"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 474
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
NikoStorm пожелавам ти двете чертички, а аз не се надявам особено, защото сме правили бебе само два три пъти, понеже бяхме далече един от друг и....но пък много искаме и двамата, ако не е сега, дано стане другия месец Simple Smile На всички пожелавам скорошни две черти  Hug

suzimi завиждам ти за спокойствието при това чакане, мен направо ме убива, на мен това най-много ми липсва като качество, не мога да чакам...

Не съм много спокойна,но просто не искам да се само навивам,че е станало. Мисля,че 3-4 дни закъснение са в рамките на нормалното. А и ние също много го искаме.

# 286
  • ул. "Мечтание"
Не че нещо, ама и едно "правене" понякога стига.  Crazy Wink
След поне две години прилични опити, "прихванах" в месец, в който бях болна като куче и бяхме правили секс само два пъти - веднъж в началото на фертилния прозорец и веднъж в края.  Joy

# 287
Момичета здравейте  Hug
имам следния проблем... цикълът ми 29- 30 дни последния ми цикъл беше на 01.03 дефакто днес уж трябваше да ми дойде ама лелята я нямаааа  newsm44 не издържах и преди малко си направих от тези съвсем обикновенните тестчета дето са лентичка ... ама гада излезе  EFN  newsm45
дали има значение самия тест или е рано още... как мислите..?  Embarassed Embarassed

Кръвен тест ще ти покаже веднага дали си бременна.  Peace
За уринен може и да е рано все още.

лошото при мен е че имам ужас от игли.. и затова ще се опитам да изчакам и утре и в другиден сутринта да си направя тест и да стискам палци за хубав резултат

# 288
  • ул. "Мечтание"
лошото при мен е че имам ужас от игли.. и затова ще се опитам да изчакам и утре и в другиден сутринта да си направя тест и да стискам палци за хубав резултат

Изчакай 48 часа и си направи теста с първата урина!
Успех!

# 289
Нощни очи Благодаря за подкрепата и ние горе долу така, само един път по време на овулацията...и всъщност бях решила, че нищо не може да има, но май си права, че и от един път става...Ще изчакам и ще видя, каквото такова  Hug Другият месец пак, ако не е станало сега

# 290
Здравейте,момичета   bouquet
Трябваше да ми дойде вчера,правих тестове и ми се стори,че има втора бледа чертичка,за това си пуснах кръвен тест,днес звъннах в лабораторията и ми казаха,че резултата е 0.01 т.е. отрицателен.Явно бременност няма ама незнам и аз..гадно ми е,тъпо ми е..
Случвало ли се е лабораториите да грешат..?Има ли случаи с отрицателен кръвен тест и бременност?Ако има значение правих теста в лаборатория "Рамус".
Извинете ме за тъпите въпроси,но в желанието си да съм бременна не мисля разумно  Embarassed Embarassed

# 291
здравей, Писана

може да има разлики - леки в теста, но те не са толкова големи, че в едната да ти покаже, че си , а в другата - не.

аз имам следния въпрос - този месец, след О. ЦС не се сгъсти, вече ми остават 4 дни до цикъл, а тя си е все така течна, лигава. това може ли да е симтом за бременност? досега винаги е ставала  гъста, дори кремообразна?

имма и други симптоми - много тъпа болка, ниско долу - като пред цикъл, но това е от 3-4 дни и не престава, а момента зза цикъл е много далеч. дали да се надявам на бременност?  newsm78

# 292
Здравейте,момичета   bouquet
Трябваше да ми дойде вчера,правих тестове и ми се стори,че има втора бледа чертичка,за това си пуснах кръвен тест,днес звъннах в лабораторията и ми казаха,че резултата е 0.01 т.е. отрицателен.Явно бременност няма ама незнам и аз..гадно ми е,тъпо ми е..
Случвало ли се е лабораториите да грешат..?Има ли случаи с отрицателен кръвен тест и бременност?Ако има значение правих теста в лаборатория "Рамус".
Извинете ме за тъпите въпроси,но в желанието си да съм бременна не мисля разумно  Embarassed Embarassed
Не със сигурност не си бременна! Успех другия месец!  bouquet

# 293
  • ул. "Мечтание"
аз имам следния въпрос - този месец, след О. ЦС не се сгъсти, вече ми остават 4 дни до цикъл, а тя си е все така течна, лигава. това може ли да е симтом за бременност? досега винаги е ставала  гъста, дори кремообразна?

имма и други симптоми - много тъпа болка, ниско долу - като пред цикъл, но това е от 3-4 дни и не престава, а момента зза цикъл е много далеч. дали да се надявам на бременност?  newsm78

При мен, когато забременея ЦС си отстава като слуз и прозрачна, даже се увеличава, и така целия първи триместър поне. Не знам дали така е нормално или само при мен. Възможно е да си бременна, да, но не разчитай много на самите симптоми не винаги са показателни.

# 294
Благодаря ти, Нощни очи

аз съм решила, че утре ще си направя кръвен, така че ще имам резултат надявам се скоро

# 295
Здравейте, момичета. Днес си направих тест е отрицателен, а нямам никакви признаци че ще ми дойде, а че съм бременна. Много съм объркана и тъжна. С първото ми дете нямах никакви проблеми стана от раз. Ужас  newsm45 newsm45 newsm45

# 296
Здравейте, момичета. Днес си направих тест е отрицателен, а нямам никакви признаци че ще ми дойде, а че съм бременна. Много съм объркана и тъжна. С първото ми дете нямах никакви проблеми стана от раз. Ужас  newsm45 newsm45 newsm45
Няма признаци за бременност толкова рано. Успех другия път!  bouquet

# 297
Е-е, хайде сега.
Правите опити от 2 месеца. Това, че първия път е станало веднага, не е никаква гаранция, че и сега ще е така, още повече без проследяване на овулацията.

# 298
Да знам, че е така, но все пак ми е гадно. Този месец ще я проследя и се надявам да се получи.
Благодаря и на двете ви за бързите отговори.  newsm51

# 299

Кой ден от закъснението ти е?

Общи условия

Активация на акаунт