"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 857
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм винаги почти с ранна овулация, ти може да си с късна и затова да не ти показва. Изчакай както си е указано след закъснение и тогава прави. Успех! Hug  bouquet
Ами моя цикъл е доста дълъг, 36-37 дни, овулацията ми се пада на 17-18 ден..това ранна ли е води или късна? Blush
По кой метод е установена овулацията?
Имам овулационен календар, правих тестче за овулация и си я усетих като придърпване и леко неразположение. (говоря специално за този месец)

# 151

Тихичко честито  bouquet  Аз на твое място бих се консултирала с лекар за това кървене.То силно ли беше или само зацапване?

Консултирах се. Утрогестан 3 х 1. Но съм имала 2 мисед-а преди това и за това съм толкова притеснена
Вземай или слагай лекарството и се не бой, този път няма мисед и ще има живо и здраво бебе! Hug  bouquet Praynig Praynig Praynig

# 152
Здравейте момичета, искам да ви питам дали е възможно ако е станало нещо (може би преди две седмици) да ми се вие свят и да ми се гади. Дали не е рано за симптоми за бременност. Благодаря ви предварително.

# 153
Здравейте момичета, искам да ви питам дали е възможно ако е станало нещо (може би преди две седмици) да ми се вие свят и да ми се гади. Дали не е рано за симптоми за бременност. Благодаря ви предварително.
Не рано е за каквито и да било симптоми. Peace

# 154
Не рано е за каквито и да било симптоми. Peace

Благодаря ти за бързия отговор може би е ПМС.

# 155
Здравейте,момичета!   newsm51 Включвам се в темата, за да се допитам и до вас тъй като се колебая рано ли е да правя тест, тъй като всеки път толкова се вълнувам... От октомври миналата година с приятеля ми почнахме с опитите, но за съжаление до сега без успех. Откакто сме почнали цикъла си ми е редовен -31 дни, последният беше на 11.02. - да, вярно не са много дните закъснение, но да опитам ли или да изчакам още...  Sad

# 156
[/Вилиии color]Според мен си бременна но изчакай още малко и си направи още един тест.Моят 1 тест същто беше доста блед е аз и избързах но изчаках още 3 дена и тогава си направих втория.Пожелавам ти успех  Hug Hug Simple Smile

# 157
 EFN  знаех си...    cry

# 158

Колко дни закъснение имаш?

Имаш ли симптоми на бременност?

# 159

NikoStorm,  според изчисленията трябваше да ми дойде на 14 март, от както сме почнали цикъла си ми е редовен като по часовник и затова отдадох това закъснение постоянната умора и напрежението ниско долу, на повод за евентуална радост..може да е на стресова основа закъснението, не бива да се навивам,знам.  Weary

# 160

NikoStorm,  според изчисленията трябваше да ми дойде на 14 март, от както сме почнали цикъла си ми е редовен като по часовник и затова отдадох това закъснение постоянната умора и напрежението ниско долу, на повод за евентуална радост..може да е на стресова основа закъснението, не бива да се навивам,знам.  Weary

Писах ти на лични, да не спамим темата  bouquet

# 161
С такова закъснение и отрицателен тест отиди на лекар.

# 162
Не се отчaивaй  Hug и aз тaкa този месец 5 дни зaкъснение,3 отрицaтелни тестa и днес ми дойде. Дaно другия месец се зaрaдвaме с 2 чертички  Hug

# 163

Да,мила..дано!  newsm51

# 164
  • София
здравейте момичета цикъла ми закъснява но още не съм правила тест не за друго но мисля да отида направо на лекар тази седмица ако не ми доиде имам обаче едно питане имам едно чувство за горене в областта на кръста дали е нормално за бременност с лека от време на време тъпа болка моля ако някой може да сподели нещо по въпроса ще бъда благодарна

Общи условия

Активация на акаунт