Смешки от форума - 14

• 58 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Ямбол
Цитат
Здравейте подарявам няколко неща които мога да покажа допълнително че сега пиша от мобилен, това са тиган за палачинки тефал с надрано покритие, бебешки дрешки за до 1год и половина не са много 3, 4 неща, розови чехли номер 38 на гес с недостатъци, лош вид и боти 38 номер с разлепено.
Постоянно подарявам разни неща дори не ги помня всичките

# 661
  • Бургас
Цитат
Здравейте подарявам няколко неща които мога да покажа допълнително че сега пиша от мобилен, това са тиган за палачинки тефал с надрано покритие, бебешки дрешки за до 1год и половина не са много 3, 4 неща, розови чехли номер 38 на гес с недостатъци, лош вид и боти 38 номер с разлепено.

Пу за мен разчепатените боти  Laughing

# 662
и двете ли за теб?  Shocked запис за лявата, ако се откажеш

# 663
Аз пък подарявам тава с отлюпено покритие, празни шишета от минерална вода и други такива. Не ги помня всичките, защото не съм се сещала, че мога да ги подаря така благородно!

# 664
  • Варна
..... празни шишета от минерална вода ..........
По-добре ги направи на стол. Вървят около 150 лв. Освен за риболов, стават и за плажа. Прогнозирам, че ще има голямо търсене.  Mr. Green

# 665
Не се бях сетила, ама нали все пак трябва и да сме благородни Wink Но току виж  някой използвач ми вземе бутилките и си направи стол, който после иска да продаде!

# 666
Цитат
Мога ли да се кандидатирам за тиганчето?Не ми пречи ,че няма покритие ,аз го искам да си бия мъжа по главата с него,защото палачинките сигурно ще залепват

# 667
  • София
Ох, да плача ли, да се смея ли.  Joy

kabo6ar, хитруша си, най-практичното за още по-практична цел взе.  Wink

# 668
Ох, да плача ли, да се смея ли.  Joy

Аз се разплаках от смях  hahaha

"разчепатените боти"  Joy

# 669
  • София, България
 Joy Joy Не мога да ви опиша колко съм благодарна, че я има тази тема  Laughing

Между другото останаха чехлите с недостатъци на "Гес". Никой ли не ги иска? Аз нося 38 номер, можем да се пазарим за отстъпка - да даде всичките тези неща и един парцал за под, използван само около 2 години.

# 670
Аз мога да взема едната чехла. Да бия котката с нея. Ше си бия котката с ГЕС  Flutter

# 671
  • Ямбол
Не се карайте. Темата е в Благотворителност и само онези в най-голяма нужда могат да имат претенции. Това за мъжете и котката не е спешен случай, винаги можете да намерите нещо друго, чак пък с маркови неща не бъдете алчни.
Ето, който иска да пише: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779285.msg28075583#msg28075583 , но внимание, поемате си разходите за пътя  Joy

# 672
  • Бургас
Аз мога да взема едната чехла. Да бия котката с нея. Ше си бия котката с ГЕС  Flutter

Сигурна съм, че котката ще ти е тайно благодарна, че я налагаш с Гес, вместо с някой обикновен чехъл от пазара. Ако е по-изобретателна ще издере три черти на другия чехъл, че да стане безсмъртна адидаска. Така ще я переш с два безсмъртни чехъла.

# 673
Моу сте прости, бе! За мене разлепената бота!

# 674
 Crazy
Цитат
Условието ми е да поемете пътя като така вярвам ще се предпазя и отхора които биха ги препродали.

Общи условия

Активация на акаунт