"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 857
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Искам да благодаря специално на момичетата от тази тема, които не пропускат да отговорят на никой и затова че дадохте обективното си мнение и на мен и ми помогнахте да се осъзная. Знам че темата не е отчетна, но все пак да кажа , че 3 дни закъснение, чхг над 2000 и понеделник съм на преглед. Ако всичко е ок ще вляза в темата да раздавам прашец. Мерси и хубава вечер.   bouquet

# 706
Браво честито! Heart Eyes Hug  bouquet

# 707
gangnam style, честито!  Hug

# 708
Добър вечер, момичета..
Моля,дайте съвет .. на 01.04 ми дойде цикълът. Попринцип е нередовен, но съм забелязала, че варира от 32-35 дни . Датата на предполагаемата овулация е 22.04 . На 18.04 получих леко кървене за около 2 часа след това спря , беше придружено и с болки като преди цикъл и реших да направя ову тест , който беше отрицателен . В следващите дни си правих отново ову тестове и на 21.04 чертичката беше бледа, но я имаше ( попринцип съм с ниски нива на хормоните и го отдавам на този факт ) . Тези дни с ММ си работим за бебче . На 22.04 имах болки , както при овулация. На 23.04 изненадващо двукратно получих бледо розово течение, което се виждаше само на хартия , след пишкане . В следващите дни усещах и продължавам да усещам придърпване, подуване на гърдите и УЖ признаците на ранна бременност . Много искам да разбера дали съм бременна, понеже бебчето е много искано , искам час по-скоро да науча , но се притеснявам , че е прекалено рано още .. Как мислите?

# 709
Еми... рано е, да.

gangnam style, честито.

# 710
Добър вечер, момичета..
Моля,дайте съвет .. на 01.04 ми дойде цикълът. Попринцип е нередовен, но съм забелязала, че варира от 32-35 дни . Датата на предполагаемата овулация е 22.04 . На 18.04 получих леко кървене за около 2 часа след това спря , беше придружено и с болки като преди цикъл и реших да направя ову тест , който беше отрицателен . В следващите дни си правих отново ову тестове и на 21.04 чертичката беше бледа, но я имаше ( попринцип съм с ниски нива на хормоните и го отдавам на този факт ) . Тези дни с ММ си работим за бебче . На 22.04 имах болки , както при овулация. На 23.04 изненадващо двукратно получих бледо розово течение, което се виждаше само на хартия , след пишкане . В следващите дни усещах и продължавам да усещам придърпване, подуване на гърдите и УЖ признаците на ранна бременност . Много искам да разбера дали съм бременна, понеже бебчето е много искано , искам час по-скоро да науча , но се притеснявам , че е прекалено рано още .. Как мислите?
Прекалено рано.
Такива придърпвания, подувания и други неща как пък винаги ги усещате не мога да разбера? Когато не сте правили бебета имало ли е такива мними симптоми?

# 711
Ами аз имам една неуспешна бременност , при нея в началото беше така, а иначе нямам .. усеща се просто болка , не те придърпва като се протегнеш .. А иначе за гърдите не го смятам като особено достоверен симптом Simple Smile

# 712
Два пъти съм била бременна и нищо не ми е придърпвало.  newsm78
Наистина ми се струва, че малко повече се вглеждате в тялото си.

# 713
Два пъти съм била бременна и нищо не ми е придърпвало.  newsm78
Наистина ми се струва, че малко повече се вглеждате в тялото си.
А изреченията не мога да спя по корем?! Дърпа ме, гади ми се /ма от какво ще ви се гади/, боли ме ужасяващо!!! корема, 5 дни след овулация звучат направо смешно.

Да знаете, че може да пишете, че ви болят зъбите, имате газове в корема, излизат пъпки, езика побелява и пъпа изскача, а и констипация също има винаги в симптомите!

# 714
"Наистина ми се струва, че малко повече се вглеждате в тялото си." Ами май това е най-верния отговор . То от много желание какви ли не симптоми можем да си съчиним. Остава просто да почакам , пък и по-добре сигурен резултат отколкото излишни притеснения Simple Smile  Peace А това за спането по корем и аз не мога да го разбера .. Това се случва , когато матката придобие някакви по-големи размери , а не в ранна бременност ..

# 715
Аз първия път си направих тест просто ей-така - очаквах всеки момент да ми дойде, защото имах всички обичайни за мен ПМС усещания.

Втория път вече четях темите за "бебеправене" във форума, та то не беше гадене, прилошаване; не бяха ранни тестове, не бе чудо.

# 716
Аз първия път си направих тест просто ей-така - очаквах всеки момент да ми дойде, защото имах всички обичайни за мен ПМС усещания.

Втория път вече четях темите за "бебеправене" във форума, та то не беше гадене, прилошаване; не бяха ранни тестове, не бе чудо.

Аз първия път имах придърпване и то след като бях направила вече теста , а самия тест го направих след закъснение, но понеже ми е нередовен цикъла и реших , че се дължи на това .. В деня преди да си направя теста ми прилоша доста , дори ми причерня ... и направих тестчето и ето ти ги  EFP .. Сега вече като ги чета тези форуми и всичко прилича на симптом .. Grinning Grinning Но сега с това зацапване .. незнам .. ще чакам и дано ...  Praynig

# 717
Здравейте!!! През последната една седмица- от неделя-18.04 се чувствах много зле и постоянно ми се гадеше през целия ден.После към вторник-сряда-четвъртък леко ми прицапа,което много ме учуди и продължи да ми се гади.
снощи-25.04 и днес си направих 2 теста за бременност,които бяко положителна с ясно изразена и наситен цвят втора чертичка.Днес-26.04 си направих кръвен тест и се опитах да го разгадая, но се провалих.Така че се надявам тук да получа отговор дали съм бременна или не, защото все още не съм ходила на лекар.Правих си изследването в частна лаборатория-"Л...а" и си видях резултатите по интернет ,но нещо не разбрах. и така:
Beta HCG
Гестационна седмица: Референтни стойности при бременност :
3 5.8 – 71.2
4 9.5 – 750
5 217 – 7 138
6 158 – 31 795
7 31697 – 163 563
8 32 065 – 149 571
9 63 803 – 151 410
10 46 509 – 186 977
12 27 832 – 210 612
14 13 950 – 62 530
15 12 039 – 70 971
16 9 040 – 56 451
17 8 175 – 55 868
18 8 099 – 58 176
Резултат: beta HCG ( серум )-   46653.00   mIU/mL

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 16:24 от albita

# 718
Определено си бременна.

# 719
Благодаря ти за отговора Lexie! Наистина???!!!!! Незнам какво да кажа-малко съм в шок от снощи !!!!!Мисля че е супер,но и съм лекооооооо ужасена!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт