Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 64 410
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте ,момичета! Hug От много време влизам във форума и чета вашите съвети ,но за първи път се регистрирам и пиша.Надявах се когато пиша за първи път да е за по-хубаво нещо ,но изведнъж имам нужда от вашето мнение.Историята ми може да е малко по-дълга ,но просто се притесних много а докторката ми имала час ,чак за другата седмица и незнам какво да правя.
Преди около 2 години имам правен аборт ,но не спонтанен ,детето беше желано и съвсем умишлено направено ,но обстоятелствата се завъртяха много много бързо и се стигна до там за мое много,много ,много голямо съжаление Weary .Беше много труден период в живота ми.Както и да е всичко друго беше наред освен едно срастване на десния яйчник и матката ,всички доктори бяха на едно и също мнение ,че  не е проблем и ,че някой ден когато забременея ще се повдигне матката сама и ще се отлепят.Бях на контрацептивни таблетки от тогава до преди 3 месеца.Нещата вече са доста по-различни от преди и с моя приятел отново решихме ,че можем и е време да си имаме бебе.Спрях таблетките ,изчакахме 1-2 месеца и започнахме с опитите.Първия път стана в буквалния смисъл от първия път.За това и сега си мислех ,че ще е така.Бях убедена ,че ще е така със страшно точен цикъл съм през целия си живот ,точно на 28 дни нито ден по-рано,нито по-късно.На последната О започнахме с опитите и сега трябваше да ми дойде на 10.04 ,но не дойде.Бях сигурна ,че се е получило ,чувствах се много зле даже вчера като бях на работа всички колежки ме питаха какво ми има ,бях много пребледняла ,много ми се вие свят и определено не ми се пуши и имам тъпи болки в корема и около пъпа ,незнам дали е възможно да е нещо свързано с това понеже първия път нямах никакви признаци.Снощи реших ,че е време да направя теста,само че на него нямаше 2ра чертичка или може би имаше една много много многооооо бледа дори се чудя дали не е от втълпение и дали не е просто отдолу отражение , направих 2ри тест нямаше дори и от втълпение.Много ме болеше корема снощи точно като преди да ми дойде ,само че много по-силно.Както и сутринта докато си спях болката беше много силна.Когато станах бях прокървяла и до момента не е просто прокървяване ,а си е кръвотечение.Докторката каза ,че може би ми е дошло и да отида другата седмица на преглед  Angry чак тогава.Но аз съм много притеснена незнам дали е възможно да е спонтанен аборт или извънматочна или и аз незнам какво да си мисля вече.Съжалявам много за толкова дългото обяснение ,но просто исках обстойно да ви обясня ситуацията си ,наистина съм много притеснена и незнам какво да си мисля имам и друг тест и незнам дали да отида да го направя сега за да видя и той какво ще покаже.Благодаря ви много момичета предварително. newsm03

# 391
  • варна
да поуспокоих се ,благодаря ви много .
И все пак детето също не е имало директен контакт с болно дете .
Прочетох, че заразно е 1-2дни преди да излязат пъпките ,а пък инкубационния период е 10-20 дни .

# 392
Имах подобен случай точно преди да забременея и се оказа, че имам лека прогестеронова недостатъчност. С подходящите средства на следващия месец се оказах бременна. Най-вероятно това ти е цикъла. Възможно е и да се е получило, но да не е успяла да се задържи оплодената клетка.

# 393
Jay_z според мен просто ти е закъснял цикълът. На мен също ми се е случвало да ми закъснее (от смяна на време или притеснение) при все, че аз също съм с цикъл по часовник но случва се примерно веднъж годишно. Мисълта ми е, че като ми закъснее обикновено като ми дойде ми идва също така с доста силни болки и голям дискомфорт. Не си внушавай разни неща няма смисъл  Peace. Спонтанните аборти в такава ранна седмица въобще не се и разбират от жената.

# 394
Благодаря ви много момичета за бързия отговор.Ами да опитвам се да не се притеснявам,но някак си не мога да го приема за нормално ,защото аз буквално бях решила ,че вече е станало и сега ми е притеснено пък и определено не се чувствам добре в момента вие ми се свят и съм много отпаднала.
Не бях прочела надолу до край за спонтанните аборти .Ако има такъв няма проблем така ли?В смисъл от само себе си всичко ще си се изчисти?
Наистина много ви благодаря като цяло ,че ви има и форума понеже си е голямо облекчение някой да те посъветва.

# 395
Jay_z, идва си ти цикъл и най-вероятно не си била бременна. Peace

# 396
Jay_z, Ако искаш да видиш дали е имало бременност, направи си кръвен тест. Там много ясно ще се види. Но ако си била бременна, обикновените уринарни тестове също би трябвало да покажат (дори и с бледа черта). Изчакай да свърши кръвотечението, ако се засили или болките станат по-силни, една консултация с лекар, няма да навреди  Peace

mimenceto123 , не бих се притеснявала излишно. А това, че си карала варицела, не е гаранция, че няма да се разболееш отново. Около 20% от хората, които са преболедували от варицела като деца, се разболяват отново като възрастни, особено, когато тялото е подложено на стрес, както е в период на бременност. Тоест няма доживотен имунитет.

# 397
Благодаря ви много Simple Smile .Така или иначе другата седмица ще отида при докторката и ще видим.Сега си направих и другия тест няма нищо,значи може би е нещо от промяната на сезоните и за това се чувствам толкова отпданало.Жалко само че се надявах толкова това дълго закъснение да е поради по - приятна причина ,но все пак това е само първият ни опит.Отново благодаря много на отзовалите се.Леко и приятно бременеене на всички успели да осъществят мечтата си и успех на всички които все още опитват и чакат.Сигурна съм ,че всички ще ни сполети щастливата новина много скоро.Успех и стискам палци!!! Hug Hug Hug

# 398
в процеса на работа се наложи да ми сложат упойка - Лидокаин спрей. Зъболекарката ме увери, че е напълно безопасен. Обадих се и на гинеколога ми и той каза същото

Успокой се. Това е местна упойка, ползвана е в малко количество, на малка площ и еднократно. Няма да се отрази на бебето. И зъболекарката, и гинекологът са прави.

# 399
  • Бургас
в процеса на работа се наложи да ми сложат упойка - Лидокаин спрей. Зъболекарката ме увери, че е напълно безопасен. Обадих се и на гинеколога ми и той каза същото

Успокой се. Това е местна упойка, ползвана е в малко количество, на малка площ и еднократно. Няма да се отрази на бебето. И зъболекарката, и гинекологът са прави.

Дано! Благодаря ти, успокои ме малко    bouquet

# 400
Jay Z, според мен не си била бременна, тестът щеше да ти отчете, тъй като е имало закъснение. Спокойно, при много малко от дамите е станало от раз. Simple Smile

# 401
Спокойно, при много малко от дамите е станало от раз. Simple Smile

Всъщност при доста голям процент жени става точно от раз.  Peace

# 402
Доста, доста, колко да са доста  Flutter.

# 403
  • в огледалото на живота
Доста, доста, колко да са доста  Flutter.
При мен например.... Simple Smile
Първа бременност,спиране на контрацептиви август и на следващия месец 2 чертички.... Wink

За разлика от втората,при която бебеправихме 1 година .... Whistling

# 404
Доста е много относително. Едва ли някой има точна статистика.

Общи условия

Активация на акаунт