"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 299
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Честно казано и мен не ме впечатляваха подобни закъснения, при моя нередовен цикъл, но въпреки това съм си правила десетки отрицателни тестове. Не се отчайвай и притеснявай от евентуалния отрицателен резултат Peace

# 676
А ако не го направя с първата сутришна урина дали ще покаже правилно?

# 677
  • ул. "Мечтание"
А ако не го направя с първата сутришна урина дали ще покаже правилно?

Вероятно ще покаже правилно.

В първата урина концентрацията на ЧХГ е най-голямо.

# 678
При една седмица закъснение няма голямо значение с каква урина ще го правиш.

# 679
alisa24, аз също не съм с най-редовния цикъл на света, но съм правила тестове при закъснение, даже при последния не очаквах да видя положителен, но ето, че чудото се случи! Стискам палци и не отлагай!  Hug

# 680
Момичета, бяло воднисто течение около седмица след овулацията може ли да е признак за бременност или е нещо, за което трябва да отида на доктор?

# 681
Момичета, бяло воднисто течение около седмица след овулацията може ли да е признак за бременност или е нещо, за което трябва да отида на доктор?
Според мен това ти е цервикалната слуз, изчакай си цикъла и ако го няма направи тест.

# 682
и според мен е така, даже съм забелязала, че около 2-3 дни преди М ми се получава подобно течение...

# 683
Момичета здравейте Simple Smile Ето и моята историйка накратко... Имам редовен 28 дневен цикъл;последната менструация беше на 08.03. но странно продължи само 2 дена(пропуснах  да спомена,че 4-5 дена по рано имах кафеникаво течение); след това изненадващо пак прокървих на 23.03. и пак ми вървя 2-3 дни и то слабичко;на 01.04. започнаха болки в гърдите,зърната бяха мноооого чувствителни... Посетих гинеколога си на 08.04. (посещавам го честичко.. на 3-4 месеца за профилактика)..откри ми киста на левия яйчник и уголемена матка...предписа ми дуфастон и фолиева киселина; все още нямам менструация,затова несъм започнала да приемам дуфастона ..във вторник направих тест  EFN ..... незнам какво да си мисля...много се надявам да съм бременна  най-накрая.. Ще съм много благодарна ако споделите някакво мнение за моят случай   bouquet

# 684
Направи си пак тест, а ако искаш да разбереш със сигурност, нека той бъде кръвен. Следила ли си овулация и имала си си контакти точно когато е трябвало?

# 685
здравейте,

искам и аз да питам какво мислите за следната ситуация:

имам редовен цикъл от 28 дни, но миналия месец  ми закъсня с 5 дни, дойде ми на 10/04 вместо на 05-6/04. вчера 24/05 прокървих и имах едно много бледо розово течение, но до вчерта спря. сутринта  се събудих с адско главоболие, болки в кръста и имам едно като придърпване в корема. за тест е много рано, но четох, че това може да е кървене в резулатат на имплантация.

според вас кога мога да си направя най-рано тест и какъв?

# 686
Придърпванията, болките в кръста и особено главоболието не си струват да им се обръща абсолютно никакво внимание, а теста е уринен след закъснение на цикъл или кръвен, може и по-рано. Peace

# 687
Тест за овулация не съм правила...следвам правилото за 14-16 дни след първия ден на последната менструация, а относно контактите - доста чести,особено в указаните дни.Пропуснах да споделя,че имах розово течение на 05.04.

# 688
здравейте,

искам и аз да питам какво мислите за следната ситуация:

имам редовен цикъл от 28 дни, но миналия месец  ми закъсня с 5 дни, дойде ми на 10/04 вместо на 05-6/04. вчера 24/05 прокървих и имах едно много бледо розово течение, но до вчерта спря. сутринта  се събудих с адско главоболие, болки в кръста и имам едно като придърпване в корема. за тест е много рано, но четох, че това може да е кървене в резулатат на имплантация.

според вас кога мога да си направя най-рано тест и какъв?
Съгласна съм с денси ...а тестове за О правиш ли?Може да е се е получило това зацапване,заради овулация?

# 689
Тест за овулация не съм правила...следвам правилото за 14-16 дни след първия ден на последната менструация, а относно контактите - доста чести,особено в указаните дни.Пропуснах да споделя,че имах розово течение на 05.04.
О това с 14-16 дни нищо не означава и ако целиш сериозно бременност е добре да правиш тестове за овулация и да следиш базална температура.

Общи условия

Активация на акаунт