"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 12

• 46 389
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Защо ще чакаш няколко дена?

Имплантационното кървене в никакъв случай не може да се обърка с менструация! То е по-скоро зацапване.

Според мен се касае за менструално кървене, но при положение, че е възможно да има бременност, е редно час по-скоро да се изясни дали има, или не, и да се вземат съответните мерки, ако е нужно.

# 436
  • ул. "Мечтание"
Защо ще чакаш няколко дена?

Имплантационното кървене в никакъв случай не може да се обърка с менструация! То е по-скоро зацапване.

Според мен се касае за менструално кървене, но при положение, че е възможно да има бременност, е редно час по-скоро да се изясни дали има, или не, и да се вземат съответните мерки, ако е нужно.

И аз съм на това мнение!  Peace

# 437
Направи си тест за бременост и ако покаже отрицателен, по-скоро почакай ден да ти дойде цикъл и ако не на лекар. Ако обаче е положителен веднага отиди на гинеколог.  Hug

# 438
Благодаря densi, това е най-удачното решение. М/у другото се появиха леки болки в кръста ниско долу, а зацапването.... Май вече е минало, луда работа. Simple Smile

# 439
здравейте искам и аз да се включа в темата защото имам съмнения за бременност.не мога да кажа че имам закъснение на цикъла защото той липсва от 1 февруари когато последно ми дойде ,заради киста фоликулярна.но тава което ме притеснява че преди 2 седмици има ПМС  съчетано с болки в гърдите в продължение на една седмица след което бях на лекар да видим какво става с кистата.при прегледа доктора каза ,бе кистата я няма но и предпоставки за цикъл също няма т.е матката е с нормални размери и лигавицата е гладка и не достатъчно удебелена.сега пак имам същите симтоми като за пред цикъл съчетани с постояно гадене и киселини, каквото и да ям а обикновено е само към определени храни.незнам кога да направя тест като нямам закъснение и ме притесняват тези билки в гърдите ,което никога досега не са ме болели преди цикъл.меря базал. температурата и е над 37 но незнам дали да се доверявам на това.

# 440
Благодаря densi, това е най-удачното решение. М/у другото се появиха леки болки в кръста ниско долу, а зацапването.... Май вече е минало, луда работа. Simple Smile
Какво зацапването и кое е минало?

# 441
лили78, отидете на лекар.

# 442
Исках да кажа, че това леко кървене изчезна май, няма го за сега

# 443
здравейте искам и аз да се включа в темата защото имам съмнения за бременност.не мога да кажа че имам закъснение на цикъла защото той липсва от 1 февруари когато последно ми дойде ,заради киста фоликулярна.но тава което ме притеснява че преди 2 седмици има ПМС  съчетано с болки в гърдите в продължение на една седмица след което бях на лекар да видим какво става с кистата.при прегледа доктора каза ,бе кистата я няма но и предпоставки за цикъл също няма т.е матката е с нормални размери и лигавицата е гладка и не достатъчно удебелена.сега пак имам същите симтоми като за пред цикъл съчетани с постояно гадене и киселини, каквото и да ям а обикновено е само към определени храни.незнам кога да направя тест като нямам закъснение и ме притесняват тези билки в гърдите ,което никога досега не са ме болели преди цикъл.меря базал. температурата и е над 37 но незнам дали да се доверявам на това.
Има тестове и лекари, непременно пробвай и двете. Липсващ цикъл от 1 Февруари ми звучи зле.

# 444
Добре де, Лили, лекарят не каза ли при наличието на този проблем дали има вероятност от забременяване

# 445
аз ходих точно заради това закъснение 2 пъти на първия преглед доктора откри кистата и ми каза след 10 дни пак да отида тогава я нямаше но и цикъла също.според лекаря не иска да ми изписва лекарства а да стане нормално идването на следващия цикъл не да се предизвиква.след 2 дни пак съм на преглед но си мисля че ако има бременност едва ли ще се установи незнам и аз правя си някакви мой изводи.лекаря каза че кистата подтиска цикъла и след като я няма следва ли да съм имала овулация т.к не съм я засичала а през този период от време не сме се пазили , защото искаме да имаме бебе.объркана съм доста признавам си.благодаря ви.
zvezdichkaa не съм го питала единственото което ми каза да пия фолиева киселина щом правим опити.

# 446
Кръвен тест си направи.

# 447
Кръвен тест си направи.
а мога ли без направление от лекар да си го направя?

# 448
Да той се прави без направление, с кръв от вената за 25 лв.

# 449
благодаря densi

Общи условия

Активация на акаунт