Смешки от форума - 14

• 58 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Трябва ми рецепти за салата,предястие и десерт!!!!!!!

Добре че не й трябва рецепта за основно - нямаше да й стигнат емотииконите...

# 466
  • Варна
Цитат
  Какво да приготвя за утре???
Имам гости...Трябва ми рецепти за салата,предястие и десерт!!!!!!!
Но знаете ли някакви рецепти за предядки,като хайвер???????????
Моля ви помогнете ми може и да качвате снимки на ястията и сал.!!
  Simple Smile  Grinning  Sunglasses  Stop  Whistling  hahaha    chef   Ако ми помогнете ще съм
ви благодарна много!!!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Моля ви,моля...   #Puppy dog   #Puppy dog   Ще съм много
щастлива,ако ми помогнете!!!!   newsm68   newsm44   newsm03   newsm10
newsm12    newsm53   smile3503   smile3521
smile3525    Не мога да се сетя за нищо удчно...      newsm61
Не е за романтична рецепта!!!!    1dating    А за 4 възрастни и 3 деца!
    newsm64    newsm57     261uu    smile3535    Wine Glass
Може и да ми предложите подходящо вино!!!!!!!!!   Drunk     Nature Sunny
Славя този с най-хубва рецепта!!!!!!!!     newsm20       friendship        Hands Clap
    Hands Clap      Hands Thumbsup       Четох много рецепти,но не видях подходяща...
 smile3529       lalalala       Търсих колко рецепти в компютъра
направо съм ядосана!!!!!  hit  hit  hit  hit  hit  hit  hit  hit  hit
Благодаря предварително..............................................................

Скрит текст:
Joy Сякаш някой я е **** докато си е писала поста.  Joy Joy

# 467
Цитат
Казвам се Далия и съм на 17.На 16 за първи път правих секс.Имла съм общо 2 партньора, като момчето, което ме отвори беше надарено и доста ме болеше, освен това и кръв имаше.След това имах интимни отношения доста рядко-през 1 месец някъде, но д дръг партньор, на който членът е доста по-малък.От 7 месеца не бях правила секс и сега когато се видях с приятеля ми имаше кръв придружена с болка, като се има в предвид, че наситима му е малък....Наистина съм объркана как може някой да ме отвори, да правя секс и след 7 месеца пак да изпитам същот. Embarassed EmbarassedНали уж веднъж разксана ципата не зарства?? Откъде изведнъж е тази кръв и болка?
Момичета не знам дали е за тук, но изпаднах в дълбоки размисли...

# 468
Цитат
...Според дебелите книги и мъдрите глави, не е добре да ненавиждаме противника си,в случая Целулита. Какво имам предвид, да не го наричаме "гадост". Когато мъж ми повече от година и половина имаше необясними припадъци и аз отначало ги наричах "гадини". Споделях и четох много техники и молитви, за разрешаване на проблема   Попаднах на най-различни автори, най-странни техники за лечение, но си спомням в една книга, един психиатър съветваше, да седнем и да си поговорим с нас самите, къде е проблемът и защо ни е дошло до главата. Да му дадем име, нещо мило, аз нарекох припадъците "Фани" и всеки път й пожелавах едно приятно околосветско пътешествие  Сега така правя и с целулита...
Naughty

# 469
Цитат
...Според дебелите книги и мъдрите глави, не е добре да ненавиждаме противника си,в случая Целулита. Какво имам предвид, да не го наричаме "гадост". Когато мъж ми повече от година и половина имаше необясними припадъци и аз отначало ги наричах "гадини". Споделях и четох много техники и молитви, за разрешаване на проблема   Попаднах на най-различни автори, най-странни техники за лечение, но си спомням в една книга, един психиатър съветваше, да седнем и да си поговорим с нас самите, къде е проблемът и защо ни е дошло до главата. Да му дадем име, нещо мило, аз нарекох припадъците "Фани" и всеки път й пожелавах едно приятно околосветско пътешествие  Сега така правя и с целулита...
Naughty

Аз се чудя моя защо не се маха, а то трябвало да му се помоля и да го именувам...  smile3555

# 470
  • Ямбол
Тема: "ХРАНИТЕЛНА ЛИ Е КЪРМАТА"

Не, не е, тя е основна съставка за диети за отслабване.

# 471
Цитат
От Пловдив съм, купих го от магазини Зара , преди 1 година, струва 35 лв патрони купувам на едро по 2 лв е единият. Много съм доволна, правя кола и на децата ми. Общо взето една добра покупка е това нещо. В момента се нагрява и почвам след малко .

# 472
  • София
Обезкосмява децата си или им бърка нещо по-енергизиращо за пиене?

# 473
  • Ямбол
Цитат
Бориславе, юначе!
Накай Русев да заплаче.
Завижда ти безмерно,
пред очите му е черно.
Ден и нощ гадае
и не може да узнае
Кой къртицата е тук.
Бобсъне велик си ти велик,
искам от теб да забременея в този миг.

# 474
Последният ред кърти  tooth

# 475
  • Варна
Съжалявам, че нямам в момента с какво да се включа, но искрено се забавлявах. Ще се опитам скоро да се реванширам  Simple Smile

Цитат
От Пловдив съм, купих го от магазини Зара , преди 1 година, струва 35 лв патрони купувам на едро по 2 лв е единият. Много съм доволна, правя кола и на децата ми. Общо взето една добра покупка е това нещо. В момента се нагрява и почвам след малко .

Това наистина ме накара да се замисля какво им се твори на децата  newsm78

# 476
Кола- маска?

# 477
Абе май, не е, пише за нещото в мъжки род, ама знае ли се? newsm78

Цитат
Тази сутрин станах рано да сваря яйца...след 30 минути се усетих, че фурната не е включена и няма как да се сварят на студения котлон 
newsm78

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 22:04 от rossti08

# 478
Кола маска е, пардон.  Laughing

# 479
  • Варна

Цитат
Тази сутрин станах рано да сваря яйца...след 30 минути се усетих, че фурната не е включена и няма как да се сварят на студения котлон 
newsm78

Кое му е смешното? И на мен ми се е случвало.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт