Смешки от форума - 14

• 58 600
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
А коя дума да употребявам, като си е трол?

# 496
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
А коя дума да употребявам, като си е трол?
  Joy Joy Joy , за това:

Цитат на:  link=topic=770757.msg27980250#msg27980250 date=1397711324
Хей, я да не употребяваш такива думи като трол, че се стряскам, защото някога в детска възраст съм чел приказки за троловете, като зли чудовища, и си обещах от малък, като порастна да се боря с тях (нямам предвид троловете във виртуалното пространство). Ти ме подминавай великодушно, и ми пожелавай хубав ден, защото днес със сигурност ще имам нужда от това.

# 497
  • Варна
Цитат
... Блоковете не са място за нормален живот, а нещо като обиталище за хора без обноски, които като заключат двойната врата и сложат веригата на своята собственост, спират да се съобразяват със света около тях...

# 498
От Продавалника:

Цитат
"Моля не оферираите няма как да ви приема офертите ,защото обявата ще изчезне от сайта!
Имате стрии или отпусната кожа това е крема за вас! Крема е дерматологичнно тестван в лаборатория и е тестван на хора
Ефектта е 100 % гарантиран от 2 до 4 седмици след употребата.Грамажа на крема е 140 грама и стига за около 3 седмици.Снимките преди и след са реални.!Крема се пакетира във нашата аптека.Част от съставките:Витамини за кожата.ексфолианти минерали.Еластант и други.
Съдържа 100% натурални активни съставки.
Не съдържа парабени, изкуствени оцветители, минерални масла или аромати с алергени.
ако имате още въпроси моля пишете на лично съобщение .Работя с еконт с опция проба и тест!Пожелавам лек и ползотворен ден на всички видяли обявата ми!Ако стрийте са нови ще се премахнат до над 90 % До изчерпване на количествата!Ограничени бройки ,не работя на едро!Снимка номер 5 е с ПРЕСНИ СТРИИ!
Начин на употреба:С леки втривания  в проблемните места така ,че кожата да отива на горе втривайки крема по 1 или 2 пъти на ден вечерта преди лягане задължителнно.
За други  кремове за отоци и разширени вени моля питайте мигновен ефек пробвате в еконт
Ако има какъвто и да било проблем със крема счупена или пукната опаковка по-малък грамаж или друг вид проблем свържете се с мене да ви изпратя нов за моя сметка както си е реда!Моля ако имате някакви проблеми звъннете да се разберем като цивилизовани хора не като диви селяни от битака!"

# 499
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Последното изречение най-много ми хареса  Joy ..... "като диви селяни от битака"   Crazy и много точно обобщава целия пост.

# 500
веднага ми изплуват пред очите образи на цивилизовани хора, заголили тумбаци в офисите на Еконт и тестват ли тестват . . .

# 501
Цитат
С цялото ми уважение, но всички жени, които познавам и носят името, Надя са к***и.   Mr. Green

# 502
  • София
веднага ми изплуват пред очите образи на цивилизовани хора, заголили тумбаци в офисите на Еконт и тестват ли тестват . . .

Ох не!!! Не мога  Joy Joy Joy

# 503
Тази тъпотия заслужава да блесне заедно с авторката си:

Здравейте!

Предлагам да споделим малко опит от нашите баби - какво сме научили от тях за отглеждането на бебета, хитринки и идеи, с които са били отглеждани те и които работят и днес.

Мен ме отглеждаше едната ми баба и от нея знам бебето да се изважда от ваничката за главата, за да укрепват мускулите на врата. Само че нашият татко така и не позволи да го приложим Laughing

# 504
А не, тази тема по-добре да се заключи, защото, ако всички бабини съвети са такива, просто има опасност за доста деца!

# 505
  • Бургас
Тази тъпотия заслужава да блесне заедно с авторката си:

Здравейте!

Предлагам да споделим малко опит от нашите баби - какво сме научили от тях за отглеждането на бебета, хитринки и идеи, с които са били отглеждани те и които работят и днес.

Мен ме отглеждаше едната ми баба и от нея знам бебето да се изважда от ваничката за главата, за да укрепват мускулите на врата. Само че нашият татко така и не позволи да го приложим Laughing

Миналата седмица мъжа ми е станал свидетел на изваждане на бебе от ваната за главата. Беше потресен. Въпросният татко му обяснил, че лекар го е посъветвал да го прави. Било полезно за гръбначните прешлени на бебетата, но си имало точно определен захват.

# 506
А какво става, ако не улучиш захвата? Осакатяваш детето си? Има много упражнения за укрепване на прешлените, гръбнака, но точно това ми се струва абсурдно и опасно!

# 507
  • София, България
Божееее! Това малко като със мазането на сол....  ooooh!

# 508
Цитат
Недостатък според мен е ,че се взаимстват идеи от други,главно американски сериали, но не се оплождат качествено и в крайна сметка зародишът е уродлив.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт