Смешки от форума - 14

• 58 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Ямбол
Чудех се в Шапчицата или тук, но май е за тук:

Темата е "Секс и шевове след раждане"

Цитат
Здравейте момичета , с моя приятел правихме секс 45 дни след раждането имах 6 външни шева.. няколко часа следtov забелязa ах малко кръв на гащичките и леко започнаха болките и сега 4 дена по късно ме наболява леко и се чудя дали може нещото да съм се разшила защото като гледам уж нямам разшито а то леко наболява и областа наречена перинеум незнам така ли са ме зашили или нещо аз си внушавам но като гледам е около 1 сантиметър а се чудя колко трябва да е защото ме притеснява много

# 241
Цитат
имам проблем с палеца на единия крак.Боли ме в горната част от където расте нокътя.Не е врастнал със сигурност и не мога да рзбера каква може да е причината за тази болка.Не съм го удряла ,дори преди малко като погледнах ми се стори,че не ми и расте сякаш нокътя

С каква ли скорост ѝ растат ноктите по принцип...

# 242
  • В сърцето на любимия човек
Цитат
Здравейте! Присъединявам се към вас- от един месец съм с диагноза Хашиш.Изчетох всичко,което сте публикували.Според мен е страхотно,че можете да обменяте информация и взаимно да се подкрепяте Hug
Става дума за Автоимунен тиреоидит на Хашимото, но авторката е подходила свежо  Laughing

# 243

nefertari33
 Дразнене на входа на влагалището

''Дали ако имам пролапс все някой щеше да го види  newsm78 Толкоз лекари ми се изредиха.....''

# 244
Цитат
Вчера ходих до Асеновград да си търся рокля... и като влязох в първия магазин излязох от него изключително разочарована, а на излизане от втория вече плаках... просто бях потресена от селските модели на роклите...

# 245
  • Italia
Цитат
Вчера ходих до Асеновград да си търся рокля... и като влязох в първия магазин излязох от него изключително разочарована, а на излизане от втория вече плаках... просто бях потресена от селските модели на роклите...

Shocked Shocked Shocked Каква драма, драги зрители!

# 246
  • Оптимист по принуда
Цитат
Похвала за твоя каварел, че се е върнал, ама то малко възпитание и акъл се иска.

КаваРелите са на изчезване  Wink

# 247
  • Ямбол
от тема за споделяне,как се е сбъднала мечтата за дете

освен,че не е по темата,за която специално се е регистрирала преди това, не можах да разтълкувам, с някакъв преводач на маймуница май е писано  Thinking
Цитат
Здравейте!! На 18г.и увреждам съм Ние сме сгодих  той исках дете но той е заушка не може да стане дете ..искам да сподели  Sad Weary

# 248
  • В къщурката на хълма на феите
според мен трябва да се чете:

Здравейте!! На 18г. съм и съм с увреждане! Ние /демек той и неговата/ се сгодихме, искам дете, но съм преболедувал заушка и /явно заради неправилно лекуване или много тежко изкарано заболяване/ не съм в състояние да създам дете .. искам да ви споделя за проблема си и т.н. ..

ама може и да съм в грешка Mr. Green

# 249
  • Варна
Скрит текст:
според мен трябва да се чете:

Здравейте!! На 18г. съм и съм с увреждане! Ние /демек той и неговата/ се сгодихме, искам дете, но съм преболедувал заушка и /явно заради неправилно лекуване или много тежко изкарано заболяване/ не съм в състояние да създам дете .. искам да ви споделя за проблема си и т.н. ..

ама може и да съм в грешка Mr. Green

Ако го е писал мъж, защо говори за себе си в трето лице? Изглежда не е писано на български, а е ползван автоматичен превод.

# 250
Гнусливите да не четат:

Скрит текст:
Цитат
имам бяло течение, което прилича на лосион за тяло

# 251
  • В къщурката на хълма на феите
Ясмина Mr. Green Mr. Green така е
Лекси тва по-скоро на някой гинеколог екстремист го прати Joy

# 252
Цитат
С приятеля ми направихме грешката, че ме отвори без презерватив, след като беше свършил малко преди да ме отвори и след това не се изми.
Като консерва.  bowuu

Цитат
Е възможно ли е от първия път да стане..
Нееееее, не е!  Laughing

Това е Бубанка:
Цитат
ПП Ако пуснете четвърта тема по въпроса с Вашата неясна втора чертичка, ще огранича достъпа Ви до форума. Три теми за една вечер са повече от достатъчно!

Цитат
Абе колко отговорен само той си знае. Той твърди, че не го е вкарал целия и е било за малко. Ама какво е това малко, много... Бил се избърсал с кърпички, те пък много помагат...
  ooooh! Кърпичките са най-подходящото предпазно средство!  bowuu Laughing

Цитат
Неговите думи са: Че е нямало сперма, а ако е имало е било в нищожни количества, и че поне 10 мин. са минали от както е свършил и после като ме е отворил.
Мда, те като излязат презервативите и след 10 минути умират.  bowuu ooooh!

още http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=773764.new#new

# 253
  • Германия

Цитат
Неговите думи са: Че е нямало сперма, а ако е имало е било в нищожни количества, и че поне 10 мин. са минали от както е свършил и после като ме е отворил.
Мда, те като излязат презервативите и след 10 минути умират.  bowuu ooooh!

Куйе? Mr. Green

# 254
Като чета подобни неща и в мен назрява желанието да нахлузя девствени пояси на всички цитирани.

Общи условия

Активация на акаунт