"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 189
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Момичета правих тест и се показа 2-ра бледа черта втори тест пак същото но на 3 тест нищо защооо  Sad а ми се гади чувствам се некомфортно
Колко ти закъснява, и по кое време на деня ги правиш тестовете? Ако и трите си ги правила в един ден е възможно урината да се е разредила и още нивата на ЧГХ да са ниски за да ти отчете по всяко време 2 наситени черти.

# 616
adriana_ilieva колко дни ти е закъснението, пусни си кръвен  Peace

# 617
Защото ви се казва по хиляда пъти, че тестове се правят след закъснение. Сега и да ти кажем да си направиш кръвен тест, едва ли ще го сториш. Седиш и чакаш няколко дни, след това повтаряш теста.
newsm10

# 618
zakusnenie nqmam trqbva da mi doide sled 10 dena no si napravih test 8 dena sled akta

# 619
Няма такъв уринен тест, който да ти отчете бременност 8 дни след акта ooooh!

# 620
zakusnenie nqmam trqbva da mi doide sled 10 dena no si napravih test 8 dena sled akta
За мен е прекалено рано, нека се изкажат по-компетентните, но.....толкова време преди цикъл не мисля, че и кръвен ще отчете високо ниво на хормон.... newsm78

# 621
ami ima 2-ra bleda cherta zashto da nqma Presto sum pravila toi e 7 dena sled polov akt

# 622
Нямам вяра на ранните тестове, аз моя го направих на деня, в който трябваше да ми дойде и беше положителен и даже тогава си мислех, че може и да не отчете. Тестът беше клеар вю, който уж го водят ранен, но дори самата аптекарка каза, че това са търговски трикове. Или изчакай закъснение или си направи кръвен. Peace

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 11:10 от politam

# 623
  • В един копнеж!
Адриана, искаш да кажеш, че Престо-то ти е хванал точно секундния момент, когато яйцеклетката се е имплантирала...защото преди това доколкото знам, жената не се води за бременна.

# 624
kruven nqma da si pravq shte izchakam no edna priatelka predi 5 meseca pravi i pak taka bleda cherta i sega chakat bebche  Simple Smile

# 625
ami na 8 ili 9 den mi pokaza vtora bleda chertichka

# 626
Може да е имала по-ранна овулация и имплантация, и наистина да е отчел тестът. И какво от това? Сега ще седи десет дни и ще трепери дали в крайна сметка няма да и дойде. Сами си навреждате с нетърпението си. Какво, като разберете няколко дни по-рано дали сте бременни?

# 627
ami nqma da treperq :lol:super spokoina sum si

# 628
Да!Това за 7 дни след полов акт е тъп търговски трик.Всеки дори и бегло запознат знае,че има огромна разлика между това,кога е бил половият акт и кога овулацията.Може половият акт да е бил на 6-ти ден от цикъла,а О да е била на 15-ти (примерно)...тогава теста няма как да отчете 7 дни след акта,колкото и да е чувствителен...
adriana_ilieva,в първите минути ли се появиха чертичките?Ако имаш възможност покажи снимки...Наясно ли си,кога ти е била овулацията и редовен ли е месечният ти цикъл?Сигурна ли си,че би трябвало да ти дойде след 10 дни или не съвсем? И да напонмя накрая,че тук се пише само на кирилица  Grinning

# 629
Znam che se pishe na kirilica ama PC mi se precaka  Cry ami redoven si mi e cikula nemoga da kacha snimka zashtoto izhvurlih testa ami ne se poqvi vednaga vtorata chetichka

Общи условия

Активация на акаунт