"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
adriana_ilieva , лошото е,че симптомите на МЦ и на бременност, много често са едно към едно..Няма кой да ти каже на 100% какви са и кога ще почнеш да ги усещаш.Ако се съмняваш,че си бременна, изчакай закъснение и после тестче. На мен на 4-ти ден закъснение ми показа срамежлива розова чертичка  Confused Embarassed КОйто каза,че понеделниците са късметлийски-има почерпка от мен   bouquet

# 556
Искам да питам според вас колко дена след акта може да има симптоми на бременност?

#Crazy Колко дена?
може и месец да е минал, а все още да нямаш!В момента е самовнушение Peace

# 557
Остават още 18 дена до МЦ  Rolling Eyes много време акт имаше на 13.04 и 14.04 искам вече да разбера дали ще има   ylinfant

# 558
100 % е внушение едва ли на 2 ден ще има симптоми

# 559
Тоест днес и вчера??? И искаш симптоми? Това е несериозно. Аз мойте ги усетих най-рано 3-4 дена преди датата на цикъла.

# 560
Всички искаме да разберем веднага, ако може червена лампичка да светва в главата ни, когато е станало  Mr. Green Ама няма как  Peace Стискам палци, за тест изчакай закъснението

# 561
Мерси дано има   ylinfant а до тогава  luvbed хахах

# 562
 politam, вчера и в събота  Grinning

# 563
  • София
Остават още 18 дена до МЦ  Rolling Eyes много време акт имаше на 13.04 и 14.04 искам вече да разбера дали ще има   ylinfant
Постовете в тази тема стават все по-несериозни. Има си теми за смешки дами, нека поне в сериозните да не го обръщаме на цирк.  Peace

# 564
Стига де чак несериозно просто искам да разбере колкото се може по-бързо заради тва задавам тези въпроси но разбрах вече че тва няма как да стане толко бързо

# 565
Извинявай, но ако ти остават 18 дни до цикъл, ти овулация не си имала още най-вероятно.
Наистина обръщате темата на цирк и подигравка вече.
Ми поне първа страница прочетете, някой си е направил труда да ви събере информацията в пет реда и картинки.

# 566
Адриана, в зависимост от организма ти първи симптоми можеш да почувстваш след имплантирането на зародиша. То се случва постепенно между 6тия и 10тия ден след овулацията.

Ела, ако искаш в отчетната тема, ще се вълнуваме заедно с теб  Grinning

# 567
Искам да питам според вас колко дена след акта може да има симптоми на бременност?
Мноооооого! Peace

# 568
Съквартирантката така ... започнах да я чувам как повръща и след 5 месеца каза, че е бременна Simple Smile

# 569
Здравейте отново от мене мами , вече тотално съм се ошашкъла  Laughing Закъснява ми 16 дни , правих си тест преди закъснението - отрицателен , мислех че ще ми дойде - днес утре ... и когато се усетих то станало никое време , та направих си преди малко  тестове -две лентички , първият дори не изчаках много време и директно го хвърлих като видях , че след 20 секунди няма втора чертичка  Grinning Вторият обаче изчаках и ме озадачи , преди да го хвърля забелязах някаква черта много бледа , но по -несъразмерна от другата , някак си по широка , тъй като сега няма от къде да си купя нов тест искам да се допитам и до вас , преди да повторя утре , дали е възможно да е така желаната черта или да е просто размазване ??  Hug

Общи условия

Активация на акаунт