Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 531
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • София !
Ами нали ви казах не ме прегледаха както трябва и не знам с този слаб цикъл се съмнявам за нещо плаша се ходих на преглед с жената на баща ми ..майка ми почина и ако стане нещо няма да ми е спокойно да споделян на тази жена

Съжалявам за майка ти .....
Виж сега , успокой се !! Щом си правила тест и е , бил отрицателен - няма страшно .

# 181
Четох доста за предеякулационна течност направих грешката без презерватив само веднъж,но се плаша .. а и цветната бременност много съм объркана знам, че дори и да е такава теста ще я отчете, но цикъла ми беше доста слаб може би е от първия път и от притеснението

# 182
  • София !
Четох доста за предеякулационна течност направих грешката без презерватив само веднъж,но се плаша .. а и цветната бременност много съм объркана знам, че дори и да е такава теста ще я отчете, но цикъла ми беше доста слаб може би е от първия път и от притеснението

Ако толкова много се притесняваш , направи си нов тест  Peace .

# 183
  • ул. "Мечтание"

Да, това вече го чухме.
Като толкова те е шубе направи си кръвен тест. newsm78
При положение че ти е закъсняло нищо чудно и самия цикъл да се държи странно.

# 184
Наистина трябва да се успокоя като пиша разбирам, колко абсурдно е да съм бременна теста беше отрицателен дойде ми нямам никакви признаци на бременност, а ако бях бременна сега щях да влизам във втория месец Simple Smile Най-вероятно закъснението и промяната в цикъла е заради 1 седмица стрес преди да си направя теста и да ми дойде

# 185
А бе, как тъй на всички, дето са правили секс без презерватив, все САМО ВЕДНЪЖ им се е случило...  Mr. Green

# 186
На теб колко пъти ти се е случвало ?  Simple Smile

# 187
Наистина трябва да се успокоя като пиша разбирам, колко абсурдно е да съм бременна теста беше отрицателен дойде ми нямам никакви признаци на бременност, а ако бях бременна сега щях да влизам във втория месец Simple Smile Най-вероятно закъснението и промяната в цикъла е заради 1 седмица стрес преди да си направя теста и да ми дойде
Точно така успокой се  smile3503 Няма от какво да се притесняваш, като прочете няколко пъти, какво си написала се усети поне.

# 188
На теб колко пъти ти се е случвало ?  Simple Smile

Много пъти. Wink

# 189
Еее, значи да се успокоя   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 190
Не, ползвайте презерватив просто следващия път.

# 191
Ползвам всеки път от онази грешка  Simple Smile

# 192
  • Велико Търново
Темата взе да става абсурдна. За пореден път, това е тема за въпроси относно потвърдена бременност и протичането и', а не "бременна ли съм". Вече наистина ни мислят за врачки.

# 193
  • София
И милион профила да си направите резултата ще е все един и същ.
Не е нормално да си "говориш" сам.

# 194
то пък вече на нищо не прилича това, като някакъв тийн-съветник стана темата. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората, да не се изкажа по-нецензурно Blush
Пък не стига другото, ми и се разискава надълго и широко в Х броя поста ooooh!
Бременните май нямат толкоз въпроси...

Общи условия

Активация на акаунт