Смешки от форума - 14

• 58 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аааа, аз реших, че е дала два възможни отговора, а сте й предложили трети  Peace

# 616
Като мъжа й печели тоооолкова много пари за какво й е да се "записва" където и да било!?

Не разсъждаваш правилно - трябва да се измъкне колкото може от държавата.  Което и мен ме насочва към Факултето.

# 617
Ако мислите, че само във Факултето са такива, жестоко се лъжете или сте си сложили розовите очила.

# 618
  • Бургас
Ако мислите, че само във Факултето са такива, жестоко се лъжете или сте си сложили розовите очила.

След като има цяла тема за това как да се запишем редовно обучение в университет фиктивно, за да приберем едни 2 бона - явно не е присъщо само за ромските квартали.

# 619
  • София

След като има цяла тема за това как да се запишем редовно обучение в университет фиктивно, за да приберем едни 2 бона - явно не е присъщо само за ромските квартали.

Не, просто ромите нямат възможност да се запишат дори и фиктивно в университет. Иначе отдавна да са напъплили и там

# 620
  • Italia
Като мъжа й печели тоооолкова много пари за какво й е да се "записва" където и да било!?

Не разсъждаваш правилно - трябва да се измъкне колкото може от държавата.  Което и мен ме насочва към Факултето.

Не е така! Държавата е длъжна да го гледа това дете, нали заради нея ги раждат тея деца. От Факултето се оплакват, че държавата не им намира работа, един друг слой на обществото се оплаква, че държавата не им отглежда децата Simple Smile

# 621
  • Пловдив
На опашката пред педиатърката на детето, чака и доста „натокана“ мама. Чака за бележка, че детето има направени всички имунизации, за да подаде документи за детски надбавки. Макар че „то тия смешни 35 лв. безобразие. То червилото ми струва толкова“ - край на цитата.

# 622
Точно това имах предвид - записване редовно обучение п време на бременността, социално майчинство, фиктивни трудови договори и осигуровки и т.н. Не се правят само от ромките!

# 623
Държавата е длъжна да го гледа това дете, нали заради нея ги раждат тея деца. От Факултето се оплакват, че държавата не им намира работа, един друг слой на обществото се оплаква, че държавата не им отглежда децата Simple Smile

Не само държавата. Напоследък ми прави впечатление, че много бойни моми очакват форум Бг-мамма да им издържа децата. Явно се разнася мълва сред определени среди, че има тук едни добрички, милосърдни майчета, които не си знаят парите и пращат прекрасни неща, които и да искаш, на село няма откъде да си купиш. Така де, бълха ги ухапала. Като са по-богати, длъжни са да дават!
И прииждат на рояци. И все повече ще стават.
Преди малко четох една такава мома - от много време работят за бебе, мерак голям, накрая станало, били в чужбина, върнала се тук да ражда и в петия месец се усетила, че това бебе като се роди, няма да има нищо приготвено. И... Давайте, мами, за бебчето. Дрешки и всичко, каквото ще му трябва.
Как да му откажеш?  Mr. Green

ПП Отдавна изпитвам подозрение, че няколко тьотки си зареждат магазините втора употреба от форума, ама си мълча, мълча, не ме бийте.  Peace

# 624
Може ли линк?
Вчера имаше една тема на някаква непълнолетна, която искаше количкИ, креватчеТА и т.н.

# 625
  • Варна
Е, защо не сте казали до сега? Да пусна и аз един списък какво ни трябва още за бебо....  #Cussing out
Е заради такива не помагам. Може да ви прозвуча егоистична, коравосърдечна и без грам чувство за състрадание, но как да помогна на 1 жена като преди нея 3 са се изгаврили...  #Cussing out

# 626
Цитат
Между другото, аз съм с огромен умствен багаж

babydust7  Ама го ръси, ръси, ръси, като вълшебен прашец...  babydust7

# 627
  • София
Точно за същото идвах  Joy Joy Тази женица въобще не се усеща  smile3505

# 628
# 629

Е заради такива не помагам.

Защо? Помагай, щом можеш и имаш желание. Просто е добре да се вкарва малко мозък и в тази дейност.
Сигурно имаш познати, които са в бедствено материално положение, но и да нямаш, все някой твой близък, колега, съсед ще знае за такъв. Я самотна майка, я семейство, в което някой от родителите е в тежко здравословно състояние... Много са хората в нужда.

Скрит текст:
Например част от дрешките, които останаха от сина ми, бяха дадени от познати на едно умно и ученолюбиво циганче, отличник в училище. Но детето в свободното си време ходеше да пасе овцете с чичо си, а не да краде, да проси или да рови по контейнерите.
Та така... Друго е усещането, когато знаеш, че с дрехите, които си дал, едно дете ходи на училище, а не са били превърнати в ракия за родителите му или пуснати в Продавалника.

Общи условия

Активация на акаунт