"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 857
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,пиша тук за първи път изобщо с молба за съвет. На 36 съм,нямам деца и не искам да имам,по лични и здравословни причини,така че евентуална бременност би била нежелана.
Февруари ми закъсня,мислех даже че ще пропусне,но след 13 дена дойде,но тръгна кафеникаво.Оправи се после де,но..така. Преди да дойде направих 3 теста на през няколко дена,като не бяха с първа сутрешна.Отрицателни със сигурност. След като дойде още бях притеснена и си правих пак. Дотук до вчера са 6 теста,2 от които вече с първа сутрешна. Ако има значение 3 лентички и 3 шуър чека касета съм ползвала,като  по един от всеки тип е правен и със първа сутрешна.Всичко е отрицателно. Имам някои дребни симптоми,предполагам от нерви и притеснения се вторачвам..от едната гърда имам бял секрет странен,което се е случвало преди,рядко,за по 1 път,без бременност.
Та,според вас възможно ли е да има бременност при 6 отрицателни теста които са правени в продължение на месец и половина ? Нямам как да ида на лекар,наистина,просто..

# 226
Здравейте,пиша тук за първи път изобщо с молба за съвет. На 36 съм,нямам деца и не искам да имам,по лични и здравословни причини,така че евентуална бременност би била нежелана.
Февруари ми закъсня,мислех даже че ще пропусне,но след 13 дена дойде,но тръгна кафеникаво.Оправи се после де,но..така. Преди да дойде направих 3 теста на през няколко дена,като не бяха с първа сутрешна.Отрицателни със сигурност. След като дойде още бях притеснена и си правих пак. Дотук до вчера са 6 теста,2 от които вече с първа сутрешна. Ако има значение 3 лентички и 3 шуър чека касета съм ползвала,като  по един от всеки тип е правен и със първа сутрешна.Всичко е отрицателно. Имам някои дребни симптоми,предполагам от нерви и притеснения се вторачвам..от едната гърда имам бял секрет странен,което се е случвало преди,рядко,за по 1 път,без бременност.
Та,според вас възможно ли е да има бременност при 6 отрицателни теста които са правени в продължение на месец и половина ? Нямам как да ида на лекар,наистина,просто..

Хем казваш, че имаш вече здравословни проблеми, хем няма как да отидеш на лекар newsm78 нима искаш да си навлечеш още проблеми? и не мисля,че си бременна, но някакъв проблем има Peace

# 227

Не, не може да има бременност, но бял секрет от гърдата сам по себе си е достатъчно притеснителен симптом, който би трябвало да те накара да отидеш незабавно на лекар.

# 228
Не си бременна със сигурност, но послушай Lеxie и то веднага! Hug  bouquet

# 229
Ех момичета  bouquet Днес ми е 6 ден след О. Поддържам температура над 37.0, чувствам се много изморена, гореща и със хубавото чувство,че този път се е получило.Също така имам газове и много подут корем и нетипично за мен бяло течение(постоянно имам чувството, че съм подмокрена Embarassed)
Гърдите не ме болят, но пък ореолите са станали по кафеви(по-тъмни) и по тях се виждат венички

Та някъде тук прочетох, че температурата над 37 след О, която не спада до датата на МЦ е признак на евентуална бременност.Така ли е според вас или се превръщам в параноична мечтателка  #Crazy newsm78

За кратката ми бременност, аз също забелязах тези газове Embarassed, но не си спомням кога почнаха, като че ли бяха от деня на закъснението  newsm78 , гърдите доста ме боляха и бяха подути, разлика в ареолите не виждах, температура не съм следяла. На мен ми се струва, че май ти се е получило. Simple Smile Дано!  Hug Praynig

# 230
  • София
Ех момичета  bouquet Днес ми е 6 ден след О. Поддържам температура над 37.0, чувствам се много изморена, гореща и със хубавото чувство,че този път се е получило.Също така имам газове и много подут корем и нетипично за мен бяло течение(постоянно имам чувството, че съм подмокрена Embarassed)
Гърдите не ме болят, но пък ореолите са станали по кафеви(по-тъмни) и по тях се виждат венички

Та някъде тук прочетох, че температурата над 37 след О, която не спада до датата на МЦ е признак на евентуална бременност.Така ли е според вас или се превръщам в параноична мечтателка  #Crazy newsm78
Много е рано за каквито и да е симптоми. А и как е установена овулацията? Иначе късмет, дано това е твоят месец. Peace

# 231
Благодаря!Прави сте раничко е, но много ми се иска  Praynig Овулацията с тестове и температура я установих на 21.03, на 13 ден от МЦ(доста раничко при положение, че цикълът ми е на 31 д)
Още малко ще изчакам и ако е писано  Praynig

# 232
Ау не се филмирай с такива глупости /особено това за ареолите/ още от 6 ден след овулация, защото ако има фал ще страдаш двойно знаеш. Не мисли за тези неща и с Господ напред! Hug  bouquet

# 233
Мили дами имам нужда от съвет. Днес ми дойде Ц след 3 дена закъснение. Цял ден само едно розово петно, а сега след почти 10 часа беше малко кафяво петно. Какво може да е това?  Thinking

Може просто да ти идва по-бавно този месец. На мен ми се е случвало дори до три дни да е слабо и след това тръгва изведнъж нормално.

# 234
Ау не се филмирай с такива глупости /особено това за ареолите/ още от 6 ден след овулация, защото ако има фал ще страдаш двойно знаеш. Не мисли за тези неща и с Господ напред! Hug  bouquet

Благодаря ти, мила Денси! Това с ареолите вече дори не го виждам...Големи филми hahaha Само температурата май не си я измислям, стои си между 37-37.3

# 235
Здравейте!  Няколко дни след овуто гърдите ми станаха чувствителни на допир и най вече зърната.  Не забелязвам други симптоми.  При първата ми бременност  липсваха, та сега се чудя и не смия да се надявам.

# 236
Не обръщай внимание на такива симптоми. Peace

# 237
Момичета ,  закъснява ми  с 5 дни , в деня преди евентуалния цикъл направих тест , който беше отрицателен , дали да повторя теста или или направо да пускам кръвни ?

# 238
Момичета, малко нагло нахълтвам в темата ви без да ви познавам и да съм ви изчела предварително, за което се извинявам! При нас казусът е следния - с много редовен цикъл съм от ученичка, никога не съм имала проблеми. Февруарският ми обаче продължи с два дни по малко и ми дойде на 26-ят ден /за пръв път/ По точно последната дата на МЦ беше на 1 март. На 24.03 след ходене до wc имах леко розово зацапване на хартията, което беше еднократно и аз разбира се реших че отново ми идва по-рано! Уви обаче и до днес няма нищо. Нямам и симптоми нито че ще ми дойде, нито че съм бременна, с изключение на честото уриниране! Възможно ли е чудото да се е случило, но пък защо нямам никакви симптоми и дори гърдите на ме болят, а по време на МЦ ми стават ужасно болезнени и твърди!
Благодаря ви за отделеното внимание!

# 239
Момичета ,  закъснява ми  с 5 дни , в деня преди евентуалния цикъл направих тест , който беше отрицателен , дали да повторя теста или или направо да пускам кръвни ?

кръвен

Общи условия

Активация на акаунт