Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 63 408
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
Защото съдържа екстракт от смрадлика, а тя оцветява.  Peace
Моята зъболекарка изрично ме предупреди да внимавам със Сандрин, точно поради тази причина.

# 691
  • Varna
Мамчета с какво се лекуват тия хемороиди ? Sad

# 692
  • Бургас
По време на бременността с диета и редовно ходене по нужда. Има разни кремове и свещички, но без консултация с лекар според мен не бива да прибягваш до тях.

# 693
По време на бременността с диета и редовно ходене по нужда. Има разни кремове и свещички, но без консултация с лекар според мен не бива да прибягваш до тях.
Задължителна е консултация с лекар.

# 694
  • варна
боли ме зъб от снощи ,чидя се ако отида на часно ,дали има нещо което могат да ми сложат да не ме боли .И имали нещо противипоказно при бременност ,знам ли какъв лекар ще ми се падне.

# 695
Зъболекарите също са медици. Като кажеш, че си бременна знаят какво да ти сложат, нали и бременните ходят на зъболекар, нищо страшно няма.

# 696
  • варна
Знам че са медици ,но ме е страх от некадърници Peace

# 697
От какво те е страх, нали ще кажеш, че си бременна? Какъвто и да е, не вярвам, че не знае в такива случаи как да постъпи. Още повече, че проблемни са упойките и антибиотиците. Щом няма да ти прави нещо с упойка няма от какво да те е страх.

# 698
От какво те е страх, нали ще кажеш, че си бременна? Какъвто и да е, не вярвам, че не знае в такива случаи как да постъпи. Още повече, че проблемни са упойките и антибиотиците. Щом няма да ти прави нещо с упойка няма от какво да те е страх.
Точно така е. Peace

# 699

Аз имах голям проблем с тях от средата не бременността, ходих на лекар и ми изписаха едно мазило, от което не видях особен ефект или може би той е бил невъзможен заради самата бременност, както и другите са казали има и свещички и най-различни лекарства, но си отиди при лекар. Лошото е, че при раждането става страшно тогава от напъните стават двойно и тройно големи  ooooh! , не можех да сядам чак така боляха . Та мисълта ми беше, че след раждането ми казаха да правя седящи бани със смрадлика заради епизитомията и о чудо за два дена хемороидите ми изчезнаха. Можеш да пробваш това  Peace

# 700
  • София !

Аз имах голям проблем с тях от средата не бременността, ходих на лекар и ми изписаха едно мазило, от което не видях особен ефект или може би той е бил невъзможен заради самата бременност, както и другите са казали има и свещички и най-различни лекарства, но си отиди при лекар. Лошото е, че при раждането става страшно тогава от напъните стават двойно и тройно големи  ooooh! , не можех да сядам чак така боляха . Та мисълта ми беше, че след раждането ми казаха да правя седящи бани със смрадлика заради епизитомията и о чудо за два дена хемороидите ми изчезнаха. Можеш да пробваш това  Peace

Аз по време на бременността, не съм имала проблеми, но една седмица след раждането, беше чудо  ooooh! . Такива болки бяха, че не можех да седна . И на мен ми бяха казали за бани със смрадлика, и наистина за 3 дни ми мина всичко !!
Може да пробваш, дано да има ефект  Hug .

# 701
Смрадлика - още един глас.

# 702
  • Varna
Много ви благодаря,ще пробвам дано минат Simple Smile ако не ще звънна на АГ ..
Да ви попитам какво мислите за тази статия http://-spam013-/article/375-%D0%9E%D1%82%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B … D0%B5%D1%80%D1%81

# 703
Не ми се отваря.

# 704
  • Varna
и при мен не отвори ,странно..
Да, бебетата се раждат с естествен инстинкт да се пазят чисти и сухи, точно както възрастните! С определени знаци те съобщават, когато искат да се облекчат, така както съобщават, че са гладни или уморени. Родителите, които се научат да разбират тези знаци просто изхождат бебето, вместо непрекъснато да сменят памперси. Просто и лесно е, а бебето не се подсича и остава сухо, нужно е само доверие в него. Точно за този метод ще говорим по-долу. За съжаление много родители днес от незнание посягат към натрапените "удобства", и така вредят не само на бебето, но и на природата. Защото веднъж приучено към памперса бебето престава да съобщава нуждите си и свиква с нечистотата.

За щастие алтернатива има!

Тя е Екологична, Безплатна и се Харесва на бебето. С нейна помощ то ще се радва на сухо, проветриво и чисто дупе, а вие ще се научите да общувате с него и да го разбирате.

Ние започнахме със синът ни Самуил от втората седмица след раждането. Държахме го над легенче и го подканвахме с определен звук. Скоро той усети колко по-чистоплътно е да върши работата там, отколкото вътре пелените и започна да ни сигнализира за нужда със звуци и движения, а по-късно с думи. Търпеливо изчакваше, докато го събуем и подържим над любимото гърне-легенче. Безкрайно бе доволен, че е чист, и поддържа сам хигиената си. Затова нарекохме този метод Естествена Бебешка Хигиена (ЕБХ)

Общи условия

Активация на акаунт