Смешки от форума - 14

• 58 711
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Вчера ми казаха нещо много странно и за това реших да пиша тук.Казаха ми,че трябвало да търсим тухлено жилище ,защото до няколко години панелните щели да изчезнат. Shocked Щели да въведат някакъв закон,чрез който панелните жилища щели да се премахнат.

# 271
Вчера ми казаха нещо много странно и за това реших да пиша тук.Казаха ми,че трябвало да търсим тухлено жилище ,защото до няколко години панелните щели да изчезнат. Shocked Щели да въведат някакъв закон,чрез който панелните жилища щели да се премахнат.
Хаха. Е-във всяка шега има и доза истина. Аз бих разкарала панелата при първа възможност просто заради факта че цената на такова жилище няма как нито да расте нито да остане същата, а ще върви постоянно надолу. Но уви старците ми са се вкопчили в тез пусти панели като удавник за сламка.
На времето японски специалисти казаха едно изречение за панелните ни комплекси което изчерпва всичко: "Построили сте си скъпи временни жилища"...Факт.

# 272
  • В един копнеж!

Е, вчера бе първи април тъй че малко по-ведро. За да се премахнат панелките, трябва да започне предварително застрояване с тухли, защото тези хора къде ще живеят. А 70-80 години се е строяло масово само панелка. Как, кой, откъде, кога? Държавата? Хапсурд.

# 273
Цитат
Вчера ми казаха нещо много странно ...

Ако постът е от днес, то "вчера" беше 01.04. - ден, напълно подходящ за подобни изказвания  Wink

# 274
Понеже думите не са мой, а на една девойка от темата, свързана с покупка на недвижими имоти, не ми се стори изобщо първоаприлски някой да се е пошегувал с нея. Но знае ли човек.

# 275
Цитат
Иначе взех и от почистващата пияна за тапицерии.

# 276
Цитат
Добре и мен не ме интересува дали касиерката в супера има личен живот,но тя показва, че е явно изнервена като блъска покупките ми в торбата все едно се опитва да ги убие.
Joy

# 277
Цитат
Трудно е да вкараш една жена в трийсетте, но още по трудно е да я изкараш оттам
По-скоро живата истина, отколкото смешка Simple Smile

# 278
Днес във форума е много весело!

Цитат
Какво значи цвят, цвете, цветенце на форумния елит  newsm78 Ми аз кибича от 2004 в БГ-Мамма...Какво съм? Мумия?

Joy

# 279
  • В къщурката на хълма на феите
Цитат
zdravea Simple Smile :)ite nojeli nqkoi da mi kaje priblizitelno kolko vzimat za testuvane za alergi v alergologiqt
като оставим настрани фактите, че е писано на шльокавица, а също така и все едно потребителката е била на 10 ракии, въпросът е публикуван в темата "За тези, които четат любовни романи" .. с мерак ми иде да попитам алергия към какво - към четенето, образованието или ..

# 280
Цитат
но мъжо като чуе дупки в стените и го хваща мензиса

# 281
Цитат
Идва ми нагорнище.

Абе щом не е надолнище, бива  Peace

# 282
Цитат
Откровеното ми отвращение към авторката не ми позволи да си легна и да се наспя, от 9 часа снощи, до 5 сутринта, чета и си бия шамари, питайки се как е възможно.

# 283
  • Варна
Толкоз лекари ми се изредиха.....''

Много смешно ли ти се вижда?

Мииии... да, много!  Joy Joy Joy

# 284
Цитат
Здравейте скъпи майчета, маминца и мамони Smile
На 14ти октомври родих бебе Димитър в Първа Поликлиника, Бургас - красиво и едро бебе. Много бих се радвала, ако се организираме една хайка майки да миткосваме бургаските улици.

Общи условия

Активация на акаунт