Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 369
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Аз ако правилно съм разбрала, иска да се скрие, защото няма бележка от лекаря си и поради тая причина, да не я върнат .

И аз така разбрах. На мястото на питащата, бих отишла при който и да е АГ за тази бележка. Всеки може да изчисли гестационната седмица  Wink

# 511
Здравейте мили дами Simple Smile Аз съм нова в сайта , но въпреки това го следя редовно и много ви се радвам. Така да започна с въпроса , закъснява ми от 4 дни като вчера и онзи ден правих тест и двата бяха отрицателни. Сега съм много объркана и мисля , че не е точно така както показва теста , как бихте ме посъветвали да действам ... искаше ми се да отида на кръвен , но трябва да чакам да минат празниците , а аз искам да знам !!! :С

# 512
bibi6orkata, провери дали няма дежурна лаборатория по празниците.
В големите болници със сигурност работят.

# 513
Здравейте мили дами Simple Smile Аз съм нова в сайта , но въпреки това го следя редовно и много ви се радвам. Така да започна с въпроса , закъснява ми от 4 дни като вчера и онзи ден правих тест и двата бяха отрицателни. Сега съм много объркана и мисля , че не е точно така както показва теста , как бихте ме посъветвали да действам ... искаше ми се да отида на кръвен , но трябва да чакам да минат празниците , а аз искам да знам !!! :С
Изчакай още няколко дни!Сега няма как да ти покаже теста;)

# 514
Щом имаш закъснение би трябвало тестовете да отчитат. Пробвай на друга марка и после след празниците кръвен.

# 515
ХОраааа вчера направих тест на Престо и ми показа 2-ра черта  newsm44 newsm44 newsm44  newsm44 , но беше малко светла , днес ще изчакам , а утре ще направя и втория , мисля че ще е по-тъмна вече ... голям кеф , пожелавам на всички това щастие. Само където нещо ме наболва корема и не знам дали е нормално или не , за това мисля да отида в сряда до доктора Simple Smile)

# 516
  • ул. "Мечтание"
bbbebsssi, честито!  Hug

# 517
Честито. Взимай по едно но-шпа ако те наболява корема.

# 518
  • София !
ХОраааа вчера направих тест на Престо и ми показа 2-ра черта  newsm44 newsm44 newsm44  newsm44 , но беше малко светла , днес ще изчакам , а утре ще направя и втория , мисля че ще е по-тъмна вече ... голям кеф , пожелавам на всички това щастие. Само където нещо ме наболва корема и не знам дали е нормално или не , за това мисля да отида в сряда до доктора Simple Smile)

Честито  Hug !!
Може да пиеш нош-па, ако те боли корема и след почивните дни - на лекар  Peace .

# 519
  • София
Няма нужда от втори тест.Втората чертичка винаги е по-бледа.Честито! Hug

# 520
Здравейте , за първи път пиша във форума , на 12.04. с приятелят ми правихме секс и стана белята Simple Smile ,направих си тест за бременност на 21.04. и на 27.04 и двата са отрицателни . Цикълът  трябваше да ми дойде на 01.05. ,закъснява ми вече с 4 дни ,имам доста симптомии на бременност : повишен апетит , гадене, а и корема и гърдите ме болят както преди цикъл ,но болките продължават вече над 10 дена. Днес си направих тест и отново е отрицателен. Има ли вероятност да съм бременна а тест да не отчита ?

# 521
  • ул. "Мечтание"
Здравейте , за първи път пиша във форума , на 12.04. с приятелят ми правихме секс и стана белята Simple Smile ,направих си тест за бременност на 21.04. и на 27.04 и двата са отрицателни . Цикълът  трябваше да ми дойде на 01.05. ,закъснява ми вече с 4 дни ,имам доста симптомии на бременност : повишен апетит , гадене, а и корема и гърдите ме болят както преди цикъл ,но болките продължават вече над 10 дена. Днес си направих тест и отново е отрицателен. Има ли вероятност да съм бременна а тест да не отчита ?

Възможно е да не е отчел все още бременност. Би могла да изчакаш още няколко дни за нов тест или да ти дойде. След 10-14 дни закъснение и ако не ти е дошло може би да е добре да се консултираш с лекар.
Другия вариант е да си направиш кръвен тест, който ще ти покаже веднага дали си или не си бременна.

# 522
Да , и аз така мисля да направя кръвен тест ,но все пак три отрицателни теста , вече губя надежда  Sad

# 523
  • ул. "Мечтание"
Да , и аз така мисля да направя кръвен тест ,но все пак три отрицателни теста , вече губя надежда  Sad

Първите два теста са били направени много рано, на практика преди закъснението. Не бих ги броила. Peace

# 524
Да , дано да си права  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт