреас", а другата няма да я споменавам, но пак не е име...

За другата всички се сетихме, даже и имен ден ще си има на 2 февруари, ама... Наистина не е име.  Laughing

# 438
  • Пловдив

Цитат
все още съм в търсене на красиво име за очаквания ми син. Бих искала то да започва с буквата П, но и да съдържа С. Чудесно би било, ако има имен ден, красиво, хубаво значение или богата символика. Може да не е традиционно, но нека да не се произнася трудно нито от българи, нито от чужденци. За мен е важно и усещането за мелодия в името и да се съчетава плавно и хармонично с другите две имена на бебо: Христов Бурански
...
Дядото е Петър, а майка ми е Сийка.

Това като го прочетох и си викам Педераст! Започва с П, има с, идеално!

За разлика от всички културни, аз не само го помислих Simple Smile

# 439
Става още по-хубаво:

Това намерих като идеи в един сайт за имена, може да си харесаш нещо:
Прескот, Панос, Павлос, Престън, Посейдон, Пиърсън. Звучат малко екзотично за фамиля тип Иванов обаче. Може и нещо двойно: Симон Пакс...  Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy

Посейдон Христов Бурански е един път просто.

Цитат
не съм привърженик на ол инклузив, тъй като постоянното тъпкане не е присъщо за нашето семейство

Аз се чудех какво било "ол инклузив", а то - хващат те и те тъпчат насила по цял ден.

# 440

Цитат
все още съм в търсене на красиво име за очаквания ми син. Бих искала то да започва с буквата П, но и да съдържа С. Чудесно би било, ако има имен ден, красиво, хубаво значение или богата символика. Може да не е традиционно, но нека да не се произнася трудно нито от българи, нито от чужденци. За мен е важно и усещането за мелодия в името и да се съчетава плавно и хармонично с другите две имена на бебо: Христов Бурански
...
Дядото е Петър, а майка ми е Сийка.

Това като го прочетох и си викам Педераст! Започва с П, има с, идеално!

За разлика от всички културни, аз не само го помислих Simple Smile

Леле, аз съвсем друго се сетих  Embarassed започващо с п и с в средата  hahaha

# 441
  • Пловдив
Какво е?

# 442
EнтЕлЕгентното название на "пишка"...

# 443
Ох, носферата спаси ме да използвам да използвам такифа думи У форума  Hug

# 444
Ми те вече предложиха Пенислав. Laughing

# 445
Прополис Иванов?

слава на пениса? хитро!

ще издиря темата  Mr. Green

# 446
Изчетох темата за името с П и С  newsm43  Има предложение "Пенислав" ... Искрени съвети ли дават хората там, или се бъзикат  Thinking Какъв Посейдон, какъв Симон Пакс  ooooh!

# 447
Дала съм линк по-горе.

# 448
Цитат
Смешното е, че 90% от ползващите Стоки живеят в катуни  Simple Smile

# 449
  • София
А Писоар? На галено Писо.
Ако се напъна, и имен ден ще изнамеря.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт