Смешки от форума - 14

• 58 534
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
А на мен па ми е много смешно даже, когато някой вземе да се тръшка по форумите, че от ЦЕЛИ ДВА!!!! МЕСЕЦА опитва да забременее, пък то не ставало. Разбирам, че на всеки му се иска да стане по-бързо, но драмата, че не е станало от първия път, не я разбирам.
Виж сега. Ако гледат сапунки, в които главната героиня забременява девствена и от пръв поглед, нормално е да им се иска по-бързичко.

Трябваше да я забранят оная сапунка "Чудото на Хуана"  Crossing Arms
Айде сега иди обяснявай, че то не ставало така.

# 601
  • София
Заглавие на тема: Какво

Анкета: Какво да правя:
              - майка
              - безработна

Съдържание на поста:
Цитат
Изтечи ми 1-та година социално майчинство мога ли да се запиша някъде да си гледам детето до 3 години или в БТ някои можели да ме посъветва какво да правя?

Замислих се. Ясно, че бих я посъветвала да прави "майка", ама къде се записват хората да си гледат децата?  newsm78

# 602

- майка
              - безработна

Съдържание на поста:
Цитат
Изтечи ми 1-та година социално майчинство мога ли да се запиша някъде да си гледам детето до 3 години или в БТ някои можели да ме посъветва какво да правя?

Замислих се. Ясно, че бих я посъветвала да прави "майка", ама къде се записват хората да си гледат децата?  newsm78
Rolling Eyes Shocked къде го това бе? Shocked

# 603
Всъщност, не е толкова смешно. Има значение диетата за фертилността.

http://www.health.harvard.edu/newsletters/Harvard_Mental_Health_ … ow-Fertility-Diet

# 604
  • София

- майка
              - безработна

Съдържание на поста:
Цитат

Rolling Eyes Shocked къде го това бе? Shocked
Ей тук. Обаче анкетата се е изпарила.

# 605
Чета отдавна ,но не съм писала.Мисля ,че БТ е "Бюрото по труда".Не разбрах само където и да очаква да се "запише" майчинството е 2 години тя иска до 3 годишно да го гледа.Ако не успее или няма такава "записвачка" мисли да отиде до "Бюрото по труда" да се "запише " да и търсят работа.

# 606
  • Ямбол
....
И ето какво ми отговори, когато я пратих да работи:

ti ne se pritesnqvai za men 4e nqmam s kakvo da go glwedam maja mi vzema 2500 taka 4e ne si misli 4e nqmam pari marlooooooooooooooooooooo

# 607
  • Оптимист по принуда
 Shocked Joy #2gunfire

# 608
  • Бургас
....

ti ne se pritesnqvai za men 4e nqmam s kakvo da go glwedam maja mi vzema 2500 taka 4e ne si misli 4e nqmam pari marlooooooooooooooooooooo

Ами ти си я обидила смъртно. Как ще работи!? Най-вероятно не е работила и преди това щом е получавала само 1г. помощи. Като чета каква е била реакцията й, сигурно авторката е някое Айше от Факултето.

П.П. Ако и мъжа й е толкова интелектуално извисен и грамотен като нея, сигурно наистина взима 2500лв.............само, че без последната нула.
Аман от такива отрепки, които само смучат държавните пари и размножават простотията си.

# 609
  • Варна
Ако и мъжа й е толкова интелектуално извисен и грамотен като нея, сигурно наистина взима 2500лв.............само, че без последната нула.

Мммм, не бъди толкова сигурна... От крадено  желязо и алуминий добре се препечелва. Пък и зависи какво се разбира под "взема". Той може да ги взема не под формата на заплата...  Wink

# 610
  • Варна
Тъй говори, сякаш не 2500 а 25 000 взима на месец мъжа й, че и в евро.  Mr. GreenМи така де, само мърлите работим, то и сигурно от работа сме вмирисани и не ни остава време да си вземем душ.  Joy

# 611
....

Това недоразумение мЪрлоооо ли иска да каже?Така е като ги пращате да работят.Пък и с този товар в главата каква по точно да я подхване женицата

# 612
  • София
ХАХАХАХАХА! Съжалявам за спам-а ама не се сдържах.
Жената иска да се прави на майка или да се прави на безработна и вие с кой акъл й давате трети отговор, че и толкова нагъл - Да работи!!!
Еми, марли сте!

# 613
  • Бургас
Като мъжа й печели тоооолкова много пари за какво й е да се "записва" където и да било!?

# 614
  • Ямбол
ХАХАХАХАХА! Съжалявам за спам-а ама не се сдържах.
Жената иска да се прави на майка или да се прави на безработна и вие с кой акъл й давате трети отговор, че и толкова нагъл - Да работи!!!
Еми, марли сте!
Изтрили са вече темата, но жената искаше накрая и съвет какво да прави.

Общи условия

Активация на акаунт