Смешки от форума - 14

• 58 608
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Западен парк
Кое ти се е случвало? Като си включиш фурната да ти загрява котлона, ли?

# 481
  • Варна
Кое ти се е случвало? Като си включиш фурната да ти загрява котлона, ли?

Случвало ми се е да сложа тенджера на котлона и да забравя да включа печката, след половин час се усещам, че кабелът си виси на земята и аз чакам ли... чакам.  Mr. Green

Явно под "фурна" авторката има предвид цялото туловище - фурната + котлоните. И аз понякога ги наричам като едно цяло, но с думата "печка"  Peace Не е чак толкова далече от акъла да се досети човек какво е искала да каже.

# 482
  • Западен парк
Любимо ми е някой да ми обясни смешното на смешката! Благодаря от сърце!

# 483
  • Варна

Айде да не се заяждаме баш в смешната тема!  Wink И аз благодаря...

# 484
И на мен. Винаги се намира по някой.

# 485
  • Ямбол

Цитат
Тази сутрин станах рано да сваря яйца...след 30 минути се усетих, че фурната не е включена и няма как да се сварят на студения котлон 
newsm78

Кое му е смешното? И на мен ми се е случвало.  Mr. Green
И ти ли си вариш яйцата във фурната?

# 486
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Цитат на:  
Ааа....не..... Не съм съгласен така. Това въобще не е честно. Не стига че нямам време, а и ме нападате заедно и то от засада. Утре специално ще стана рано, за да ви пребия всичките, една по една. И, да му мислите, много съм лош. Амма ха.....

Цитат на:  
Аз съм си във форма, само дето нямам време, но и колкото имам, ЩЕ ВИ НАУЧА АЗ ВАС НА РЕД И ДИСЦИПЛИНА, защото гледам нещо много права сте си разрешили напоследък. Мъжете са по висш пол от жените и толкоз.

Цитат на:  
Ако зависеше от мен, геьовете и лезбийките щяха да бъдат убивани като жените прегрешили в ислямския свят. С камъни. Заради тях и разни други зоофили, герантофили и всякакви парафили днес светът е толкова извратен. Както ви казах, все женски електорат. Точно с тези женорята стават мнозинство, гласуват си извратени закони за да се гаврят с мъжете. За това трябва да им се отнеме правото на глас. Край за днес, бъдете вече спокойни.

Цитат на:  

Я, не ме пращай при разни доктори, и то женски. Аз може да съм 102 кила, но нямам грам мазнина или тлъстини. Това е присъщо за жените, които се пръскат от целулит и сланини. Да не би жените да се възпроизвеждат без мъже. А, опитите с мъжете продължават, само че в Турция.

Цитат на:  

Да бе, не се нуждаела от мъж. Сигурно и от деца не се нуждае. То и без друго тя за друго не става. Сигурно децата и без мъж, ще ги донесе щъркела. "Жените са за да раждат деца, истинско приятелство съществува само между мъжете"- древногръцка мъдрост.

Цитат на:  

Ами сама прецени. Светът е мъжки. Създаден от мъже, за мъже. Така било е, така е, и пак така ще бъде!

# 487

Всичко това от една тема ли е? Ако да, може ли линк?

# 488
Да, и на един субект   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green ......... може, може, заповядай - екшъна започва от трета страница  Flutter
Скрит текст:

# 489
# 490
дано да е за добро   .... ако се включиш в темата Joy Joy Joy

# 491
Не разбирам как може да се връзвате на такова очевидно тролстване.

# 492
Не разбирам как може да се връзвате на такова очевидно тролстване.
ааа, чак пък да се връзваме - забавляваме се за сметка на някой  Mr. Green

# 493
За да ги цитирате чак тук тези глупости, явно се връзвате. Троловете трябва да се подминават с мълчание; всяка форма на внимание, която им се оказва, означава, че са постигнали целта си.

# 494
Темата е  за изказвания, които намирате за смешни, остроумни, забавни или абсурдни.
За да ги цитирате чак тук тези глупости, явно се връзвате. Троловете трябва да се подминават с мълчание; всяка форма на внимание, която им се оказва, означава, че са постигнали целта си.
ама моля те .... не употребявай думата трол, че ......

Общи условия

Активация на акаунт