"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Възможно е закъснението да е заради хапчетата, които си пила и да са разбъркали хормоните ти. Peace

Peace
 Доколкото знам, температурата се повишава и преди цикъл.А всички останали симптоми, може и да са на психична основа.

# 271
Да, възможно е, то човек като иска нещо.....може и да е на психична основа...дано скоро се похваля с двете чертички Simple Smile

# 272
Да, възможно е, то човек като иска нещо.....може и да е на психична основа...дано скоро се похваля с двете чертички Simple Smile

Дано!Стискам палци. И аз НЕ чакам да ми дойде на 10.03. От 6-я ден след О. имам температура от 36.8 - 37.3, пишкам често и дори имам газове  Embarassed , както и чувство, че нещо ме човърка долу в корема, неразположение. Имам един тест вкъщи и много ме сърбят ръцете да го направя, но ще чакам поне до 10.03 и тогава, ако е писано и няма МЦ - тест.Дано и двете да има с какво да се похвалим тогава! Praynig Hug

# 273

Дано!Стискам палци. И аз НЕ чакам да ми дойде на 10.03. От 6-я ден след О. имам температура от 36.8 - 37.3, пишкам често и дори имам газове  Embarassed , както и чувство, че нещо ме човърка долу в корема, неразположение. Имам един тест вкъщи и много ме сърбят ръцете да го направя, но ще чакам поне до 10.03 и тогава, ако е писано и няма МЦ - тест.Дано и двете да има с какво да се похвалим тогава! Praynig Hug
10.03. мина мила Simple Smile иначе досега щяхме да разберем, имаш впредвид 10.04.  Laughing Laughing Laughing

# 274

Дано!Стискам палци. И аз НЕ чакам да ми дойде на 10.03. От 6-я ден след О. имам температура от 36.8 - 37.3, пишкам често и дори имам газове  Embarassed , както и чувство, че нещо ме човърка долу в корема, неразположение. Имам един тест вкъщи и много ме сърбят ръцете да го направя, но ще чакам поне до 10.03 и тогава, ако е писано и няма МЦ - тест.Дано и двете да има с какво да се похвалим тогава! Praynig Hug

10.03. мина мила Simple Smile иначе досега щяхме да разберем, имаш впредвид 10.04.  Laughing Laughing Laughing

Ех много съм загубена hahaha то от толкова четене и психясванее Joy Дам, за 10.04 става въпрос

# 275

Дано!Стискам палци. И аз НЕ чакам да ми дойде на 10.03. От 6-я ден след О. имам температура от 36.8 - 37.3, пишкам често и дори имам газове  Embarassed , както и чувство, че нещо ме човърка долу в корема, неразположение. Имам един тест вкъщи и много ме сърбят ръцете да го направя, но ще чакам поне до 10.03 и тогава, ако е писано и няма МЦ - тест.Дано и двете да има с какво да се похвалим тогава! Praynig Hug

10.03. мина мила Simple Smile иначе досега щяхме да разберем, имаш впредвид 10.04.  Laughing Laughing Laughing
Стискам палци за  EFP Simple Smile

Ех много съм загубена hahaha то от толкова четене и психясванее Joy Дам, за 10.04 става въпрос

# 276
Моят го чакам на 8.04, обаче и аз съм с подут корем и едни газове и леки болки ниско в корема Confused

# 277
Дано всички да се похвалим с жадуваните две черти. На мен днес трабва да ми доиде МЦ, надявам се да не доиде, но и не смея да си ноправя тест за да не се разочаровам и затова ще чакам.

# 278
Още малко остана - има няма седмица и ще видим дали този месец е нашият.Стискам палци Praynig Hug

Suzimi права си да чакаш,но пък как издържаш. Мен, както писах по-горе вече ме сърбят ръцете

# 279
Дано всички да се похвалим с жадуваните две черти. На мен днес трабва да ми доиде МЦ, надявам се да не доиде, но и не смея да си ноправя тест за да не се разочаровам и затова ще чакам.
Няма смисъл да чакаш повече прави тест. Hug

# 280
Момичета и аз днес правих тест - ицателен е! Половин час по-късно ми процапа и до утре наѝ-вероятно ще ми дойде!

# 281
Момичета здравейте  Hug
имам следния проблем... цикълът ми 29- 30 дни последния ми цикъл беше на 01.03 дефакто днес уж трябваше да ми дойде ама лелята я нямаааа  newsm44 не издържах и преди малко си направих от тези съвсем обикновенните тестчета дето са лентичка ... ама гада излезе  EFN  newsm45
дали има значение самия тест или е рано още... как мислите..?  Embarassed Embarassed

# 282
  • ул. "Мечтание"
Момичета здравейте  Hug
имам следния проблем... цикълът ми 29- 30 дни последния ми цикъл беше на 01.03 дефакто днес уж трябваше да ми дойде ама лелята я нямаааа  newsm44 не издържах и преди малко си направих от тези съвсем обикновенните тестчета дето са лентичка ... ама гада излезе  EFN  newsm45
дали има значение самия тест или е рано още... как мислите..?  Embarassed Embarassed

Кръвен тест ще ти покаже веднага дали си бременна.  Peace
За уринен може и да е рано все още.

# 283
Няма смисъл да чакаш повече прави тест. Hug

Лошо то е, че мисля че ще ми доиде. Корема ми е подут и имам усештането за окрота постоянно. Това май е признак че ще ми доиде. Мисля да изчакам няколко дни и ака не доиде тогава тест.

# 284
NikoStorm пожелавам ти двете чертички, а аз не се надявам особено, защото сме правили бебе само два три пъти, понеже бяхме далече един от друг и....но пък много искаме и двамата, ако не е сега, дано стане другия месец Simple Smile На всички пожелавам скорошни две черти  Hug

suzimi завиждам ти за спокойствието при това чакане, мен направо ме убива, на мен това най-много ми липсва като качество, не мога да чакам...

Общи условия

Активация на акаунт