Смешки от форума - 14

• 58 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
Трябва ми кадърен гинеколог. Изредила съм вече четирима.
Shocked

# 331
Цитат
От главата се отделя най много температура заради мозъка, именно от там основно идва проблема с отделянето на топлина при новородените/нищо общо с фонтанелата, по скоро с тънката мозъчна кора и мозъка, по-късно като се втвърди и удебели нема проблем/...та за това може по шапка и по памперс, та било и през лятото, с цел да не се преохлади бебето

# 332
Значи изводът е: фонтанелата сваля температура. Мойте като вдигнат температура, вече знам, отварям им фонтанелата и нема проблем.

# 333
А как отваряш фонтанелата- с отварачка за консерви ли?

# 334
Както отварям чакри.

# 335
Значи изводът е: фонтанелата сваля температура. Мойте като вдигнат температура, вече знам, отварям им фонтанелата и нема проблем.

Нищо не си разбрала - пише си, че фонтанелата няма общо. Просто като им се удебели мозъчната кора - край. Не излиза температура вече оттам.

# 336
Нищо не си разбрала - пише си, че фонтанелата няма общо. Просто като им се удебели мозъчната кора - край. Не излиза температура вече оттам.

И затова лятото с шапка и памперс? Сега всичко ми се изясни!  bouquet

# 337
  • Варна

И затова лятото с шапка и памперс? Сега всичко ми се изясни!  bouquet

Хахаха, нашият Кръщелник има една бебешка снимка гол, само по памперс и със зимна шапка на главата. Трябва да питам Кумицата дали пък не го е предпазвала сред лято от настинка...

# 338
Цитат
Къде съм казала че аз ще съдя  Shocked . Има си кой да се занимава с тези неща, аз само ще рипортна където трябва  Laughing  Не казаха коя компания, не качва жени в ресторанта. ooooh!
Ти говориш за Гърция, аз питам за пасажерите, просто съм в тази система и ми ясно кое как.И повярвай доста жени има в дайнинга.
Пак ... 30 кг никой не вдига, има асистънт уейтъри които носят тежки трейове да, но пак не нещо безумно, има закони  правила и т.н. стандарт просиджър е така наречен "сейфти белт", без колан в ресторанта не влизат.Това са подробности.

Laughing

# 339
  • Варна
Цитат
Къде съм казала че аз ще съдя  Shocked . Има си кой да се занимава с тези неща, аз само ще рипортна където трябва  Laughing  Не казаха коя компания, не качва жени в ресторанта. ooooh!
Ти говориш за Гърция, аз питам за пасажерите, просто съм в тази система и ми ясно кое как.И повярвай доста жени има в дайнинга.
Пак ... 30 кг никой не вдига, има асистънт уейтъри които носят тежки трейове да, но пак не нещо безумно, има закони  правила и т.н. стандарт просиджър е така наречен "сейфти белт", без колан в ресторанта не влизат.Това са подробности.

Laughing

Ужас!  Shocked
Нищо не разбрах...  newsm78
Тези хора дали наистина забравят малко по малко българския или просто се правят на интересни?  Rolling Eyes

# 340
Нещо не ми мейква сенс.  Laughing

# 341
Кали, според мен не е нито едното, нито другото. Така са наричали вътрешно хората и процедурите (дали защото действието се развива извън България, или е вътрешнофирмен жаргон, не знам) и на потребителката и е по-лесно да ги напише така, както ги чува постоянно, вместо да се замисля как да ги каже на български.

# 342
  • София, България
"асистънт уейтър" ми хареса най-много  Joy

Имах една лекторка в университета, която говореше по същия начин и направо откачах. Сега като го прочетох това ми стана смешно, но тогава направо ме побъркваше.  #Cussing out Малко ли са ни думите?! Не разбирам, честно...  Crazy Пу, взех да се ядосвам пак...  ooooh!

# 343
С разрешението на автора:  Laughing

Аз в осми клас бях завършила един отговор на литературен въпрос така:

Македонски седна да яде боб заедно с Дякона, който баба Тонка беше сготвила.

# 344
Шуренайката е изтрита.

newsm78 newsm78 newsm78
Цитат
Могат ли гъбичките да ми попречат да изпитам оргазъм по време на секс?
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Направо се изумявам от тъпите въпроси на някоя особа.Абе как може да зададеш някакъв въпрос без да си помислил #Cussing out,или просто иска да напише някъде нещо си,баси?
Направо умирам от срам,като чета такива безмислици Embarassed
Съгласна съм, че въпроса е нелепо зададен, но отговора е ДА! При вагинални гъбички, нелекувани дълго време и разранена лигавица болката е толкова непоносима, че за оргазъм даже и не мислиш.

Общи условия

Активация на акаунт