"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 209
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • ул. "Мечтание"
 newsm78  ooooh!  Rolling Eyes

Възможно е наистина да е цикъл, често се случва да има оплодена яйцеклетка, но тя да не се задържи и жената дори да не разбере, че е била бременна.

В случая знаеш, имаш положителен тест и кървене... Отиди на лекар.

# 646
newsm78  ooooh!  Rolling Eyes

Възможно е наистина да е цикъл, често се случва да има оплодена яйцеклетка, но тя да не се задържи и жената дори да не разбере, че е била бременна.

В случая знаеш, имаш положителен тест и кървене... Отиди на лекар.
Аз също знам за доста такива случай, уж бременност, но няма имплантация и изпада заедно с цикъл.

# 647
Да, има и такива случаи, нарича се "химическа бременност". Най-правилното в случая би било да си направи 2 кръвни теста през 48 часа, но едва ли ще го направи.

# 648
момичета блг ви за бързата намеса и за вашите отговори. ще изчакам да ми свърши и ще си направя тест, а ако е цветна бременост ще наблюдавам и кръвотечението си...

# 649
  • София
Благодаря ви много за отговорите! Аз не съм се психирала, единственото ми притеснение е как ще определям кога ми е овулацията, при положение, че се мени броят дни...
Можеш да следиш овулацията с  измерване на Базална температура и тестове.

# 650
момичета блг ви за бързата намеса и за вашите отговори. ще изчакам да ми свърши и ще си направя тест, а ако е цветна бременост ще наблюдавам и кръвотечението си...
Направи си кръвен тест без да чакаш нищо и отиди веднага на лекар. Каква цветна бременост, какво кръвотечениe?

# 651
Същото щях да напиша, ако не беше безпредметно.

# 652
Не на мен ми е странно как някои хора си играят със здравето си
А ако е извънматочна бременност?

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 19:42 от densi

# 653
не знам какво да правя... първи ден на закъснението отрицателен тест, а втория ден положителен с втора розова чертичка... и след три-четири часа цикъла ми бе на лице.... затова се вайкам, защото си мисля, че теста нещо се е объркал  при отчитането... затова и ви попитах дали има вероятност да съм бременна newsm78 #Crazy

# 654
Кръвен тест с кръв от вената и 20 лв. ще ти покаже това абсолютно веднага. Peace

# 655
Донка, след като имаш положителен тест а М е вече  на лице би трябвало веднага да идеш на лекър. Възможно е ако си бременна да правиш спонтанен аборт. Не мога да си обясня какво се чудиш още.....

# 656
ок а мога ли по време на цикъл да си направя още един тест за да разбера със сигурност дали е от теста
 newsm78 нямам болки , цикала ми се вижда нормален... момичета вие много ме наплашихте....... newsm45

ако си го купя и направя сега ще отчете ли

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 18:41 от AnMary

# 657
ако си го купя и направя сега ще отчете ли
Да би трябвало. Peace
А защо бягаш от лекар?

# 658
не ги обичам много много

# 659
Никой не ги обича!
Не те ли е страх? Може да ти се случат кофти неща, ако не ходиш на лекар.
Ти на колко години си?
Ще трябва този път да отидеш и то при добър лекар и то веднага, още утре.

Общи условия

Активация на акаунт