"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен. Ще разкажа накратко какво ми се случва последните дни и дано някоя опитна мама да ми даде съвет. Този месец бях със странен цикъл блед дойде ми на 16. 03, за 4 дни и си отиде набързо( не както обикновено), a иначе ми трае около седмица. Преди 6-7 дни почва следобеда да ми става много  лошо и да ми се гади... помислих си, че ми пада кръвното защото съм със 60 на 100. Премерих го на няколко пъти даже беше високо за мен 80-120. Така де не е от кръвното реших да си направя тест - отрицателен. И пак продължавам се се чувствам така и най страхотното нещо което, ме замисли доста беше розаво-кафеникавото зацапване,което почна  преди 2 дни и си продължава. Вчера направих тест отново - . Запазих си час при гинеколога, за вторник още от миналата седмица, но съм много притеснена. И тези 3-4 дни ми се струват като месеци  Grinning Дайте мнение мами, че умирам от притеснение.
Не си бременна и най-вероятно скоро ще ти дойде хубаво. Peace

# 256
Да и това, но четох доста случаи на момичета от форума на които теста отчита чак след 3тия  месец.

Да, да, да, чак след раждането им отчита. Хайде стига градски легенди вече.

# 257
А и някои родиха, пък не разбраха че са бременни, нито че раждат и изведнъж нещо плаче! Peace

# 258
  • София
Мерси за бързия отговор.  Да и това, но четох доста случаи на момичета от форума на които теста отчита чак след 3тия  месец. А на мен цялата работа ми се се видя доста съмнителна. А какво друго може да е?
Киста, например.

# 259
Хайде и аз да си разкажа накратко историята и се надявам на мнение от Ваша страна. На 19.02 ме оперираха от жлъчка - махнаха я, на 22.02 ми дойде 6 дена ми вървя както обикновено.. трябваше на 21.03 да ми дойде, но не ми дойде.. На 16.03 правих с приятелят ми за първи път (без да се смеете) секс, отвори ме без презерватив и после след като ме отвори го свърши, но проблема идва от там, че преди да ме отвори той свърши отвън, не се изми, а се изтри с мокри кърпички и не е уринирал. Възможно ли е да съм бременна?

# 260
Мисля, че го зададе този въпрос достатъчно пъти и вече прекаляваш.  Peace

# 261
Да, задала съм го и искам да събера повече мнения по въпроса.

# 262
Събра предостатъчно мнения, спри да спамиш!

# 263
Добре, че е Lexie  Hug Благодарение на нея не се впуснах в обяснения
Зачетох се в публикациите на това дете...Какво ли няма от тестове, "отваряния #Crazy", информация за аборти #2gunfire , та чак и в темата за измислянето на имена Thinking Outta Joint

# 264
Здравейте и от мен. Ще разкажа накратко какво ми се случва последните дни и дано някоя опитна мама да ми даде съвет. Този месец бях със странен цикъл блед дойде ми на 16. 03, за 4 дни и си отиде набързо( не както обикновено), a иначе ми трае около седмица. Преди 6-7 дни почва следобеда да ми става много  лошо и да ми се гади... помислих си, че ми пада кръвното защото съм със 60 на 100. Премерих го на няколко пъти даже беше високо за мен 80-120. Така де не е от кръвното реших да си направя тест - отрицателен. И пак продължавам се се чувствам така и най страхотното нещо което, ме замисли доста беше розаво-кафеникавото зацапване,което почна  преди 2 дни и си продължава. Вчера направих тест отново - . Запазих си час при гинеколога, за вторник още от миналата седмица, но съм много притеснена. И тези 3-4 дни ми се струват като месеци  Grinning Дайте мнение мами, че умирам от притеснение.
Това скоро и аз го чакам още...
Не си бременна и най-вероятно скоро ще ти дойде хубаво. Peace

# 265
Мисля, че го зададе този въпрос достатъчно пъти и вече прекаляваш.  Peace
Lexie , Ти май си се начела на доста въпроси (колкото и странни и неприемливи да са били  Joy ) , но си личи , че ти е писнало от "тъпизми" и не го криеш!

# 266
Прочети и назад публикациите и ще разбереш.

# 267
Да се запиша и аз в тази тема...януари имахме съмнение за бременност, писах и в темата за ЧХГ, но...явно го изгубих, защото ми дойде, както и да е. Март месец ми предстояха много полети и се наложи да пия хапчета за забавяне на цикъла, като трябваше да ми дойде на 10.03, пих два дни хапчета и ми дойде на 13.03...Въпроса е, че от два дни гърдите ми ще се пръснат, буквално умирам от болки и ще прелеят от сутиена  Embarassed, имам бяло течение, което прилича на лосион за тяло, появи се запек, който е адски странен, тъй като с това не съм имала такива проблеми до сега и ям всичко каквото докопам... Sad а не може да съм бременна, макар да правим бебе или поне опити,  та аз имам още десет дена до цикъл...редовен ми е, което значи че на 10.04 трябва да си ми дойде...На какво може да се дължи това  newsm78
Пропуснах да спомена, че вчера и днес сутрин, преди да стана, около 7ч, меря базална температура с електронен термометър и е 36.9, което ми се струва нормално май

# 268
  • ул. "Мечтание"
Възможно е закъснението да е заради хапчетата, които си пила и да са разбъркали хормоните ти. Peace

# 269
Най-вероятно е това. Симптоми не гледай, особено запек! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт