Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 440
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
  • Berlin
Аз ползвам някакъв лосион на Палмърс с какаово масло, но нямам стрии от бременност и не знам дали съм доволна. Simple Smile Предния път се мазах с Чико в началото, после поспрях.

# 286
Благодаря ви!

# 287
  • София
Здравейте момичета,записвам се при вас, на 4 април видях мечтаните две чертички.Ще се радвам ако някоя от вас сподели какъв лосион за тяло ползва от който е доволна.Благодаря предварително

Честити две чертички!  Simple Smile
Аз ползвам олиото на Веледа и засега съм много доволна, нямам стрии и силно се надявам да не се появят  Praynig  От време на време се мажа и с Хип - също е ОК. Използвах и една опаковка от олиото на Мустела, но според мен не овлажнява толкова добре.
Започнах да се мажа към четвърти месец. Даже имай предвид, че на някои продукти си пише да не се ползват преди това.

Нощни очи, ако ходиш на ФМ, сигурно ще ти кажат пола.

# 288
  • в огледалото на живота
Не изключвам възможността да се е оправдал с килограмите ми, че не се вижда.  Mr. Green

Напротив,възможно е и това да е причина.
ФМ правих в 19г.с и пак трудно се ''показа'' дъщерята именно от повечкото маса която бях наляла... Grinning

Изчакай още някоя седмица за по достоверен резултат.Освен добра техника ,трябва и опитен специалист... Wink

# 289
Не изключвам възможността да се е оправдал с килограмите ми, че не се вижда.  Mr. Green

Напротив,възможно е и това да е причина.
ФМ правих в 19г.с и пак трудно се ''показа'' дъщерята именно от повечкото маса която бях наляла... Grinning

Изчакай още някоя седмица за по достоверен резултат.Освен добра техника ,трябва и опитен специалист... Wink
по принцип момичетата са по-трудно различими. Моят АГ е супер ехографист, прави и ФМ на частно и не можа да каже до втората ФМ какво е. Аз си бях сигурна че е девойка, защото момченцата доста по-бързо стават ясни

# 290
ами явно всичко е доста индивидуално ... моята лекарка, която ме следи още в 12 седмица каза, че вижда мома и на ФМ (20 седмица) само потвърдиха това което тя каза.
Относно крема за мазане - аз ползвам ПЕРКУТАЛФА (Percutalfa), като ми го препоръча аптекарката. Тя всъщност ми обясни за поне 4-5 крема за мазане, но аз си харесах този. Не съм ползвала други и не мога да направя сравнение, но съм доволна. Ползвам го от 3-тия месец, защото съм предразположена към стрии и засега (6-тия месец) положението е супер. Имам чувството, че някак си не попива, ами остава по кожата и вечерта като се мия примерно става мазничка... Ама аз не съм ползвала други може и при тях да си е така Simple Smile

# 291
  • София
В ранните седмици полът на бебето не се определя по половите органи, за да е вярно, че момчетта по-лесно се "разпознават". Гледа се ъгълът на срамните кости и полът се определя на 70-80%.

# 292
В ранните седмици полът на бебето не се определя по половите органи, за да е вярно, че момчетта по-лесно се "разпознават". Гледа се ъгълът на срамните кости и полът се определя на 70-80%.
Сигурно.
Като бях бременна със сина в началото на 4 месец ми казаха че е момче, сега ще имам момиче и трябваше да изчакам до 4Д на втора ФМ, 21 седм., защото не се виждало добре, а не защото се крие примерно.

# 293
  • София
да, не винаги се вижда, затова избягват да дават 100%. В юлската тема едно момченце стана момиченце в 25 седмица  Simple Smile

# 294
Още в 12-та седмица на първата морфология ми казаха пола и то точно, защото се виждаше половият орган  Wink.

# 295
Още в 12-та седмица на първата морфология ми казаха пола и то точно, защото се виждаше половият орган  Wink.
И на мен. Peace

# 296
И на мен. Peace
Да и на мен - 12 седмица се видя ясно. От тогава още 4 лекари са потвърдили същия пол.

# 297
  • Berlin
А моята лекарка ми каза, че дори при аборт понякога толкова рано не може да се каже пол.

# 298
трите мами дето са ви казали пола рано и са познали, какъв е бил ако не е тайна? Ей така за статистиката

# 299
  • Berlin
Залагам на момиче. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт