Смешки от форума - 14

• 58 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Якето си го купих аз. За мен косъма е естествен - дори мирише още на някакво животно /риба според мен/ Може би някакво животно което яде риба или нещо подобно. Колкото и парфюм да слагам още има специфична миризма. Иначе якето е много хубаво.
[/quote] Риба с косми?  Shocked Laughing

Мислех, че само ония в Романтичния форум са леко куку, а то важало за целия КиТ.  ooooh! Laughing

# 211
  • София
Цитат
Якето си го купих аз. За мен косъма е естествен - дори мирише още на някакво животно /риба според мен/ Може би някакво животно което яде риба или нещо подобно. Колкото и парфюм да слагам още има специфична миризма. Иначе якето е много хубаво.
Риба с косми?  Shocked Laughing

Мислех, че само ония в Романтичния форум са леко куку, а то важало за целия КиТ.  ooooh! Laughing
[/quote]
Неее. Косматото животно е яло риба и си е умирисало козината.  Joy

# 212
  • Варна
Неее. Косматото животно е яло риба и си е умирисало козината.  Joy

Залагам на мечка или котка  Peace

# 213
Цитат
Цитат
Цитат
В друга тема в БГ-Мама прочетох за домашния тест за Кандида с чаша вода на стайна температура и плюнка.  Naughty
Какъв е този тест?
Взима се чаша вода и се оставя да добие стайна температура. С извинение, ПЛЮЕШ  Embarassed вътре в чашата и оставяш за 5-10 мин. да "втаса". Трябва да наблюдаваш, дали слюнката ще стане на "косъмчета". Ако да - значи имаш кандидата в себе си. Не знам доколкото е достоверно  newsm78

# 214
ъъъъ, тая кандида къде трябва да я притежаваш, за да я диагностицираш чрез чаша вода? или няма значение  Thinking

# 215
При последната посявка на детето имаше кандида в гърлен секрет, но идея нямам как да я накарам да плюйне в чаша, така че не мога да дам своя принос за достоверността на експеримента.
И по темата:
Цитат на: mmeell
''като му дадох аутиматум,да си помисли,и да каже как и до кога по този начин''.

# 216
  • Варна
Цитат на: mmeell
''като му дадох аутиматум,да си помисли,и да каже как и до кога по този начин''.

Сигурна съм, че след този аутиматум, човекът е взел правилното решение...  bowuu

# 217
  • n/a
ъъъъ, тая кандида къде трябва да я притежаваш, за да я диагностицираш чрез чаша вода? или няма значение  Thinking

Ти не разбираш. Никаква кандида, става дума за кандидат,
м.р., ед.ч.
Ако има косъмчета - "значи имаш кандидАта в себе си". Се-
га е по-ясно, предполагам  Mr. Green

# 218
Темата е за вагинална кандида /последната страница/, а въпроса какво представлява теста е мой.  Peace
Нещо не ми се иска да го правя, гнусно ми е.

# 219
  • София

Ти не разбираш. Никаква кандида, става дума за кандидат,
м.р., ед.ч.
Ако има косъмчета - "значи имаш кандидАта в себе си". Се-
га е по-ясно, предполагам  Mr. Green
Да не се хабя да пиша - ей това същото разбрах и аз  Party

# 220
  • София
Цитат
Аз само като се знам, докато си сипвам кока-колата в чашата, какви "кръвожадни" мисли ми минават през главата - "само някой да не ме прекъсне сега", представям си кучетата, които вървят с по 1 до 2 яденета на ден...

Shocked

# 221
Цитат
За първи път виждам видеозон, който те гледа направо отдолу, а не по корема.

Скрит текст:
Сетих се за оня виц, дето един глътнал стъклено око и то заседнало на изхода. Отишъл на лекар, той го прегледал и казал: "Доктор съм, много гъзове съм гледал, но за пръв път ми се случва гъз мен да гледа!"

# 222
  • В къщурката на хълма на феите
Цитат
Shocked Shocked Shocked добре, че "направо" отдолу, а не "накриво" примерно ..

# 223
Цитат
Shocked Shocked Shocked добре, че "направо" отдолу, а не "накриво" примерно ..
Joy

# 224
Код:
Спим си заедно когато е по неспокоен, но си спи и в количката, че сега спим в количката,а не в креватчето му Smile .

Е бива ли така да се пренебрегва креватчето за сметка на някаква си количка...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт