Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 395
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
Не вярвам да е това  Rolling Eyes Кръвния ми беше 120 MIU тогава.По тази логика би трябвало да ми е по-наситена втората черта,а тя едвам се виждаше  Mr. Green

# 436
Аз кръвен не съм правила. Но след тази оскъдна менструация (по-скоро кафяво течение) и болки ниско долу (и една леко забележима 2 чертичка) остава капка надежда в мен   newsm17 smile3503

# 437
dideto111, направи си кръвен тест. Така ще си сигурна за резултата. И дано той е такъв, какъвто искаш  Hug

# 438
dideto111 - да,  има такива тестове -лентички , които въпреки , че са по-евтини са с по-висока чувствителност- аз съм правила , точно 10 MIU.

# 439
Аз вчера си направих тест Clearchoice от 80 стотинки и имаше съвсем бледа втора черта, а на следващата сутрин направих Shurechek  отрицателен    newsm12 newsm12
Направи нов или направо кръвен. Peace

# 440
Утре пак ще направя уринен пък после ще му мисля стискайте ми палци  newsm17

# 441
Ние палци ще стискаме, това е лесно. Но вместо да си даваш парите за 100 теста за бременност по-добре направо един кръвен си направи. Резултатът от него е еднозначен, няма да се чудиш видяла ли си втора черта и важи ли ако е по-бледа. Цената му е около 20 лв. (различна е в различните лаборатории).

# 442
  • Berlin
Какъв е проблемът да се изчака малко за 2ри тест?
А Ако е толкова спешно да се знае бременност, едва ли ще си пишем да се чудим и маем какво означава 2ра бледачертичка.

# 443
Какъв е проблемът да се изчака малко за 2ри тест?

Няма такъв. За мен по-точно от кръвен тест няма, затова и такъв съвет съм дала.  Peace

# 444
Добре е при положителен ил исъмнения за такъв да вземеш и втори, от друга марка, за второ мнение, така да кажем . Simple Smile

# 445
Здравейте! За първи път пиша във вашия форум със следното запитване:
Нямам оплаквания от течения,сърбежи ,болка и т.н. ,но съм забелязала,че на 16/17 ден от цикъла ми, някъде след овулацията имам едни бели парченца,които нямат мирис,приличат малко на каймак от мляко. Нямам гъбички,защото съм си правила микробиология. Но се получават винаги след овулация някъде и продължава 2/3 дни и после леко бяло течение и ми идва. На вас случва ли ви се и нещо притеснително ли е? Имам и други два въпроса. На обикновен преглед установява ли се наличие на раничка ,защото ме гледаха преди 2 месеца,но ми взеха само микробиология и ми казаха да отида на колпоскопия и цитонамазка след 1/2 месеца. Не съм ходила досега и се притеснявам. Ако имам раничка или съм в някоя от рисковите групи ,това пречи ли на забременяването? Благодаря за вниманието

# 446
Имам раничка на шийката на матката още след първото раждане, това изобщо не попречи на повторното ми забременяване и раждане. Раничката се вижда се на обикновен гинекологичен преглед. Обикновено се прави микробиология и цитонамазка и ако резултата от цитонамазката е притеснителен, се прави колпоскопия.  newsm78 Поне моят опит досега е такъв.

Ако имам раничка или съм в някоя от рисковите групи ,това пречи ли на забременяването?

Не, не пречи. Но понякога лечението е несъвместимо с бременност, така че по-добре изчакай резултатите от изследванията и тогава мисли за бъдеща такава.

# 447
'Значи да разбирам,че ако съм имала раничка,тя е щяло да ми каже,защото аз изобщо не  си спомням какво ми е гледала,помня,че ме гледа на ехограф и ми взе влагалищен секрет за микробиология. Много се притеснявам от цитонамазка Sad от резултата по-скоро,а знам,че е глупаво да отлагам

Имам раничка на шийката на матката още след първото раждане, това изобщо не попречи на повторното ми забременяване и раждане. Раничката се вижда се на обикновен гинекологичен преглед. Обикновено се прави микробиология и цитонамазка и ако резултата от цитонамазката е притеснителен, се прави колпоскопия.  newsm78 Поне моят опит досега е такъв.

Ако имам раничка или съм в някоя от рисковите групи ,това пречи ли на забременяването?

Не, не пречи. Но понякога лечението е несъвместимо с бременност, така че по-добре изчакай резултатите от изследванията и тогава мисли за бъдеща такава.

# 448
  • в огледалото на живота
Здравейте! За първи път пиша във вашия форум със следното запитване:
Нямам оплаквания от течения,сърбежи ,болка и т.н. ,но съм забелязала,че на 16/17 ден от цикъла ми, някъде след овулацията имам едни бели парченца,които нямат мирис,приличат малко на каймак от мляко. Нямам гъбички,защото съм си правила микробиология. Но се получават винаги след овулация някъде и продължава 2/3 дни и после леко бяло течение и ми идва. На вас случва ли ви се и нещо притеснително ли е? Имам и други два въпроса. На обикновен преглед установява ли се наличие на раничка ,защото ме гледаха преди 2 месеца,но ми взеха само микробиология и ми казаха да отида на колпоскопия и цитонамазка след 1/2 месеца. Не съм ходила досега и се притеснявам. Ако имам раничка или съм в някоя от рисковите групи ,това пречи ли на забременяването? Благодаря за вниманието
Това което описваш е цервикална слуз,напълно нормално.Ето повече за нея:
http://www.usmihnise.com/?p=2&bm=23

# 449
Здравейте Дами!
Току що говорих по телефона с болницата - тук така процедират - по телефона.
Проблема е там че мензиса ми закъснява със седмица и 2 дни.
Казаха ми без преглед че това е от хормоните които съм вземала и е нормално.
Аз този път за връщане на замразени яйцеклетки бях подложена на терапия само с Estradot.
Някой ползвал ли е този медикамент?
Правих си уринален тест за бременност тази сутрин - отрицателен е.
Няма как да си направя кръвен - тук без бланка от лекар не може.
Та въпроса ми дами - някой ползвал ли е Estradot?-как е било?
Уринален тест на повече от седмица - отрицателен - може ли все пак да има и малка вероятност за бременност?

Общи условия

Активация на акаунт