Смешки от форума - 14

• 58 499
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Варна
Как`Сийка да не разводнявам темата, но да се извиня, че не съм се уточнила. Реакцията ми и мнението ми беше за разни обяви във форума и където и да е, зад които не знаеш кой стои, а знаем колко се злоупотребява. Помощта към хора от обкражението ти, които виждаш че имат нужда е друга и това е нещо, което се прави с удоволствие, но знаеш, че помагаш, а не някой злоупотребява с добрите ти намерения като примера, който си дала.

# 632
Да бе, разбрах, думите ми не бяха конкретно към теб. Simple Smile
Просто уточних, че иска ли човек, има начини да помогне на истински нуждаещи се, вместо да подпомага щедро всякакви мошеници и търтеи, на които целият свят им е длъжен.

Извинете, спирам да спамя.  Peace

# 633
  • Пловдив
Смилете се над мен, като видя Мамацита в някоя тема и спирам да чета, ако я докарате тук ще страдам много.

# 634
  • София
Янтра, не чети  Mr. Green

Цитат
На теория, ако ви погледне лекар, шийката на матката при нераждали изглежда така: (.), а при раждали така (-).

Цитат
Е не. Сега ме загложди дали съм точка или чертичка.... от долу. newsm78 newsm78 newsm78

Цитат
Ако си раждала естествено си чертичка гаранция,ако си секцио си точка  Laughing  ако си деФствена пак си точка  Laughing Дълго е за обяснение...  Laughing

# 635
шитите на криво запетайки ли са?

# 636
  • София
А де  Thinking

# 637
  • Пловдив
Акъл ли бе, да го опишеш!

# 638
Щях да питам след 2 раждания, ама като се сетих за Янтра с трите - не многоточие, а многочертичие. 

# 639
  • Пловдив
А Mr. Green Аз имам едно вагинално и две секцио Blush

Всеки път като във форума почнат да се мерят коя е по-майка възоснова на типа родоразрешение и си викам "Сега на кое дете съм повече майка, а?" Mr. Green

# 640
  • Варна
Хаха това е много интересен въпрос. Ти не усещаш ли на едното да си повече, отколкото на другите две? Тук обаче същото влияние оказва и храненето(кърмене или АМ), така че може и да си компенсирала....
Ау в кръга на шегата, но наистина такива спорове са...  Whaasup ignore2

# 641
Янтра, на моето е важно да си повече майка като си го прибереш у дома.

# 642
А Mr. Green Аз имам едно вагинално и две секцио Blush

Ти си като буква D от морзовата азбука - тире и две точки.  Laughing

# 643
кажте ми каква майка съм  Rolling Eyes
№1 - родено нормално, но кърмено един месец
№2 - родено секцио, но кърмено две години и един месец
за памперса, гърнето и захранването няма да пиша, че моите деца хептем хибридни стават  Blush

# 644
  • Варна
Е ти как си ги комбинирала... не е лесно да се вземе решение на кое си повече майка  Joy
Ох и аз ЖЗ ще раждам секцио... ще взема да не му казвам на детето, че може да не ме приеме за майка му...  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт