Смешки от форума - 14

• 58 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
ъъъъ, тая кандида къде трябва да я притежаваш, за да я диагностицираш чрез чаша вода? или няма значение  Thinking
Темата е за вагинална кандида /последната страница/, а въпроса какво представлява теста е мой.  Peace
Нещо не ми се иска да го правя, гнусно ми е.

Направо ме заинтригувахте, как ще плюне тази кандида.

# 226
  • Ямбол
Код:
Спим си заедно когато е по неспокоен, но си спи и в количката, че сега спим в количката,а не в креватчето му Smile .

Е бива ли така да се пренебрегва креватчето за сметка на някаква си количка...  Grinning
Как ли се събират в тази количка? Тя ще да е някоя лимузина....

# 227
Код:
Спим си заедно когато е по неспокоен, но си спи и в количката, че сега спим в количката,а не в креватчето му Smile .

Е бива ли така да се пренебрегва креватчето за сметка на някаква си количка...  Grinning
Как ли се събират в тази количка? Тя ще да е някоя лимузина....

Е тази количката със сигурност е символ на социален статус и възможности  Laughing

# 228
Дългокосите, внимавайте!!!  Naughty

Цитат
Вчера разговарях с една жена тя ок. 70 годишна и ми разказа , че имала дълга коса . И започнала да я  боли глава и докторът и казал , че е заради косата . тя нали е като антена и приема всички негативни излъчвания  . И тя се подстригала и се оправила  .

П.П. От темата "Какво правят жените в менопаузата, когато...."

# 229
При последната посявка на детето имаше кандида в гърлен секрет, но идея нямам как да я накарам да плюйне в чаша, така че не мога да дам своя принос за достоверността на експеримента.
И по темата:
Цитат на: mmeell
''като му дадох аутиматум,да си помисли,и да каже как и до кога по този начин''.

Аутиматумът е сладък, защото, предполагам, се е стигнало до него по логиката - или си съгласен, или си аут, ето ти тебе аутиматум.  Laughing

Ло, Атти, понеже ме домързя да чета цитатите, и аз доста се позамислих кандидат за какво има тестуваната в себе си.  Mr. Green После прочетох.  Laughing

# 230
Цитат
тя нали е като антена и приема всички негативни излъчвания
  doh rotfImao

# 231
Цитат на:  link=topic=772238.msg27818365#msg27818365 date=1396000180
НЯКОЙ Може ли да ми кажи да ли е хубаво да правиш С по врееме на бременоста Simple Smile Twisted Evil

# 232
Здравейте ! На 13 години съм ...
Препоръчвам:
Трилогията 50 нюанса - Е. Л. Джеймс (първата книга - 50 нюанса сиво, втората е 50 нюанса по-тъмно, а третата - 50 нюанса освободени)
Като цяло е интересна. Има много критики относно трилогията, но лично аз я харесвам. Simple Smile Simple Smile  Simple Smile
от темата Книги за тийнейджърка.

# 233
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте ! На 13 години съм ...
Препоръчвам:
Трилогията 50 нюанса - Е. Л. Джеймс (първата книга - 50 нюанса сиво, втората е 50 нюанса по-тъмно, а третата - 50 нюанса освободени)
Като цяло е интересна. Има много критики относно трилогията, но лично аз я харесвам. Simple Smile Simple Smile  Simple Smile
от темата Книги за тийнейджърка.
супер! аз на 13 години за пореден път четях Пипи Дългото чорапче, а не 50 нюанса сиво ..

# 234
Цитат
Здравейте! Някой ползвал ли е продуктите с щраусова мас от ферма "Шраусово забавление" край Долна баня?

Голямо забавление ще да е за щраусите...

# 235
Цитат
Здравейте! Някой ползвал ли е продуктите с щраусова мас от ферма "Шраусово забавление" край Долна баня?
Голямо забавление ще да е за щраусите...
Ооох, тая пак се клонирала.  Close
Влезе в една тема за стрии и започна да я хвали тази мас. Регистрирана току-що, само с два възхваляваши поста. Писах на мод, изтриха я. Сега се е преродила. Laughing

# 236
Съмнявам се да е същата, това е стара потребителка, позната, преди 2 г. е писано.

# 237
Не е.  Grinning
Преди два-три дни я засякох. Peace

# 238
От друг форум, една и съща потребителка:

Цитат
и бременните студентки сме хора!!!

защо за останалите бременни е ясно всичко-от къде ще си получават майчинството,колко ще е то,какви документи им трябват?
а за нас бременните студентки никой не ни дава пояснение на въпросите ни...

...доста сме майките в това положение,аз отначало много се ядосвах защото в нашата държавица всичко е така-искат да им раждаме деца а с нищо не ни предразполагат.

...а ти ме заинтригува с това прехвърляне на майчинството ти на мъжа ти!ще можеш ли да ми кажеш нещо повече по този въпрос!!!а ако той го получава ще може ли да си ходи пак на работа или ще трябва да стои в къщи и той да гледа детето?

# 239
Цитат
Иначе дърпам яко сополи, пък малкият не си ги дава и голяма борба!!!

Sick И аз, пък, ако някой ми дърпа сополите няма да си ги давам!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт