Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 473
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
някой с мнение по моя въпрос ? :/

# 121
  • София !
някой с мнение по моя въпрос ? :/

След като си започнала да водиш полов живот , започни да ходиш и на гинеколог .
Никой тук , не може да ти каже , защо имаш това кафяво течение . Аз на твое място , бих посетила гинеколог .

# 122
Но според вас бременност няма така ли на друго се дължи :/

# 123
  • София !

Ами , щом си правила тест и е , бил отрицателен и след това ти е , дошло , няма как да има бременност . Явно се дължи на нещо друго !!

# 124
Знам, че е рядко срещана цветната бременност,  макар че нямам симптоми  за нея се плашех, но това явно е нещо на хормонална основа

# 125
  • София !
Знам, че е рядко срещана цветната бременност,  макар че нямам симптоми  за нея се плашех, но това явно е нещо на хормонална основа

Е , да де , ама то и цветна да беше , нали на теста щеше да покаже . Не се плаши толкова , ползвайте предпазни средства и започни да ходиш на гинеколог , няма нищо срамно в това  Simple Smile .

# 126
Охх добре поне за това се успокоих другата седмица съм на гинеколог! Благодаряя заа успокояващото мнение  Grinning

# 127
Аз ти предлагам да спреш да четеш из интернет и да се вкарваш в разни филми, а да отидеш на лекар. Като цяло Интернет е много добър източник на информация, но понякога може да се удавим в нея. Ако искаш пак си направи тест, няма  да ти стане нищо. Тук не сме врачки, но по всяка вероятност не си бременна.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Това кафяво течение не е нормално, според мен, то е по-притеснителното в случая.

# 128
Знам че е така, но искам да знам мнението на по-големи от мен, които са преминали през това успокоихте ме, че не съм бременна поне  Hug а за течението другата седмица съм на гинеколог Simple Smile

# 129
Успокой се, не си бременна, но ползвай предпазни средства, ще ти спестят големи главоболия. Peace

# 130
Благодаря ви за мненията щом не съм бременна ще се погрижа за течението Simple Smile

# 131
  • Berlin
То хубаво сме по-големи от теб, но едва ли всички са имали кафяво течение, и едва ли е било поради същата причина.... И наистина отиди на лекар, дори и само един път да в за следващите 1,2,3 години, защото едно е да го напишеш, друго е да го направиш. Simple Smile

# 132
За течението ще се погрижа, но исках да се консултирам за бременността :/ защото бях много объркана

# 133
Здравейте! Предстои ми аборт тези дни, но се разболях от варицела. Въпросът ми е трябва ли да ми мине напълно, че да се състои аборта или не ?

# 134
  • ул. "Мечтание"
Здравейте! Предстои ми аборт тези дни, но се разболях от варицела. Въпросът ми е трябва ли да ми мине напълно, че да се състои аборта или не ?

Обсъди го с лекар, най-добре този, който ще ти направи аборта.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт