"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  Здравейте, момичета- хубав, слънчев и усмихнат ден от мен! Аз все пак вчера не се стърпях и си направих тест- излезе бледа втора черта и понеже съм нетърпеливка отидохме при гинекологът ми. Там ми взеха урина, но била с отрицателни стойности и след това реши да ме погледне и с вагинален ехограф- реакцията му беше - добре - и каза, че в момента имам удебеление на маточната лигавица и че мога да имам надежда, че нещото се е случило, но да имам търпение все пак и другият четвъртък иска пак да отида до кабинета да ме види. Но удебелението го има и преди цикъл ако съм разбрала правилно, но така или иначе до днес такъв все още няма, ноо никога не e късно. И дали съм или не съм бременна все още е под въпрос явно.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 10:57 от AnChoOo

# 481
Денси това е проблема,че имаме лаборатории бол,но никъде не се прави такъв тест....даже като отидох да попитам и ме гледаха  #Crazy и мацката ми каза "за първи път чувам за такъв тест" ??? #2gunfire даже ме пита как се казва името на теста.....без коментар  smile3512 Лошото е че за момента нямам финансовата страна да отидем с ММ в друг град поне за това...
Мисля да си взема един шуър днес и утре да го направя...ако пак не ми излезе нищо ще си чакам Ц ... Crossing Arms

# 482
  • Germany
  Здравейте, момичета- хубав, слънчев и усмихнат ден от мен! Аз все пак вчера не се стърпях и си направих тест- излезе бледа втора черта и понеже съм нетърпеливка отидохме при гинекологът ми. Там ми взеха урина, но била с отрицателни стойности и след това реши да ме погледне и с вагинален ехограф- реакцията му беше - добре - и каза, че в момента имам удебеление на маточната лигавица и че мога да имам надежда, че нещото се е случило, но да имам търпение все пак и другият четвъртък иска пак да отида до кабинета да ме види. Но удебелението го има и преди цикъл ако съм разбрала правилно, но така или иначе до днес такъв все още няма, ноо никога не късно. И дали съм или не съм бременна все още е под въпрос явно.

Направи кръвен тест.  Peace

# 483
 Chrissie, може би докторът изчаква- аз не живея в Бг и тук трябва той да ти назначи кръвен тест.

# 484
  Здравейте, момичета- хубав, слънчев и усмихнат ден от мен! Аз все пак вчера не се стърпях и си направих тест- излезе бледа втора черта и понеже съм нетърпеливка отидохме при гинекологът ми. Там ми взеха урина, но била с отрицателни стойности и след това реши да ме погледне и с вагинален ехограф- реакцията му беше - добре - и каза, че в момента имам удебеление на маточната лигавица и че мога да имам надежда, че нещото се е случило, но да имам търпение все пак и другият четвъртък иска пак да отида до кабинета да ме види. Но удебелението го има и преди цикъл ако съм разбрала правилно, но така или иначе до днес такъв все още няма, ноо никога не e късно. И дали съм или не съм бременна все още е под въпрос явно.

Защо този доктор не ти предложи да направиш кръвен тест?Аз не бих чакала до другия четвъртък, отиди да дадеш кръв в някоя лаборатория и до довечера ще знаеш Peace

Сега ти видях отговора, наистина в чужбина е по трудно, стискам палци!

# 485
 Благодаря, NikoStorm. Ами не им знам тук как практикуват, но явно си има причина и поне тук не съм виждала лаборатория да отидеш самосиндикално и да искаш изследвания. По принцип ние нямаме проблем, защото сме здравноосигурени. Ами ще се чака...

# 486
  • Germany
Благодаря, NikoStorm. Ами не им знам тук как практикуват, но явно си има причина и поне тук не съм виждала лаборатория да отидеш самосиндикално и да искаш изследвания. По принцип ние нямаме проблем, защото сме здравноосигурени. Ами ще се чака...

Да, вярно си е, че лекарят трябва да го назначи този тест. Дали няма да стане, ако го попиташ дали може да ти го назначи? newsm78
Иначе само един положителен уринен ли имаш или повече?

# 487
 Chrissie, имам един положителен тест с мн бледа втора черта от аптеката, а вчера при гинеколога ми изследваха урината и той каза, че при тях е отрицателен резултат.

# 488
Chrissie, имам един положителен тест с мн бледа втора черта от аптеката, а вчера при гинеколога ми изследваха урината и той каза, че при тях е отрицателен резултат.

Как точно я изследва урината  newsm78 с тест ли?

# 489
ох момичета,и аз да ви се оплача-днес ми е деня на М и попринцип винаги ми идва сутрин.Не се стърпях и си направих тест,но не с 1-та урина а с втората и беше  EFN а БТ все още ми е 37.2 Започна да ме боли корема още от вчера,а днес ме боли и главата (може да ми е паднало кръвното),и имам чуство че ако хапна нещо ще повърна.И сега незнам това на какво да го отдам,дали на МЦ.... newsm12  незнам дали има надежда след като теста е отрицателен.С първата ми бременност ми показа на 1-я ден закъснение и си мислех че ако има нещо би трябвало да покаже в деня на цикъла...незнам направо се  smile3511  май ще трябва да изчакам до понеделник и ако я няма лелището пак да направя Sad

# 490

Как точно я изследва урината  newsm78 с тест ли?
 Не знам дадоха ми чашка и след около 5 мин вече ме приеха при него и той така ми каза.

# 491
ох момичета,и аз да ви се оплача-днес ми е деня на М и попринцип винаги ми идва сутрин.Не се стърпях и си направих тест,но не с 1-та урина а с втората и беше  EFN а БТ все още ми е 37.2 Започна да ме боли корема още от вчера,а днес ме боли и главата (може да ми е паднало кръвното),и имам чуство че ако хапна нещо ще повърна.И сега незнам това на какво да го отдам,дали на МЦ.... newsm12  незнам дали има надежда след като теста е отрицателен.С първата ми бременност ми показа на 1-я ден закъснение и си мислех че ако има нещо би трябвало да покаже в деня на цикъла...незнам направо се  smile3511  май ще трябва да изчакам до понеделник и ако я няма лелището пак да направя Sad
                                                                                                                                                                         Явно при мн ранна бременност все пак има значение дали да направиш теста сутринта- после урината малко или много се разрежда. Аз го правих вчера следобед, но мисля да повторя ако до неделя не ми дойде, но ще го направя със сутрешното изпишкване.Успех и на теб!!!                     

# 492
Здравейте и от мен Laughing До сега само ви следях, но накрая реших и аз да се включа.
От няколко месеца правим опити,но все не се получава.Цикъла по принцип ми е мн нередовен,бях две години на противозачатъчни заради поликистоза, но откакто ги спрях е точен.Последно ми дойде на 09.03.От 1 седмица имам леки пробождания в яйчника,тия дни очаквах да ми дойде,но вчера леко само ми зацапа,помислих че ми е дошло,но не, до днес още няма нищо.На какво се дължи това зацапване?не съм правила тест,защото не искам пак да се разочаровам,но това зацапване мн ме притесни,никога досега не ми се е случвало.Днес дори и зацапване нямам  Sad

# 493
  • ул. "Мечтание"
Здравейте и от мен Laughing До сега само ви следях, но накрая реших и аз да се включа.
От няколко месеца правим опити,но все не се получава.Цикъла по принцип ми е мн нередовен,бях две години на противозачатъчни заради поликистоза, но откакто ги спрях е точен.Последно ми дойде на 09.03.От 1 седмица имам леки пробождания в яйчника,тия дни очаквах да ми дойде,но вчера леко само ми зацапа,помислих че ми е дошло,но не, до днес още няма нищо.На какво се дължи това зацапване?не съм правила тест,защото не искам пак да се разочаровам,но това зацапване мн ме притесни,никога досега не ми се е случвало.Днес дори и зацапване нямам  Sad

При някои жени се наблюдава зацапване около датата на цикъла в първите месеци на бременността. Може да си бременна, но може и да не си.
Аз бих направила направо тест... няма да се разочаровам по-малко, ако не направя и се окаже, че не съм бременна. Simple Smile
Кръвен би показал точно на този етап!  Peace Уринен може и да не хване.

# 494
От няколко месеца правим опити,но все не се получава.Цикъла по принцип ми е мн нередовен,бях две години на противозачатъчни заради поликистоза, но откакто ги спрях е точен.Последно ми дойде на 09.03.От 1 седмица имам леки пробождания в яйчника,тия дни очаквах да ми дойде,но вчера леко само ми зацапа,помислих че ми е дошло,но не, до днес още няма нищо.На какво се дължи това зацапване?не съм правила тест,защото не искам пак да се разочаровам,но това зацапване мн ме притесни,никога досега не ми се е случвало.Днес дори и зацапване нямам  Sad

Зацапването може и да е начало на МЦ, а може и да не е Peace Следиш ли си О и БТ? Ако си бременна е притеснително , затова те съветвам да направиш тест, ако имаш възможност направо кръвен Peace Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт