Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 25

• 63 323
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
Горката!  Hug дано да има нещо да пооблекчи.

# 721
Отиди при друг зъболекар. Болката от пулпит е много силна и можеш да получиш дори контракции. Да не говорим, че няма да можеш да спиш, защото болките се усилват вечер и през нощта. Как така не могло нищо да се направи? Sick Работи се зъба, почиства се с машинка и се слага лекарство.

# 722
Отиди на спешен кабинет, не чакай утре!

# 723
  • Смолян
Благодаря за бързият отговор.
Здравейте момичета Simple Smile
Аз имам малко необичаен въпрос. Някоя от вас яздила ли е докато е била бременна, и позволено ли е по принцип? Малко вероятно е някоя да го е правила, но все пак реших да попитам Simple Smile
Благодаря.   bouquet

Абсолютно е забранена ездата както и карането на колело по време на бременност. Вибрациите и раздрусването предизвикват контракции. Това го пише във всяка книга за бременни.

# 724
Определено болката в зъба се засилва вечер, защото през деня почти не ме е болял моя зъб, но преди няколко часа болката стана адска, чак главата ме боли. Правя си жабуркане с този Сандрин, който казвате, сякаш има някакво моментно облекчение, но много малко. Утре отивам на зъболекар, не знам какво ще го правя този зъб.
Аз нямах никакви оплаквания, но все пак отидох на зъболекар, направи ми 5 пломби и сега се появи тази болка, мисля от мъдреца. Не смея да пия нищо, но направо сълзи ми текат от очите.

# 725
Леле, Бурмет, защо се мъчиш? Няма ли спешни зъболекарски кабинети близо до мястото, където живееш? Това е нечовешко!

# 726
Феичка, малък е градът и дори да има спешен кабинет, имам резерви относно професионализма им. Днес ходих при моя зъболекар, оказа се пулпит, а не мъдрец. Сложи ми упойка и извади нерва, знае, че съм бременна и се надявам да няма проблем. Сега ще му сменя лекарството няколко пъти, защото е отишло дълбоко. Ужас просто. А иначе се оказа  че в събота по изключение са работили, но аз не знаех.Можех да си спестя много болка.

Тази нощ беше ужасна и си мислех може ли болката от зъб да се сравни с тази при раждане?
ПС. Не можах да спя, та правих разсъждение по най-различни екзистенциални вупроси, жабурейки се ту със Сандрин, ту с ракия:))

# 727
Сега добре ли си? Лягай да спиш!

# 728
  • Бургас
Ох, как си се намъчила! Горкичката!
Аз предпочитам да раждам пред това да ме боли зъб, признавам си  Laughing

# 729
Burmette важното е, че си взела мерки, че болен зъб не е шега дори чисто здравословно а и не на последно място не те боли вече  Peace . Упойката е най-вероятно без адреналин специално за бременни, така че не се тревожи. За болката не мисли, има раждания в които мамите споменават за силни менструални болки, има такива с доста раздиращи болки (като при мен) има и такива които просто си слагат епидурална и нищо не усещат освен стягане при контракциите Mr. Green . Иначе зъб е кошмарно да те боли, болял ме е точно така пулпит и до сутринта имах чувство, че няма да оцелея докато стигна до зъболекаря, но оцелях.

# 730
Важното е че вече не те боли.  Hug  bouquetУпойката със сигурност е без адреналин и тя е подходяща доколкото знам и за бременни. Аз правя зъбите винаги с такава упойка по други причини и съм доволна, но тя хваща по-бавно и боли повече от обикновената.

# 731
 Благодаря момичета Simple SmileВече съм по-добре и ще поспя Simple Smile
Денси, тази хваща за 5-10 минути, но за болката не знам, защото зъба толкова ме болеше, че убождането от иглата ми беше последна грижа. То всъщност, тозк път упойката не ме хвана напълно и се наложи да потърпя. Дано да е без адреналин, утре като отида ще питам Simple Smile

# 732
  • варна
и аз ходих на зъболекар  днеска ,сложи ми арсен и в четвъртък пак ще ходя
а снощи пих един аналгин и цяла нощ не ме боля

# 733
Благодаря момичета Simple SmileВече съм по-добре и ще поспя Simple Smile
Денси, тази хваща за 5-10 минути, но за болката не знам, защото зъба толкова ме болеше, че убождането от иглата ми беше последна грижа. То всъщност, тозк път упойката не ме хвана напълно и се наложи да потърпя. Дано да е без адреналин, утре като отида ще питам Simple Smile
По това, което пишеш със сигурност е без адреналин. Hug

# 734
Здравейте мами и бъдещи мами ,след пет месеца опити вече имаме две чертички и всички покрай нас със таткото споделят радостта.Депърва  ще посетя гинеколог за да потвърди бременността, но има нещо което ме тревожи, а именно кога съм заченала?
Не следях дати защото бяхме ограничили половите контакти,а във бебе калкулаторите пише че се е случило но 26-ти април.Бихте ли ме упътили ?
Благодаря предварително! Wink

Общи условия

Активация на акаунт