Смешки от форума - 14

• 58 704
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Много свеж пост!  Joy

# 286
майки на хайки за преследване на мамони

# 287
След мамоните, дойде ред и на:

Цитат
И мърсоците също си имат.

Laughing

# 288
  • София
Цитат
Здравейте скъпи майчета, маминца и мамони Smile
На 14ти октомври родих бебе Димитър в Първа Поликлиника, Бургас - красиво и едро бебе. Много бих се радвала, ако се организираме една хайка майки да миткосваме бургаските улици.
Пак добре, че не са мамути  Laughing

# 289
Цитат
За въпроса с косъма - редно е да го извадят от сметката или да донесат нова порция, в зависимост от желанието на клиента. Не съм срещала място, където да ми се усмихнат, да ми се извинят и все пак да е в сметката после.

Космите в храната също ли се калкулират в сметката накрая?  Joy

# 290
Цитат
Майка ми ми втълпяваше, че би могло да е бактериaлна инфекция, цистит, кисти, възпаления... и как чела , че тестовете отчитали не само бременности, но и гинекологични  проблеми

# 291
Цитат
Майка ми ми втълпяваше, че би могло да е бактериaлна инфекция, цистит, кисти, възпаления... и как чела , че тестовете отчитали не само бременности, но и гинекологични  проблеми

Joy Joy Joy Joy
Бременност може и да пропуснат, но цистит - никога! Сигурно излизат 3 черти  newsm78

# 292
  • # супернатурална #

Мислех, че само ония в Романтичния форум са леко куку, а то важало за целия КиТ.  ooooh! Laughing

Куку, но в добрия смисъл. Темата е създадена от и за момичета с чувство за хумор, също като тази  Wink

# 293
Не знам кой слага илюстрациите, но къртят мивки...

# 294
Цитат

То и бременноста си е проблем, последствията от който растат и продължават с години Joy Joy Joy  (шега от гинеколог)

# 295
Цитат
Дрехи, играчки, букети - щом са за родилка, първо минават през пералнята, после се гладят, накрая се поднасят.

# 296
  • Оптимист по принуда
Цитат
Дрехи, играчки, букети - щом са за родилка, първо минават през пералнята, после се гладят, накрая се поднасят.

Хе, аз също от тази тема идвам. Най-добре букетът да се мине в стерилизатора, за по-сигурно Wink

# 297
Коя е тази тема, какви са тези букети  Mr. Green

# 298
Коя е тази тема, какви са тези букети  Mr. Green

Селски номера и пинизи

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771506.0;topicrefid=3

# 299
  • Варна
Цитат
Откровеното ми отвращение към авторката не ми позволи да си легна и да се наспя, от 9 часа снощи, до 5 сутринта, чета и си бия шамари, питайки се как е възможно.

Хахаха  hahaha Не вярвах, че някога ще се прочета в такава тема.  Mr. Green Ама така извадено от контекста наистина звучи  Crazy Е, имах и друга причина да не спя, та въпросната тема ми запълни времето, и все пак си оставам с мнението.  Mr. Green

Иначе много е забавно тук, смея се от сърце.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт