Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 63 381
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
Отново не се отваря.

# 706
  • варна
Ходих на зъболекар -е доктора каза че нищо не може да направи  ooooh!
И по живо ,по здраво ме изпратиха да си ходя.

# 707
Ходих на зъболекар -е доктора каза че нищо не може да направи  ooooh!
И по живо ,по здраво ме изпратиха да си ходя.

Е как нищо не може да направи? Поне причината за зъбобола разбра ли се?

# 708
Че какво му е на зъба да не може нищо да направи  Shocked?

# 709
  • Смолян
Здравейте момичета Simple Smile
Аз имам малко необичаен въпрос. Някоя от вас яздила ли е докато е била бременна, и позволено ли е по принцип? Малко вероятно е някоя да го е правила, но все пак реших да попитам Simple Smile
Благодаря.   bouquet

# 710
  • варна
било пулпит ,ама щом съм била бременна нищо не можел да направи ,пита ме какво обезболяващо съм пила и като казах парацетамол учудено ме пита дали съм говорила с лекар и дали мога да пия  Crazy
Записах си час утре при моята зъболекарка ,ама дано да оживея до тогава .
Освен парацетамол какво мога да пия ?
Мисля в краен случай да пия един аналгин преди да заспя довечера.

# 711
Аз имам малко необичаен въпрос. Някоя от вас яздила ли е докато е била бременна, и позволено ли е по принцип? Малко вероятно е някоя да го е правила, но все пак реших да попитам Simple Smile
Благодаря.   bouquet

Абсолютно е забранена ездата както и карането на колело по време на бременност. Вибрациите и раздрусването предизвикват контракции. Това го пише във всяка книга за бременни.

# 712
Благодаря.   bouquet

Абсолютно е забранена ездата както и карането на колело по време на бременност. Вибрациите и раздрусването предизвикват контракции. Това го пише във всяка книга за бременни.
Да забранени са.

# 713
  • Berlin
Martin Vali, във форума си има голяма тема за ЕБХ, ако се интересуваш, погледни я.

# 714
Езда не може при никакви обстоятелства.
Мименце, ако е нетърпима болката, пий аналгин, но са ми казали еднократно.  Иначе парацетамол можеш да пиеш.

# 715
Аз знам, че парацетамолът не е препоръчителен. Но не съм на 100% сигурна

# 716
Парацетамол може да се пие от бременни. То ясно, че ако има как, по-добре без лекарства, ама като не  може...

# 717
  • Майна Сити
било пулпит ,ама щом съм била бременна нищо не можел да направи

Този да иде да си пали печката на село с дипломата си!
Аз лично имах пулпит във 2-3 месец, зъболекарят ми умъртви нерва с арсен, после след 2 дена ми изкара нервите, без да има никакъв проблем за мен и бебо. Единственото, което не направи, е някаква снимка преди това на зъба, тъй като малко или много има радиация. Зъбът още не е мръднал, а бебко си спи спокойно до мен жив и здрав  Wink

# 718
било пулпит ,ама щом съм била бременна нищо не можел да направи ,пита ме какво обезболяващо съм пила и като казах парацетамол учудено ме пита дали съм говорила с лекар и дали мога да пия  Crazy
Записах си час утре при моята зъболекарка ,ама дано да оживея до тогава .
Освен парацетамол какво мога да пия ?
Мисля в краен случай да пия един аналгин преди да заспя довечера.

Абе, как така нищо не може да се направи, бе, тоя не е наред. Ми ще лекува зъба, как да не може, отиди при друг, иначе от обезболяващото ще ти мине за час два и после пак.

# 719
  • варна
ох незнам ,сега ще отида за нещо хомеопатично от аптеката ,не мога просто на моменти болката е адска ,утре в 9:30 ми е часа

Общи условия

Активация на акаунт