Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 421
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Момичета на кой ден почват симптомите?

Симптомите за какво?
Ако е за бременност, какъв отговор очакваш  newsm78 - 5-ти ден, 12 ден...Всичко е до организъм, някой въобще нямат симптоми, други имат и усещат даже преди да направят тест...

# 361
За бременност разбира се  Grinning ами значи почвам да си внушавам не може да има на втория ден от акта нали? Много ми се иска  Embarassed

# 362
Не се разбира, защото темата е за бременни и може да се пита за симптоми за раждане.

Определено много си внушаваш, на втория ден от акта симптоми... Crazy

# 363
Момичета, попитах точно за кръвен тест и отговора на д-р Славова беше: "Няма по-точен резултат от вагиналното изследване и преглед. Ние не правим кеъвни тестове"...
Какво означава това НИЕ - тя е сама в кабинета :Д  newsm78 newsm78
Аз днес бях на вагинален преглед,за установяване на бременност, при мен забременяването е инвитро и кръвния тест ми го направиха седмица след ембрио трансфера.След седмица беше теста за бременност и днес вече вагиналния преглед,на който се видя торбичката.Нямам обяснение защо лекарката ти така ти е казала.

# 364
Здравейте момичета,

Дано не се повтарям с въпроса. Преди няколко дни разбрах, че съм бременна. На следващия ден имах час за безиглена мезотерапия. Питах козметичката дали има някаква опасност при бременност. Тя каза, че няма проблем. Хубаво, но днес реших по-подробно да разгледам и се оказва, че е противопоказно. Мислите ли, че може да съм навредила на бебето с тази процедура по някакъв начин?

# 365
  • Бургас
vilinki, най-компетентен отговор може да ти даде гинеколог, а не форумът или козметичката.

# 366
Разбира се, че ще се консултирам, още днес даже Simple Smile Просто реших да попитам, ако някой има информация Simple Smile А козметичката, смятам че е редно да познава противопоказанията...но в крайна сметка живеем в България....на нищо не се учудвам.

# 367
Козметичката гледа да си направи процедурата и да си вземе парите  Peace , или пък може и наистина да смята, че не е проблем процедурата, но тя все пак не е медицинско лице и то гинеколог.  Аз нищо не съм правила по време на бременността без консулт с лекар, дори отиване на море.

Дано всичко е наред, нямам никаква представа от процедурата, дано наистина е безопасна.

# 368
И аз така се надявам...всъщност на предния ден преди прожедурата, видях положителен тест, а днес отивам за потвърждение....някак за един ден съзнанието ми не се беше пригодило към рисковете от всяко едно нещо....и така...надявам се всичко да е ок днес.

# 369
  • Бургас
Радвам се, че скоро ще го обсъдиш с лекар и се надявам всичко да бъде наред - сега и занапред!

# 370
Дами, бях на лекар, на УЗ се видя точица 1 см, аз съм в края на 5-та г.с.,  но лекарката каза, че не вижда жълтъчно мехурче, сигурно щяло да се види следващият път, което малко ме озадачи newsm78 Възможно ли е да има ембрион без мехурче?

# 371
  • ул. "Мечтание"
Дами, бях на лекар, на УЗ се видя точица 1 см, аз съм в края на 5-та г.с.,  но лекарката каза, че не вижда жълтъчно мехурче, сигурно щяло да се види следващият път, което малко ме озадачи newsm78 Възможно ли е да има ембрион без мехурче?

Възможно е да не се е видяло. Доколкото ми е известно не може да има ембрион без жълто тяло на този етап.  Thinking

# 372
Благодаря ти, Нощни очи за бързия отговор. И аз си мисля, че съм чувала само обратния вариант, ще видим нататък как ще е. Simple Smile

# 373

Не, не може. Вижда се мехурче първо, после ембрион.

# 374
Здравейте отново.Днес бях на преглед и за гаденето ми исписаха вомитусхил капки..трябва да ги пия но са много гадно има ли начин да го пия с нещо за да не усещам вкуса

Общи условия

Активация на акаунт