Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 63 441
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Момичета боли ме зъб. Правиха ми пломби преди две седмици в тази област, но не знам дали е от това, защото ми се струса, че и мъдреца се опитва да пробие. Заболя ме снощи, моля ако някой знае нещо за облекчаване на болката да сподели, защото боли много Sad(
На мен доктора ми каза да се жабуря със СМРАДЛИКА !  Simple Smile

# 676
Благодаря, всичко ще пробвам Simple Smile

# 677
Смрадлика и лайка на тампонче и на мястото. Но смрадликата е гадна на вкус, ако не ти понася, слагай лайка.

# 678
Момичета, може ли малко помощ относно уточняването на лекар. Става въпрос за гр.Пловдив - препоръчаха ми да направя контролна ФМ (и по-точно замерване на нухалната транслусенция NT) при д-р Даскалов (по-възрастния) newsm78

Досега съм чувала само за д-р Васил Даскалов, порових се из нета и видях, че има и д-р Асен Даскалов (работи в Селена-та). Та малко глупав въпрос - кой е по-възрастния или става дума за трети човек? Blush Embarassed Thinking

Това е темата за Селена , там ще знаят. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762931.0

На мен ме е преглеждал младия д-р Даскалов , но не му знам първото име

# 679
Момичета боли ме зъб. Правиха ми пломби преди две седмици в тази област, но не знам дали е от това, защото ми се струса, че и мъдреца се опитва да пробие. Заболя ме снощи, моля ако някой знае нещо за облекчаване на болката да сподели, защото боли много Sad(
Да много помага, но не се гълта нали знаете, казва ли са ми, че е отровна и е само за промивки.

# 680
Момичета, може ли малко помощ относно уточняването на лекар. Става въпрос за гр.Пловдив - препоръчаха ми да направя контролна ФМ (и по-точно замерване на нухалната транслусенция NT) при д-р Даскалов (по-възрастния) newsm78

Досега съм чувала само за д-р Васил Даскалов, порових се из нета и видях, че има и д-р Асен Даскалов (работи в Селена-та). Та малко глупав въпрос - кой е по-възрастния или става дума за трети човек? Blush Embarassed Thinking

Това е темата за Селена , там ще знаят. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762931.0

На мен ме е преглеждал младия д-р Даскалов , но не му знам първото име

Аз съм при д-р Асен Даскалов в Селена. Доста е млад, така че ако са ти казали да отиваш при по- възрастния, става въпрос за д-р Васил Даскалов.

# 681
Да много помага, но не се гълта нали знаете, казва ли са ми, че е отровна и е само за промивки.
Да, не се гълта, това не го споменах.

# 682
Благодаря, важно е да се знае.  bouquet

# 683
  • в огледалото на живота
Няма как да разбереш дали е от същия зъб.Много често болката се локализира около правен вече зъб и е заблуждаваща.
Препоръчвам много жабурене със това:
Скрит текст:
Имам проблемни зъби и венци и изключително много ми помага.
И все пак,не отлагай отново преглед при стоматолог,за да отхвърли евентуален проблем  Peace

# 684
Момичета, благодаря ви за разясненията относно двамата д-ри Даскалови!   bouquet

# 685
  • Berlin
Сандрин не е ли само за венци или и при зъбобол помага?
При мен, след като забременях, изведнъж силно започна кървене от венците и си купих Сандрин. Преди също съм го ползвала, доста стяга и моят зъболекар го препоръчва пред всякакви води за усти. Simple Smile

# 686
  • в огледалото на живота
Сандрин не е ли само за венци или и при зъбобол помага?
При мен, след като забременях, изведнъж силно започна кървене от венците и си купих Сандрин. Преди също съм го ползвала, доста стяга и моят зъболекар го препоръчва пред всякакви води за усти. Simple Smile
Освен за профилктика на устната кухина и междузъбното пространство спира кървенето на венците и тушира болката при необяснени обстоятелства на зъб.Естествено,не се осланям само на него,но е факт,че се успокоих тогава.
Затова и писах преглед задължително,особено в това състояние  Peace

# 687
Подкрепям за Сандрина, много е добър. Peace

# 688

+1. Единственият му недостатък е, че при продължителна употреба, води до пожълтяване на зъбите.

# 689
  • в огледалото на живота

+1. Единственият му недостатък е, че при продължителна употреба, води до пожълтяване на зъбите.
А така..това не знаех... Thinking
Би ли се аргументирала моля,изключително ми е интересно защо,наистина?

Общи условия

Активация на акаунт