"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, малко нагло нахълтвам в темата ви без да ви познавам и да съм ви изчела предварително, за което се извинявам! При нас казусът е следния - с много редовен цикъл съм от ученичка, никога не съм имала проблеми. Февруарският ми обаче продължи с два дни по малко и ми дойде на 26-ят ден /за пръв път/ По точно последната дата на МЦ беше на 1 март. На 24.03 след ходене до wc имах леко розово зацапване на хартията, което беше еднократно и аз разбира се реших че отново ми идва по-рано! Уви обаче и до днес няма нищо. Нямам и симптоми нито че ще ми дойде, нито че съм бременна, с изключение на честото уриниране! Възможно ли е чудото да се е случило, но пък защо нямам никакви симптоми и дори гърдите на ме болят, а по време на МЦ ми стават ужасно болезнени и твърди!
Благодаря ви за отделеното внимание!

Може би е рано за симптоми Peace А колко дни ти е Мц по принцип? а последната дата на МЦ имаш предвид първият ден от МЦ, нали? Simple Smile

# 241
Момичета ,  закъснява ми  с 5 дни , в деня преди евентуалния цикъл направих тест , който беше отрицателен , дали да повторя теста или или направо да пускам кръвни ?

Направила си теста в деня преди евентуалния МЦ.Тест се прави след закъснение!Повтори пак теста, все пак вече са 5 дни Peace Ако не си страхливка като мен и не те е страх да ти вземат кръв от вената, дерзай!Все пак кръвният тест е най-сигурен Peace Praynig Hug Стискам палци!

# 242
Момичета, малко нагло нахълтвам в темата ви без да ви познавам и да съм ви изчела предварително, за което се извинявам! При нас казусът е следния - с много редовен цикъл съм от ученичка, никога не съм имала проблеми. Февруарският ми обаче продължи с два дни по малко и ми дойде на 26-ят ден /за пръв път/ По точно последната дата на МЦ беше на 1 март. На 24.03 след ходене до wc имах леко розово зацапване на хартията, което беше еднократно и аз разбира се реших че отново ми идва по-рано! Уви обаче и до днес няма нищо. Нямам и симптоми нито че ще ми дойде, нито че съм бременна, с изключение на честото уриниране! Възможно ли е чудото да се е случило, но пък защо нямам никакви симптоми и дори гърдите на ме болят, а по време на МЦ ми стават ужасно болезнени и твърди!

Може би е рано за симптоми Peace А колко дни ти е Мц по принцип? а последната дата на МЦ имаш предвид първият ден от МЦ, нали? Simple Smile

Попринцип си ми е 28 дни, миналия месец само ми дойде на 26-ят ден! Да 1 март е първият ден на последната ми менструация

# 243
Прави си тест. Peace

# 244
Момичета ,  закъснява ми  с 5 дни , в деня преди евентуалния цикъл направих тест , който беше отрицателен , дали да повторя теста или или направо да пускам кръвни ?

Направила си теста в деня преди евентуалния МЦ.Тест се прави след закъснение!Повтори пак теста, все пак вече са 5 дни Peace Ако не си страхливка като мен и не те е страх да ти вземат кръв от вената, дерзай!Все пак кръвният тест е най-сигурен Peace Praynig Hug Стискам палци!

Благодаря , утре ще си пусна кръвния и ще видим до края на деня дали ще се изкуша и един тест да взема !  Hug

# 245
Направо вземай още сега, пък кръвния си е за 100% потвърждение, ако ти покаже лентовия.
Хайди е чакаме да се похвалиш! Hug  bouquet

# 246
Денси е права, правете тест! И двете да се похвалите! Hug Praynig

# 247
Сигурно ще те шокирам с предложението си, но би могла да си направиш тест за бременност.

# 248
Сигурно ще те шокирам с предложението си, но би могла да си направиш тест за бременност.

Нямам търпение вече, но ще изчакам мъжа ми утре да се прибере от работа!

# 249
Ама вие наистина имате железни нерви.  Wink

# 250
Направо не мога да повярвам! Железни вярно! Peace
Защо мъжа ти трябва да се прибере? Прави днес, гледай, радвай се тайно ако има бременност и утре прави нов пред мъжа ти примерно!

# 251
Аз от деня на О нямам търпение да дойде момента за тест, пък ако чакам като вас закъснение от 5-10 дни  #Crazy #Crazy

# 252
Здравейте и от мен. Ще разкажа накратко какво ми се случва последните дни и дано някоя опитна мама да ми даде съвет. Този месец бях със странен цикъл блед дойде ми на 16. 03, за 4 дни и си отиде набързо( не както обикновено), a иначе ми трае около седмица. Преди 6-7 дни почва следобеда да ми става много  лошо и да ми се гади... помислих си, че ми пада кръвното защото съм със 60 на 100. Премерих го на няколко пъти даже беше високо за мен 80-120. Така де не е от кръвното реших да си направя тест - отрицателен. И пак продължавам се се чувствам така и най страхотното нещо което, ме замисли доста беше розаво-кафеникавото зацапване,което почна  преди 2 дни и си продължава. Вчера направих тест отново - . Запазих си час при гинеколога, за вторник още от миналата седмица, но съм много притеснена. И тези 3-4 дни ми се струват като месеци  Grinning Дайте мнение мами, че умирам от притеснение.

# 253
Ако питаш дали не караш "цветна бременност" - не.

# 254
Мерси за бързия отговор.  Да и това, но четох доста случаи на момичета от форума на които теста отчита чак след 3тия  месец. А на мен цялата работа ми се се видя доста съмнителна. А какво друго може да е?

Общи условия

Активация на акаунт