Смешки от форума - 14

• 58 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • bad@ss
Бубанка, постът ми не е към теб, а към следващите потребителки, които се чудеха какви са тези глави с драскане.

И аз, ако не бях гледала филма Градски легенди, щях да се чудя.  hahaha

Офф...
 ooooh!

# 706
пфу, размина ми се депресията  Crossing Arms
и какво ще правя сега цял следобяд?  Rolling Eyes

Изпадни в безпричинна. С причина и баба знае.  Laughing

Звяр с чар, не ти разбрах поста?

# 707
да върнем темата обратно към смешките  Flutter

Цитат
ИЗГУБЕНИ КОТКИ В КВ. АСПАРУХОВО ОКОЛО КЪЩИТЕ ДО СТАДИОНА ПОД МОСТА!! И двете котки са черни на цвят, снимка все още търся, но моля ако някой ги намери да ми ги снима в лице, аз ще ги позная.

предполагам, че жената много страда за животните си, но ... лице  Thinking

# 708
  • Варна
да върнем темата обратно към смешките  Flutter

Цитат
ИЗГУБЕНИ КОТКИ В КВ. АСПАРУХОВО ОКОЛО КЪЩИТЕ ДО СТАДИОНА ПОД МОСТА!! И двете котки са черни на цвят, снимка все още търся, но моля ако някой ги намери да ми ги снима в лице, аз ще ги позная.

предполагам, че жената много страда за животните си, но ... лице  Thinking

Само хората ли имат лица?

# 709
котките имат ... муцуни?
"муцуна" има обиден смисъл отнесена към човек, но това не означава, че котките имат лица

# 710
  • Варна
котките имат ... муцуни?
"муцуна" има обиден смисъл отнесена към човек, но това не означава, че котките имат лица

Ми то и сградите имат лица. Не в същия смисъл, но имат.

# 711
  • Варна
В една стара тема снощи прочетох на една кърмачка да й казват "ти си нещо като ходещ термос с мляко"  Joy

# 712
Цитат
Здравейте подарявам няколко неща които мога да покажа допълнително че сега пиша от мобилен, това са тиган за палачинки тефал с надрано покритие, бебешки дрешки за до 1год и половина не са много 3, 4 неща, розови чехли номер 38 на гес с недостатъци, лош вид и боти 38 номер с разлепено.
Постоянно подарявам разни неща дори не ги помня всичките

Пу за мен разчепатените боти  Laughing

rotfImbo rotfImbo Сълзи ми потекоха от смях  Joy

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 15:07 от Lisbeth Salander

# 713
  • Велико Търново
Туй е то - щедрост, та прелива.... ooooh!

# 714
по принцип съм свидлива и не подарявам, но щом е модерно, ще се включа и аз - подарявам използвани клечки за зъби, маркови са, от чужбина, с нормални следи от употреба. Който ги иска, моля да ми изпрати препоръка или гаранция от поне двама души, че няма да ги препродаде, а е истински нуждаещ се.

# 715
  • София
Цитат
Здравейте подарявам няколко неща които мога да покажа допълнително че сега пиша от мобилен, това са тиган за палачинки тефал с надрано покритие, бебешки дрешки за до 1год и половина не са много 3, 4 неща, розови чехли номер 38 на гес с недостатъци, лош вид и боти 38 номер с разлепено.

rotfImbo rotfImbo Сълзи ми потекоха от смях  Joy
Щедро го раздава.
Ако може, за мен надрания тиган, да има в какво да си направя палачинки. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 716
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Цитат

С риск да разваля смешката се изкушавам да попитам... "гес" е "Guess" ли? Иначе за ботите разбрах, че са заплюти вече Naughty
Цитат
Това се случва в гр.Пловдив ,дами и господа ,а не в провинцията ...

# 717
  • Варна
Последното подчертано пък за какво е? Или според теб втория по големина град в една страна може да се нарече провинция?  newsm78

# 718
Последното подчертано пък за какво е? Или според теб втория по големина град в една страна може да се нарече провинция?  newsm78

Всичко,което е далеч от морето е провинция!  Mr. Green

# 719

Всичко,което е далеч от морето е провинция!  Mr. Green
Хахха Керинаа мислех, че само за софиянки всичко друго е провинция, но ти изби рибата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт