Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 409
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
Може, ако си имала късна овулация.

# 451
Аз съм голяма хипохондричка и изпитвам супер страх от лекари Sad знам, че трябва да отида на цитонамазка, но ме е страх. На 22 години съм и съм била с доста сексуални партньори и ме е страх да не съм се заразила с чпв и да имам ракови клетки и нещо да ми има Sad а искам да имам детенце Sad  какъв е шансът да ми има нещо. Имач редовна менструация , нямам течения, сърбежи Sad преди 6/7 месеца имах коки някакви, но се изчистиха много бързо за седмица и гинеколожката само ме гледа на ехограф и ме опипа от вътре и ми взе микробиология и това беше Sad

# 452
Ние не сме врачки да ти кажем какъв е шансът да ти има нещо...и ако нещо ти има като не отидеш на лекар дали мислиш, че ще ти мине от само себе си. Извинявай ама първо темата е за въпроси за бременни жени т.е. въпроси свързани с протичането на бременността (пише го в заглавието), и въпреки всичко ти отговориха някои момичета, сега обаче какво очакваш повече не знам.

Моят съвет (непоискан) е отиди на лекар и попитай за всичко което те интересува, ако ще планираш бременност си направи нужните изследвания.

# 453
angel_face92 , според онколозите с всеки следващ партнъор рискът да се заразиш с ЧПВ се увеличава. Колко са това "доста " ти си знаеш. Mr. Green Та шансът"да ти има нещо" е доста висок.

# 454
  • Berlin
Хипохондрик и страх от лекари не ми се вързва. Laughing Мъжът ми за нищо ходи на ЯМР, че даже и си го плати. Тъй че отиди си направи изследвания и живот и здраве, когато забременееш, ела да попиташ нещо по темата за бременните.

Не съжалявам, че може да съм малко по-рязка, ама темата си има тема. Sunglasses

# 455
А аз след тест с втора бледа черта съм с отрицателен тест...  Weary

# 456
Здравейте! Вече съм 26г.с. и 4 от бременността  Hug, сега на 15 бях на контролен преглед и пак не се вижда какъв е пола, ходих при друг лекар с по-добра апаратура и той не го видя.. дори костта на бедрото не можаха да измерят.. много се дупи това бебче много нещо..  baby_neutral  иначе всичко е нормално, без никакви усложнения Simple Smile   newsm30

# 457
  • София
Здравейте! Вече съм 26г.с. и 4 от бременността  Hug, сега на 15 бях на контролен преглед и пак не се вижда какъв е пола, ходих при друг лекар с по-добра апаратура и той не го видя.. дори костта на бедрото не можаха да измерят.. много се дупи това бебче много нещо..  baby_neutral  иначе всичко е нормално, без никакви усложнения Simple Smile   newsm30
За сетен път се убеждавам,че в провинцията няма доктори...

# 458
За сетен път се убеждавам,че в провинцията няма доктори...
Не зная дали е от компетентността на гинеколожката ми ( тъй като съм при нея от 2-3г и съм доволна) или от апаратурата, или от бебчето, но е факт че още не знам пола.. а имам приятелки, колежки с очакван термин много близък до моя и знаят пола още от 18 - 20 г.с. и сме при една и съща гинеколожка

# 459
Здравейте сладки мамчета ,
на 26.03. ходих на лекар и потвърдихме бременност в 6 г.с. и големина на плода 9мм.На 28.03. получих тъмнокафяво кървене и ме приеха в болница.На следващия ден кървенето спря , но вече доста ме бяха наплашили. В болницата докторите казаха , че съм в 4 г.с. ,но ми казаха ,че щом има кървене трябва да ме наблюдават,защото ме приели с диагноза "застрашаващ аборт".След 4,5 дни ме прегледаха отново-тогава беше друг лекар,който ми каза ,че ако скоро няма ембрион имаме проблем.На 03.04. преди да ме изпишат ме погледнаха последно.Тогава вече беше плоден сак с жълт.мехурче и 13,6мм. Навсякъде четох ,че това значи ,че се развива нормално.Възможно ли е плодчето да си расте,а те да твърдят такива неща?Имам насрочен преглед за 28.04. ,защото заради болничния не мога да си взема направление. Cry

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 23:55 от BaDeShToMaMcHe

# 460
  • София
BaDeShToMaMcHe, какво ви казаха на последния преглед?
Какви неща са твърдели? Нормално е да ви приемат с подобна диагноза. Аз лежах за задържане, но не помня какво ми пишеше в епикризата.

# 461
  • София
Изписаха ли ти Магнезий?Важно е да се пие щом е имало кървене.

# 462
Добро утро,
докато бях в болницата лекарите твърдяха ,че плода не расте и че ако няма ембрион имаме проблем,а мен ме приеха с големина на сакчето 9мм и ме изписват с големина на сакчето 13,6 мм (поне така пише в епикризата ).Иначе ми изписаха утрогестан 3х2 и но шпа - 3х2 . Пия и фолацит , който преди това на прегледа ми изписа лекарката , при която установих бремеността .

# 463
Всички с болка и кървене ги приемат с диагноза застрашаващ аборт. Такава е клиничната пътека. И аз лежах с кървене, което нямаше нищо общо с бебето, но пак бях с такава диагноза.

# 464
  • София !
Всички с болка и кървене ги приемат с диагноза застрашаващ аборт. Такава е клиничната пътека. И аз лежах с кървене, което нямаше нищо общо с бебето, но пак бях с такава диагноза.

Мен ме приеха заради повръщане , много беше страшно , изобщо не можех да ям - връщах всичко моментално и нищо не ме спасяваше . Накрая ме приеха в болница на системи . Диагнозата в еприкризата беше - била съм отишла с обилно кървене и застрашаващ аборт , изписват ме - с овладяно кървене . Не мога да разбера защо ме бяха пуснали по такава пътека , при положение , че наистина не съм имала нито кървене , нито болки - нищо , освен повръщане .

Общи условия

Активация на акаунт